Hi,

FYI: The USB stack will currently run a complete controller reset upon resume, 
like during boot.

--HPS 

 
-----Original message-----
> From:Ian Smith <smi...@nimnet.asn.au <mailto:smi...@nimnet.asn.au> >
> Sent: Sunday 7th July 2013 7:52
> To: Adrian Chadd <adr...@freebsd.org <mailto:adr...@freebsd.org> >
> Cc: freebsd-a...@freebsd.org <mailto:freebsd-a...@freebsd.org> ; 
> freebsd-sta...@freebsd.org <mailto:freebsd-sta...@freebsd.org> ; 
> freebsd-usb@freebsd.org <mailto:freebsd-usb@freebsd.org> 
> Subject: Re: USB ports on Lenovo T400 do not work after a suspend/resume
> 
> On Sun, 30 Jun 2013 15:02:57 -0700, Adrian Chadd wrote:
>  > On 30 June 2013 07:22, Ian Smith <smi...@nimnet.asn.au 
> <mailto:smi...@nimnet.asn.au> > wrote:
> [..]
>  > > Nothing of note that I can see, if that usb hub-to-bus remapping is
>  > > normal.  As you said, 'CPU0: local APIC error 0x40' looks maybe sus.
>  > > Maybe someone who knows might comment on that?
> 
> Does noone know what that signifies?  Maybe it's not relevant to this.
> 
>  > > Just checking: you've tried other USB devices apart from uftdi0?
>  > 
>  > Yup, there's no 5v on the port.
> 
> I was rather taken aback to hear this.  Would not this indicate a 
> failure to reinitialise the basic underlying USB hardware on resume?
> 
> More than a bit bemused, Ian
> _______________________________________________
> freebsd-a...@freebsd.org <mailto:freebsd-a...@freebsd.org>  mailing list
> http://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-acpi 
> <http://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-acpi> 
> To unsubscribe, send any mail to "freebsd-acpi-unsubscr...@freebsd.org 
> <mailto:freebsd-acpi-unsubscr...@freebsd.org> "
> 

_______________________________________________
freebsd-usb@freebsd.org mailing list
http://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-usb
To unsubscribe, send any mail to "freebsd-usb-unsubscr...@freebsd.org"

Reply via email to