Here's my ifconfig output:
wlan0: flags=8843<UP,BROADCAST,RUNNING,SIMPLEX,MULTICAST> metric 0 mtu 1500
    ether 60:6c:66:4d:28:a3
    inet6 fe80::626c:66ff:fe4d:28a3%wlan0 prefixlen 64 scopeid 0x5 
    nd6 options=21<PERFORMNUD,AUTO_LINKLOCAL>
    media: IEEE 802.11 Wireless Ethernet autoselect (autoselect)
    status: no carrier
    ssid "" channel 12 (2467 MHz 11g)
    country US authmode WPA1+WPA2/802.11i privacy MIXED deftxkey UNDEF
    txpower 15 bmiss 10 scanvalid 60 bgscan bgscanintvl 300 bgscanidle 250
    roam:rssi 7 roam:rate 5 protmode CTS wme roaming MANUAL bintval 0

So dhclient starts with the words "no link" and soon gives up. At that, 
ifconfig wlan0 list scan returnes full list of available WiFi networks.Here is 
my wpa_supplicant.conf (pretty generic):
ctrl_interface=/var/run/wpa_supplicant
ctrl_interface_group=wheel

network={
    ssid="MyHOME-NET"
    scan_ssid=1
    key_mgmt=WPA-PSK
    psk="my passphrase"
}

and here my /var/log/messages part to the point (not much):
Jan 25 05:49:45 kostya-home kernel: wlan0: 
Jan 25 05:49:45 kostya-home kernel: Ethernet address: 60:6c:66:4d:28:a3
Jan 25 05:49:45 kostya-home devd: Executing '/etc/pccard_ether wlan0 start'
Jan 25 05:49:45 kostya-home wpa_supplicant[83148]: Successfully initialized 
wpa_supplicant
Jan 25 05:49:45 kostya-home kernel: iwn0: iwn_read_firmware: ucode 
rev=0x12a80601
Jan 25 05:49:56 kostya-home root: /etc/rc.d/dhclient: WARNING: failed to start 
dhclient With kindest regards,
Kostya Berger
 
 

     On Saturday, 24 January 2015, 1:51, Kostya Berger <berger...@yahoo.co.uk> 
wrote:
   
 

 Hello everyone,
glad to meet you. I subscribed to this list in order to get my above mentioned 
card to work.Currently, the situation is as follows:It's Intel Centrino 
wireless-N 2230 Mini PCIe that came pre-installed on my GA-Z77N-wifi 
motherboard.I'm running 11.0-CURRENT, downloaded pre-compiled txz distro files, 
dated 22.01.2015.
iwn0 interface gets created (in 10.1-RELEASE it doesn't), also wlan0 interface 
gets created all right.ifconfig wlan0 list scan command returns the list of the 
available SSIDs with parameters.However, wpa_supplicant fails to connect to my 
router's SSID, though it is present among the scan results.ifconfig wlan0 
shows, among other things, "no carrier" for wlan0.  Manual connection using 
wpa_cli is no better.
BTW, can I somehow apply the needed code to 10.1-STABLE source tree and compile 
there, or do I need 11-CURRENT to run the latest version of this driver? 
Because 11-CURRENT will require rebuilding all ports. So right now I'm running 
it on a separate spare HDD, only base system.
Thanks to everyone for your hard work :)))
 With kindest regards,
Kostya Berger
 


 
   
_______________________________________________
freebsd-wireless@freebsd.org mailing list
http://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-wireless
To unsubscribe, send any mail to "freebsd-wireless-unsubscr...@freebsd.org"

Reply via email to