Hi Guys,

It seems command.com is missing
could you try any iso from this site?
http://www.ibiblio.org/pub/micro/pc-stuff/freedos/files/distributions/1.0/

See Ya,

Geraldo
ps: sorry for crossposting, at least i hope it helps :)
-- 
São Paulo, Brasil, -3gmt
site: http://extremedev.sf.net
msn: geraldo_boca_at_hotmail.com
skype: geraldo-netto
icq: 145-061-456

On 20/03/2008, Miguel Filho <[EMAIL PROTECTED]> wrote:
> Dear list,
>
>  I've tried booting FreeDOS 1.0 with Xen 3.2.0 and with the lastest
>  3.2.0-testing (changeset:   16817:d1d4cff0b3e4) without success. Using
>  Linux 2.6.18.8 available at xen.org.
>
>  - I've checked md5sums and everything is OK.
>  - I tried with QEMU 0.8, available in Debian 4.0 and it worked fine.
>  - I've burned the ISO and booted it directly in my machine, it worked too.
>
>  Any idea why is this happening? Error message attached.
>
>  kernel = "/usr/lib/xen/boot/hvmloader"
>  builder='hvm'
>  memory = 32
>  name = "freedos"
>  pae=0
>  acpi=0
>  apic=0
>  disk = [ 'file:/root/hd.img,ioemu:hda,w', 'phy:/dev/hdc,hdc:cdrom,r' ]
>  device_model = '/usr/lib/xen/bin/qemu-dm'
>  boot="dc"
>  sdl=1
>  vnc=0
>  vncpasswd=''
>  stdvga=0
>  serial='pty'
>
>  Regards,
>
>
>  Miguel
>
> _______________________________________________
>  Xen-devel mailing list
>  [EMAIL PROTECTED]
>  http://lists.xensource.com/xen-devel

<<attachment: freedos-boot.png>>

-------------------------------------------------------------------------
This SF.net email is sponsored by: Microsoft
Defy all challenges. Microsoft(R) Visual Studio 2008.
http://clk.atdmt.com/MRT/go/vse0120000070mrt/direct/01/
_______________________________________________
Freedos-user mailing list
Freedos-user@lists.sourceforge.net
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/freedos-user

Reply via email to