Follow-up Comment #20, bug #16468 (project freeciv):

While creating a savegame for bug #18066 this happened again. I had three
clients joined in the game and when I chose "Leave" on Game menu also the
other two clients dropped off of the server. The server also died without
anything in logs. The leaving client was not the one where I started the game
from. The other two clients reported this on the chat:

[13:45:28] Missing errno mapping for Winsock error #10053.
[13:45:28] Missing errno mapping for Winsock error #10053.
[13:45:28] Missing errno mapping for Winsock error #10053.
[13:45:28] Missing errno mapping for Winsock error #10053.
[13:45:28] Missing errno mapping for Winsock error #10053.
[13:45:28] Missing errno mapping for Winsock error #10053.
{...repeat about a million times...}
[13:45:28] Missing errno mapping for Winsock error #10053.
[13:45:28] Missing errno mapping for Winsock error #10053.
[13:45:28] Missing errno mapping for Winsock error #10053.
[13:45:28] Missing errno mapping for Winsock error #10053.
[13:45:28] Missing errno mapping for Winsock error #10053.
[13:45:30] Lost connection to server!


All clients were started on the same computer running Windows 7.
Freeciv version was 2.2.4.

Original submission was with Win XP and Freeciv 2.2.2.

    _______________________________________________________

Reply to this item at:

  <http://gna.org/bugs/?16468>

_______________________________________________
  Message sent via/by Gna!
  http://gna.org/


_______________________________________________
Freeciv-dev mailing list
Freeciv-dev@gna.org
https://mail.gna.org/listinfo/freeciv-dev

Reply via email to