Hi Jack,

(I hope this messags comes though, 5th try...)

I am encountering a strange problem with UIDE. It happens with some 
machines but not all, one of the failing machine is nearby so I can make 
more tests easely...

I am using UIDE and XMGR from 10-May-11, I made my config from your 
example (whole file attached), jemm386 is 572 dated 13mar2008 (complete 
config at the end):
device=a:\dos\xmgr.sys /B
device=a:\dos\jemm386.exe I=TEST NOEMS
device=a:\dos\xmgr.sys
device=a:\dos\uide.sys /D:CDROM

It works ok booting from floppy and from hard-disk, but it does not work 
when booting from the CDROM. It stops with this screen and the HD led on:
<http://suporte.cosmodata.com.br/downloads/moni/tmp/trava01.jpg>

Please help, I am trying to make a universal installer...

Alain
------------------

menucolor=10
menu
menu ┌───────────────────────────────────────────────────┐
menu │ Disco de instalaçäo do FreeDOS │
menu │ │
menu │ │
menu │ │
menu │ 1. Driver de CD: UIDE (padräo) │
menu │ 2. Sem CD-ROM │
menu │ │
menu └───────────────────────────────────────────────────┘
menu
menudefault=1,5

1? echo Driver: UIDE
2? echo Driver: Sem CD

screen=0x12
dos=high,umb
buffers=15,0
files=100
fcbs=4,0
lastdrive=Z

1? device=a:\dos\xmgr.sys /B
1? device=a:\dos\jemm386.exe I=TEST NOEMS
1? device=a:\dos\xmgr.sys
1? device=a:\dos\uide.sys /D:CDROM

2? device=a:\dos\himem.exe
2? device=a:\dos\emm386.exe NOEMS X=TEST

country=055,850,a:\dos\country.sys
shell=A:\command.com A:\ /E:1300 /p


------------------------------------------------------------------------------
Achieve unprecedented app performance and reliability
What every C/C++ and Fortran developer should know.
Learn how Intel has extended the reach of its next-generation tools
to help boost performance applications - inlcuding clusters.
http://p.sf.net/sfu/intel-dev2devmay
_______________________________________________
Freedos-user mailing list
Freedos-user@lists.sourceforge.net
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/freedos-user

Reply via email to