Hey Pavel/guys

Any luck recreating the problem?

Thx for the help

Aly


Thanks Pavel,

Very much appreciated

Aly


On Tue, Apr 30, 2013 at 1:41 PM, Pavel Brezina <pbrez...@redhat.com> wrote:

>
>
> ----- Original Message -----
> > From: "Pavel Březina" <pbrez...@redhat.com>
> > To: "Aly Khimji" <aly.khi...@gmail.com>
> > Cc: freeipa-users@redhat.com
> > Sent: Monday, April 29, 2013 9:11:25 PM
> > Subject: Re: [Freeipa-users] Issue IPA: AD Users and IPA Users when
> using SSS/LDAP with SUDO
> >
> > On 04/29/2013 08:31 PM, Aly Khimji wrote:
> > > Hey Pavel/Guys,
> > >
> > > Do you see anything in the new logs that might help?
> > >
> > > I saw this bug https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=871160 that
> > > reports this issue exactly.
> > > However its reported as fixed but I am still having the same issue. I
> am
> > > building out a new test environment and I am also deploying a FC18
> > > client which seems to have newer sssd/libsss_sudo packages that i
> > > suppose haven't made it up stream yet
> > >
> > > Currently installed on my client
> > >
> > > libsss_sudo-1.9.2-82.7.el6_4.x86_64
> > > sssd-client-1.9.2-82.7.el6_4.x86_64
> > > libsss_idmap-1.9.2-82.7.el6_4.x86_64
> > > libsss_autofs-1.9.2-82.el6.x86_64
> > > sssd-1.9.2-82.7.el6_4.x86_64
> > >
> > > I've increased the logging to 10, just incase it helps. here it the
> > > sss_sudo log for a login, then sudo attempt
> > >
> > >
> > > Thx
> > >
> > > Aly
> >
> > Hi,
> > I'm sorry for such a late answer. The logs says, that in the time of
> > using sudo, the user akhimji is not present in the cache, which should
> > not happen if you managed to log in. I will try to reproduce the issue
> > first thing tomorrow and let you know.
>
> Hi,
> I'm sorry, I had some technical diffucilties and didn't manage to get to
> it today. Will try it as soon as possible.
>
_______________________________________________
Freeipa-users mailing list
Freeipa-users@redhat.com
https://www.redhat.com/mailman/listinfo/freeipa-users

Reply via email to