<URL: http://bugs.freeciv.org/Ticket/Display.html?id=39354 >

Ok, I just updated my SVN and compiled clean and the issue appears to be
resolved.  So someone else fixed it, and found the root cause of the problem
apparently because tech.c wasn't touched (as in my fix).

On 5/17/07, Per I. Mathisen <[EMAIL PROTECTED]> wrote:
>
>
> <URL: http://bugs.freeciv.org/Ticket/Display.html?id=39354 >
>
> On Wed, 16 May 2007, Eric Fitzgerald wrote:
> > To reproduce:
> >
> > Create a new tech (call it anything you want).
> > Make this tech have a root_req set to itself (thus not researchable).
> > Try to assign the tech to a nation through init_tech.
>
> I did exactly this, and no assert.
>
> > This was done with the SVN from the initial date of the bug submittal.
>
> Can you reproduce it with the current SVN?
>
>    - Per
>
>
>

Ok, I just updated my SVN and compiled clean and the issue appears to be resolved.  So someone else fixed it, and found the root cause of the problem apparently because tech.c wasn't touched (as in my fix).

On 5/17/07, Per I. Mathisen <[EMAIL PROTECTED]> wrote:

<URL: http://bugs.freeciv.org/Ticket/Display.html?id=39354 >

On Wed, 16 May 2007, Eric Fitzgerald wrote:
> To reproduce:
>
> Create a new tech (call it anything you want).
> Make this tech have a root_req set to itself (thus not researchable).
> Try to assign the tech to a nation through init_tech.

I did exactly this, and no assert.

> This was done with the SVN from the initial date of the bug submittal.

Can you reproduce it with the current SVN?

   - Per



_______________________________________________
Freeciv-dev mailing list
Freeciv-dev@gna.org
https://mail.gna.org/listinfo/freeciv-dev

Reply via email to