URL:
  <http://gna.org/bugs/?17796>

                 Summary: Libtool.m4 contents not added to aclocal.m4?
                 Project: Freeciv
            Submitted by: cazfi
            Submitted on: Sat 26 Feb 2011 12:24:07 AM EET
                Category: bootstrap
                Severity: 3 - Normal
                Priority: 5 - Normal
                  Status: None
             Assigned to: None
        Originator Email: 
             Open/Closed: Open
                 Release: 
         Discussion Lock: Any
        Operating System: None
         Planned Release: 

    _______________________________________________________

Details:

>From bug #17782:
> + running /usr/local/bin/aclocal-1.9 ...
> + running /usr/local/bin/autoheader-2.65 ...
> + running /usr/local/bin/autoconf-2.65 ...
> + running libtoolize ...
> You should add the contents of `/usr/local/share/aclocal/libtool.m4' to
`aclocal.m4'.

I don't get this last warning with libtoolize 2.2.6b, nor is there any
problems in building that would be caused by missing libtool.m4 stuff from
aclocal.m4.

It's also important to note that we run aclocal *before* libtoolize. Our
aclocal run cannot catch anything libtoolize adds to m4.




    _______________________________________________________

Reply to this item at:

  <http://gna.org/bugs/?17796>

_______________________________________________
  Message sent via/by Gna!
  http://gna.org/


_______________________________________________
Freeciv-dev mailing list
Freeciv-dev@gna.org
https://mail.gna.org/listinfo/freeciv-dev

Reply via email to