https://bugs.freebsd.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=169433

taneri...@gmail.com changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
                 CC|                            |taneri...@gmail.com

--- Comment #12 from taneri...@gmail.com ---
Problem still exists on 10.3-Beta2 (and 10-STABLE). Card doesn't have detected
by kernel: "no driver" in dmesg. Despite corresponding device ID's have exist
in <sys/dev/iwn/if_iwn_devid.h> but they are NOT enabled in
<sys/dev/iwn/if_iwn.c> on 10-STABLE. I tried to add these ID's myself and then
corrected the firmware version in <sys/modules/iwnfw/iwn6000g2b/Makefile> as
"iwlwifi-6000g2b-18.168.6.1".

As I saw on forums, these are the steps that people made in order to enable
Centrino 6235 on their 10-X systems. But it didn't work on my 10-STABLE. Device
detected by kernel after changes done but behaves utterly awkward when trying
to UP the interface. Wifi channel changes like crazy with with out-of-range
values like 128 etc. Frequently goes DOWN and UP.

I also tried ndis(4) and ndisload solutions by using Windows XP driver but it
didn't help either (or maybe I couldn't do it properly). I'm trying to find a
solution rather than replacing/buy any hardware.

-- 
You are receiving this mail because:
You are the assignee for the bug.
_______________________________________________
freebsd-wireless@freebsd.org mailing list
https://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-wireless
To unsubscribe, send any mail to "freebsd-wireless-unsubscr...@freebsd.org"

Reply via email to