Hi,

I'm trying to get my feet wet with running the i386 PV -CURRENT kernel under 
Xen 4.1. It seems to crash immediately after the kernel has booted. Any ideas? 
Trace below.

Thanks,
Lars


Using config file "./xenfreebsd.cfg".
Started domain xenfreebsd (id=30)
WARNING: loader(8) metadata is missing!
KDB: debugger backends: ddb
KDB: current backend: ddb
Copyright (c) 1992-2013 The FreeBSD Project.
Copyright (c) 1979, 1980, 1983, 1986, 1988, 1989, 1991, 1992, 1993, 1994
        The Regents of the University of California. All rights reserved.
FreeBSD is a registered trademark of The FreeBSD Foundation.
FreeBSD 10.0-CURRENT #16 r+433aca0-dirty: Wed Jun 26 15:21:46 CEST 2013
    
el...@stanley.muccbc.hq.netapp.com:/usr/home/elars/obj/i386.i386/usr/home/elars/src/sys/FAS3270
 i386
FreeBSD clang version 3.3 (tags/RELEASE_33/final 183502) 20130610
Xen reported: 3000.188 MHz processor.
Timecounter "ixen" frequency 1953125 Hz quality 0
CPU: Intel(R) Xeon(R) CPU           E5240  @ 3.00GHz (3000.19-MHz 686-class CPU)
  Origin = "GenuineIntel"  Id = 0x1067a  Family = 0x6  Model = 0x17  Stepping = 
10
  
Features=0xbfe3fbff<FPU,VME,DE,PSE,TSC,MSR,PAE,MCE,CX8,APIC,SEP,MTRR,PGE,MCA,CMOV,PAT,PSE36,DTS,ACPI,MMX,FXSR,SSE,SSE2,SS,HTT,TM,PBE>
  
Features2=0x40ce3bd<SSE3,DTES64,MON,DS_CPL,VMX,EST,TM2,SSSE3,CX16,xTPR,PDCM,DCA,SSE4.1,XSAVE>
  AMD Features=0x20100000<NX,LM>
  AMD Features2=0x1<LAHF>
real memory  = 67108864 (64 MB)
avail memory = 58556416 (55 MB)
random device not loaded; using insecure entropy
[XEN] IPI cpu=0 irq=128 vector=RESCHEDULE_VECTOR (0)
[XEN] IPI cpu=0 irq=129 vector=CALL_FUNCTION_VECTOR (1)
xenstore0: <XenStore> on motherboard
xc0: <Xen Console> on motherboard
[XEN] xen_rtc_probe: probing Hypervisor RTC clock
rtc0: <Xen Hypervisor Clock> on motherboard
[XEN] xen_rtc_attach: attaching Hypervisor RTC clock
Event timer "ixen" frequency 1000000000 Hz quality 600
[XEN] hypervisor wallclock nudged; nudging TOD.
Timecounters tick every 10.000 msec
xenbusb_front0: <Xen Frontend Devices> on xenstore0
xn0: <Virtual Network Interface> at device/vif/0 on xenbusb_front0
xn0: Ethernet address: 00:16:3e:1e:ac:1c
xenbusb_back0: <Xen Backend Devices> on xenstore0
xctrl0: <Xen Control Device> on xenstore0
xn0: backend features: feature-sg feature-gso-tcp4
xbd0: 384MB <Virtual Block Device> at device/vbd/769 on xenbusb_front0
xbd0: attaching as ada0
Timecounter "TSC-low" frequency 1500094000 Hz quality 800
Trying to mount root from ufs:/dev/ada0 []...
rtc0: [XEN] xen_rtc_gettime
rtc0: [XEN] xen_rtc_gettime: wallclock 1372257080 sec; 999999899 nsec
rtc0: [XEN] xen_rtc_gettime: uptime 3627 sec; 4308718 nsec
rtc0: [XEN] xen_rtc_gettime: TOD 1372260708 sec; 4308617 nsec
pid 28 (sh), uid 0: exited on signal 11
TPTE at 0xbf840258  IS ZERO @ VA 0804b000
panic: bad pte
cpuid = 0
KDB: enter: panic
[ thread pid 28 tid 100032 ]
Stopped at      kdb_enter+0x3d: movl    $0,kdb_why
db> bt
Tracing pid 28 tid 100032 td 0xc0c03930
kdb_enter(c0342a03,c0342a03,c0368524,cb8459a0,5,...) at kdb_enter+0x3d/frame 
0xcb845958
panic(c0368524,bf840258,804b000,0,0,...) at panic+0x141/frame 0xcb845994
pmap_remove_pages(c0b24724,c0b64770,c0c0c7b0,c0b24724,c0c0c5d0,...) at 
pmap_remove_pages+0x4b0/frame 0xcb845a00
vmspace_exit(c0c03930,c0c0c5d0,1,0,c0c0c7e4,...) at vmspace_exit+0xb1/frame 
0xcb845a28
exit1(c0c03930,b,1c,c0c0c7e4,0,...) at exit1+0x65d/frame 0xcb845a88
sigexit(c0c03930,b,0,0,c0382210,...) at sigexit+0xbf5/frame 0xcb845c28
postsig(b,0,c0346b37,d5,0,...) at postsig+0x317/frame 0xcb845cdc
ast(cb845d18) at ast+0x328/frame 0xcb845d0c
vm86_biosret() at vm86_biosret+0x9c/frame 0xbf7fcfe8
db> 

_______________________________________________
freebsd-xen@freebsd.org mailing list
http://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-xen
To unsubscribe, send any mail to "freebsd-xen-unsubscr...@freebsd.org"

Reply via email to