URL:
  <http://gna.org/bugs/?17863>

                 Summary: Qt-client does not link
                 Project: Freeciv
            Submitted by: cazfi
            Submitted on: Tue 08 Mar 2011 01:51:40 AM EET
                Category: bootstrap
                Severity: 3 - Normal
                Priority: 5 - Normal
                  Status: Ready For Test
             Assigned to: cazfi
        Originator Email: 
             Open/Closed: Open
                 Release: 
         Discussion Lock: Any
        Operating System: None
         Planned Release: 2.4.0

    _______________________________________________________

Details:

Qt-client linking is currently broken for me. Problem is that it's not linked
against libQtCore. I don't know how it worked before. I assume that libQtGui
(which we do link against) was earlier linked against libQtCore providing it
to us, and now after some update it does not.

Fix attached. Will commit shortly as an compilation fix.



    _______________________________________________________

File Attachments:


-------------------------------------------------------
Date: Tue 08 Mar 2011 01:51:40 AM EET  Name: QtLinkCore.diff  Size: 458B  
By: cazfi

<http://gna.org/bugs/download.php?file_id=12637>

    _______________________________________________________

Reply to this item at:

  <http://gna.org/bugs/?17863>

_______________________________________________
  Message sent via/by Gna!
  http://gna.org/


_______________________________________________
Freeciv-dev mailing list
Freeciv-dev@gna.org
https://mail.gna.org/listinfo/freeciv-dev

Reply via email to