I added printf at every 100,000th iteration in both locations but I didn't
get any output at all.. Seems it stuck in some other place.

During my test I actually passed that stage a couple of times but still the
xhci_do_command times out and I get the mountroot> prompt.... With the 9.1
driver I never get either of the errors.


Johannes Lundberg
BRILLIANTSERVICE CO., LTD. <http://www.brilliantservice.co.jp>


On Fri, Aug 30, 2013 at 3:32 PM, Hans Petter Selasky <h...@bitfrost.no>wrote:

> On 08/30/13 15:19, Lundberg, Johannes wrote:
>
>> Hi Hans
>>
>> I tried that too and no change... But, the variable overflow you
>> introduced, it is never increased, right? So, it will never become zero...
>>
>>
> It will become zero when it wraps. Maybe 2**32 is too long. You could add
> a printf while it is running, and see if it goes == 1000000 for example.
>
> --HPS
>
>  Johannes Lundberg
>> BRILLIANTSERVICE CO., LTD. 
>> <http://www.brilliantservice.**co.jp<http://www.brilliantservice.co.jp>
>> >
>>
>>
>> On Fri, Aug 30, 2013 at 2:26 PM, Hans Petter Selasky <h...@bitfrost.no
>> >wrote:
>>
>>  On 08/30/13 13:54, Lundberg, Johannes wrote:
>>>
>>>  Still got the same behaviour after applying the patch...
>>>>
>>>> Johannes Lundberg
>>>> BRILLIANTSERVICE CO., LTD. <http://www.brilliantservice.****co.jp<
>>>> http://www.**brilliantservice.co.jp <http://www.brilliantservice.co.jp>
>>>> >
>>>>
>>>
>
_______________________________________________
freebsd-usb@freebsd.org mailing list
http://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-usb
To unsubscribe, send any mail to "freebsd-usb-unsubscr...@freebsd.org"

Reply via email to