HI

i have installed latest FreeIPA 4.1.4 on RHEL 7.1

My DNS is working fine. I am getting good response

[root@kwtprsolipa01 ~]# for i in _ldap._tcp _kerberos._tcp _kerberos._udp
_kerberos-master._tcp _kerberos-master._udp _ntp._udp; do echo ""; dig
@mha.local ${i}.SUN.LOCAL srv +nocmd +noquestion +nocomments +nostats +noaa
+noadditional +noauthority; done | egrep -v "^;" | egrep _
_ldap._tcp.SUN.LOCAL.   86398   IN      SRV     0 100 389
kwtprsolipa01.sun.local.
_kerberos._tcp.SUN.LOCAL. 86398 IN      SRV     0 100 88
kwtprsolipa01.sun.local.
_kerberos._udp.SUN.LOCAL. 84696 IN      SRV     0 100 88
kwtprsolipa01.sun.local.
_kerberos-master._tcp.SUN.LOCAL. 84699 IN SRV   0 100 88
kwtprsolipa01.sun.local.
_kerberos-master._udp.SUN.LOCAL. 86398 IN SRV   0 100 88
kwtprsolipa01.sun.local.
_ntp._udp.SUN.LOCAL.    86398   IN      SRV     0 100 123
kwtprsolipa01.sun.local.

and ad domain is pining from IPA server.

[root@kwtprsolipa01 ~]# dig SRV _ldap._tcp.mha.local

; <<>> DiG 9.9.4-RedHat-9.9.4-20.el7.centos.pkcs11 <<>> SRV
_ldap._tcp.mha.local
;; global options: +cmd
;; Got answer:
;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status: NOERROR, id: 44181
;; flags: qr aa rd ra; QUERY: 1, ANSWER: 5, AUTHORITY: 0, ADDITIONAL: 6

;; OPT PSEUDOSECTION:
; EDNS: version: 0, flags:; udp: 4000
;; QUESTION SECTION:
;_ldap._tcp.mha.local.          IN      SRV

;; ANSWER SECTION:
_ldap._tcp.mha.local.   600     IN      SRV     0 100 389
rusmosprdc002.mha.local.
_ldap._tcp.mha.local.   600     IN      SRV     0 100 389
kwtprdc002.mha.local.
_ldap._tcp.mha.local.   600     IN      SRV     0 100 389
dxbprdc002.mha.local.
_ldap._tcp.mha.local.   600     IN      SRV     0 100 389
kwtprdc001.mha.local.
_ldap._tcp.mha.local.   600     IN      SRV     0 100 389
dxbprdc001.mha.local.

;; ADDITIONAL SECTION:
rusmosprdc002.mha.local. 3600   IN      A       192.168.115.42
kwtprdc002.mha.local.   3600    IN      A       172.16.98.171
dxbprdc002.mha.local.   3600    IN      A       10.10.10.10
kwtprdc001.mha.local.   3600    IN      A       172.16.100.180
dxbprdc001.mha.local.   3600    IN      A       10.10.10.11

;; Query time: 0 msec
;; SERVER: 172.16.100.180#53(172.16.100.180)
;; WHEN: Wed Apr 01 13:58:24 AST 2015
;; MSG SIZE  rcvd: 332



[root@kwtprsolipa01 ~]# dig SRV _ldap._tcp.sun.local

; <<>> DiG 9.9.4-RedHat-9.9.4-20.el7.centos.pkcs11 <<>> SRV
_ldap._tcp.sun.local
;; global options: +cmd
;; Got answer:
;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status: NOERROR, id: 63551
;; flags: qr rd ra; QUERY: 1, ANSWER: 1, AUTHORITY: 0, ADDITIONAL: 2

;; OPT PSEUDOSECTION:
; EDNS: version: 0, flags:; udp: 4000
;; QUESTION SECTION:
;_ldap._tcp.sun.local.          IN      SRV

;; ANSWER SECTION:
_ldap._tcp.sun.local.   84509   IN      SRV     0 100 389
kwtprsolipa01.sun.local.

;; ADDITIONAL SECTION:
kwtprsolipa01.sun.local. 182    IN      A       172.16.99.99

;; Query time: 0 msec
;; SERVER: 172.16.100.180#53(172.16.100.180)
;; WHEN: Wed Apr 01 13:58:31 AST 2015
;; MSG SIZE  rcvd: 108


all result was as expected and i was following the excat steps from quick
start page.

but when i try to create trust, i am getting

"ipa: ERROR: Cannot find specified domain or server name"


please help me to solve this

Regards,
Ben
-- 
Manage your subscription for the Freeipa-users mailing list:
https://www.redhat.com/mailman/listinfo/freeipa-users
Go to http://freeipa.org for more info on the project

Reply via email to