On Tuesday 05 January 2010 22:06:33 Michael Madigan wrote:
> Hello,
>
> Has anyone been successful in getting IMUNES to run on FreeBSD 8.0-RELEASE?
>  I have been trying and have had no luck.  I followed the directions from
> the following link exactly:
>
> http://www.mail-archive.com/freebsd-virtualization@freebsd.org/msg00156.htm
>l
>
> I have no problem starting up IMUNES or creating network topologies. 
> However, when I tried  to run a network topology, I would get the following
> error:

Hi Michael,

I'm not shure why and how, but you've triggered some experimental code in the 
IMUNES GUI which was not supposed to be in the tree for a while, possibly due 
to some environment variable you might have set.  Nevertheless, I've removed 
the offending code from the CVS - could you try refetching the GUI code from 
the anoncvs and let me know whether it fixes the issue for you?

Cheers,

Marko


>
> can't use empty string as operand of "&&"
> can't use empty string as operand of "&&"
>     while executing
> "if { (![info exists mpid] || $mpid == "") && $ssh } {
>       set mpid [openFwrd [expr $rmPort + 10] $rmPort $usern...@$rhost]
>     }"
>     (procedure "remoteStart" line 33)
>     invoked from within
> "remoteStart "
>     (procedure "nexec" line 7)
>     invoked from within
> "nexec id -u"
>     (procedure "setOperMode" line 11)
>     invoked from within
> "setOperMode exec"
>     invoked from within
> ".#menubar.#menubar#experiment invoke active"
>     ("uplevel" body line 1)
>     invoked from within
> "uplevel #0 [list $w invoke active]"
>     (procedure "tk::MenuInvoke" line 50)
>     invoked from within
> "tk::MenuInvoke .#menubar.#menubar#experiment 1"
>     (command bound to event)
>
>
> After searching through some of the tcl files, I tried changing the
> following lines in exec.tcl under the remoteStart procedure from
>
>
> if { (![info exists mpid] || $mpid == "") && $ssh } {
>     set mpid [openFwrd [expr $rmPort + 10] $rmPort $usern...@$rhost]
> }
> if { (![info exists epid] || $epid == "") && $ssh } {
>     set epid [openFwrd [expr $rePort + 10] $rePort $usern...@$rhost]
> }
>
>
> to
>
>
> if { (![info exists mpid] || $mpid == "") && ($ssh != "") } {
>     set mpid [openFwrd [expr $rmPort + 10] $rmPort $usern...@$rhost]
> }
> if { (![info exists epid] || $epid == "") && ($ssh != "") } {
>     set epid [openFwrd [expr $rePort + 10] $rePort $usern...@$rhost]
> }
>
>
> I now get past the previous errors, but now I get the following error:
>
> "Cannot open sockets"
>
> I have never done any tcl programming, so I don't have a clue of where to
> start debugging a program like this.  Does anyone have any ideas on how to
> resolve this?  Maybe I'm missing something?  Any help would be greatly
> appreciated!! Thanks!!
>
> Regards,
> Mike_______________________________________________
> freebsd-virtualization@freebsd.org mailing list
> http://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-virtualization
> To unsubscribe, send any mail to
> "freebsd-virtualization-unsubscr...@freebsd.org"


_______________________________________________
freebsd-virtualization@freebsd.org mailing list
http://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-virtualization
To unsubscribe, send any mail to 
"freebsd-virtualization-unsubscr...@freebsd.org"

Reply via email to