Hi there,

   testing xen with an i7-third gen/16GB/256SSD laptop I'm suffering two

   - Distorted sound in the privileged domain when the xen kernel is
loaded (using pulseaudio or oss, it doesn't matter). When the xen_kernel
is not used (removing xen_kernel and unloading the xen kernel in the
bootloader) the sound comes just fine. I haven't used other audio
outputs than dsp0 (headphones/speakers built in the laptop).
   - Running a PV domU guest causes the machine to reboot. I tried
running the domU guest in the text console (I booted them machine wout
X) to see if xen was able to throw me some debug, but nothing came out.
Fully HVM domains do work fine (I have tried WindowsXP and FreeBSD 10.1
just fine).

   This is the machine dmesg:


   I carried my $work dockstation, which has a serial port on it. I also
have another machine here, so I could debug the laptop via the serial port.

   A bit offtopic, but I'd like to ask if the xl toolstack has support
for iscsi target disks. It would appear it is supported, according to this:


   but I've been unable to find anything else about iscsi.



Prou top-posting :    http://ca.wikipedia.org/wiki/Top-posting
Stop top-posting :    http://en.wikipedia.org/wiki/Posting_style   

O O O Gustau Pérez i Querol
O O O Unitat de Gestió dels departaments
O O O Matemàtica Aplicada IV i Enginyeria Telemàtica

      Universitat Politècnica de Catalunya
      Edifici C3 - Despatx S101-B
 UPC  Campus Nord UPC
      C/ Jordi Girona, 1-3
      08034 - Barcelona 

freebsd-xen@freebsd.org mailing list
To unsubscribe, send any mail to "freebsd-xen-unsubscr...@freebsd.org"

Reply via email to