https://bugs.freebsd.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=204228

Fotis Zabaras <n...@saz.gr> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
                 CC|                            |n...@saz.gr

--- Comment #1 from Fotis Zabaras <n...@saz.gr> ---
Hello Stefan,

I jsut got an intel 7260.hmwwb.r today and I got the same problem.
On my AP setup I had my ssid hidden. When I made it public I managed to
associate with wpa_supplicant(but it shows 11g, havent tried speedtests yes)
I guess it is a probe problem and it cannot verify the hidden SSID even if you
add the line scan_ssid=1 on wpa_supplicant.conf
Hope than helps

Fotis

P.S.

dmesg and ifconfing wlan0:

# dmesg|grep 7260
iwm0: <Intel Dual Band Wireless AC 7260> mem 0xf7c00000-0xf7c01fff irq 19 at
device 0.0 on pci2

# ifconfig wlan0
wlan0: flags=8843<UP,BROADCAST,RUNNING,SIMPLEX,MULTICAST> metric 0 mtu 1500
        ether 7c:5c:f8:2f:15:8e
        inet 192.168.1.62 netmask 0xffffff00 broadcast 192.168.1.255
        nd6 options=29<PERFORMNUD,IFDISABLED,AUTO_LINKLOCAL>
        media: IEEE 802.11 Wireless Ethernet OFDM/36Mbps mode 11g
        status: associated
        ssid TEST channel 6 (2437 MHz 11g) bssid <HIDDEN>
        country US authmode WPA2/802.11i privacy ON deftxkey UNDEF
        AES-CCM 2:128-bit txpower 0 bmiss 10 scanvalid 60 protmode CTS wme
        roaming MANUAL
        groups: wlan

-- 
You are receiving this mail because:
You are the assignee for the bug.
_______________________________________________
freebsd-wireless@freebsd.org mailing list
https://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-wireless
To unsubscribe, send any mail to "freebsd-wireless-unsubscr...@freebsd.org"

Reply via email to