Memang terbukti dapat untung setiap hari !!!
 
 Luangkan masa anda beberapa minit untuk meneliti bagaimana EAI bekerja untuk 
anda. Kami pasti dengan EAI anda akan menikmati pendapatan harian ke dalam 
akaun anda , walaupun anda tidak mempunyai pengalaman langsung di dalam 
pelaburan saham antarabangsa.
 
LABUR HARI INI ESOK sudah boleh dapat hasil..!
Sekarang..anda menemui yang terbaik...
EURO-AMERICAN INDEX
 
TAK PERLU TAKUT....PULANGAN DIJAMIN SETIAP HARI!
Dalam masa 1 - 2 bulan akan datang, anda mungkin akan memperolehi pendapatan 
yang lebih lumayan dan stabil!. Plan ini sangat MUDAH, tetapi boleh memberi 
sumber wang sepanjang hayat anda!. Anda tidak perlu lagi menyertai 
bermacam-macam program lain yang belum pasti memberi keuntungan kepada anda. Di 
sini, anda dijamin pulangan minima 1.8% setiap hari, walaupun tidak berbuat 
apa-apa!
 
 
 KEISTIMEWAAN EAINDEX
PENGELUARAN (withdraw)
Anda boleh membuat arahan pengeluaran (withdraw) bonus/pendapatan yang 
terkumpul dalam e-wallet, untuk dimasukkan terus ke akaun bank anda di 
Malaysia, seperti MAYBANK, HSBC, STANDARD CHARTERED, CITIBANK dan BNI.
 
 
Mulai hari pertama hingga hari ke 50, anda memperolehi semula modal pelaburan. 
Manakala hari ke 51 hingga ke 100, anda memperolehi keuntungan semata-mata!. 
Untuk terus menikmati keuntungan berterusan, anda boleh tambah pelaburan anda 
dari masa ke semasa.
 
LANGKAH 1
Pendaftaran percuma :
 
1.Nak register klik http://www.eaindex.com/PQQK9521
                     
2. Authentication ID : No. I/C atau Passport cth 123456-06-1234
 
LANGKAH 2
 
Selesai register Anda akan diberikan User ID sendiri   
Klik link dibawah dan isikan detail untuk dapatkan maklumat cara bayaran dan 
memulakan investment
Buat pelaburan minima $20 (RM76) ke atas, maksima $5,000 (RM19,000) 

Cara-Cara Untuk Buat Pertukaran Mata Wang Untuk Mula Melabur Sila Klik Disini
Sila buat bayaran ke akaun bank Admin labur.net:

Kadar pertukaran $1 = RM3.8
Minima pertukaran $1 ke atas
Maksima: Tiada had

Penama: Asilawati Ismail 
Bank: Maybank 
No.Akaun: 1530 8310 9394
 
Selepas bayaran dibuat SMS kan:
Nama, UserID Eaindex, Jumlah, Masa & Tarikh Pembayaran
Ke 012-9391825
 
Cara-cara untuk withdraw dengan syarikat Eaindex: 
Login ke akaun Eaindex anda. Pilih menu Withdraw From E-wallet & taip jumlah 
yang ingin di keluarkan dan klik Withdraw. Pastikan anda SAVE akaun bank anda 
di Profile sebelum Withdraw.
  
Atau anda juga boleh jual kepada kami. 
 
Kami sedia beli dari $1 ke atas. Pembayaran adalah terus ke mana-mana akaun 
bank anda. 
(Perkhidmatan ini hanya disediakan untuk Team labur.net sahaja)
 
Cara-cara untuk jual kepada kami:
Login ke akaun Eaindex anda. Pilih menu Transfer From E-wallet, masukkan jumlah 
nak transfer dan transfer ke DOZA3798
 
Selepas itu SMS ke 012-9391825 Jumlah transfer dan No. akaun bank anda. 
Pembayaran akan di buat pada hari yang sama.
 
Info lanjut :
Klik sini http://www.labur.net/?id=PQQK9521
 
Setelah anda menyempurnakan 2 langkah di atas, anda boleh tunggu dan lihat 
bagaimana cepatnya pelaburan anda mendatangkan PULANGAN WANG setiap hari!.
 
Apa yang dapat diberikan oleh Pelaburan Saham Euro-American EAI kepada kita.
 
Memulakan pelaburan dengan modal yang kecil, sekecil RM76.
Memberi pulangan yang sangat lumayan dan dibayar tiap-tiap hari kedalam akaun 
bank kita.
 Menebus tanpa perlu menunggu tempoh matang tertentu, hari ini menanam modal, 
esok sudah boleh mengeluarkan hasil.
Mempunyai dua pilihan, satu sebagai penanam modal, tanpa perlu bekerja tetapi 
menikmati hasil, dan juga sebagai PERNIAGAAN yang menguntungkan.
 
Siapa tu Euro-American EAI?
 
Sebuah kompani yang berpengkalan di Chicago USA, Dubai UAE dan Switzerland
 
Dikendalikan oleh pakar pengurusan kewangan.
 
Cara perniagaannya ialah dengan menguasai saham yang dibawah nilai sebenar dan 
pelaburan jangka panjang di beberapa Pusat Pelaburan Antarabangsa.
 
Bagaimana caranya saya boleh dapat pulangan setiap hari di EAI?
 
Anda boleh memulakan dengan modal serendah RM76 (USD20) sehingga seberapa 
banyak yang anda kehendaki. 
(Pendapatan Asas)
Jika anda menanam modal dari USD20-USD999 pulangan sebanyak 1.8% setiap hari 
selama 100 hari.
Jika anda menanam modal dari USD1000-USD4999 pulangan sebanyak 2.0% setiap hari 
selama 100 hari.
Jika anda menanam modal dari USD5000 keatas, pulangan sebanyak 2.3% setiap hari 
selama 100 hari.
 
(Setiap hari bermaksud hari hari, walau pun cuti, walau pun hari minggu)
 
Contoh: Sekiranya anda menanam modal sebanyak USD100(RM380), anda akan mendapat 
sebanyak USD1.8(RM6.84) sehari selama 100 hari, maka jumlah keseluruhan adalah 
USD180(RM684), maka ditolak dengan modal pelaburan asal sebanyak USD(RM380), 
anda telah memperolehi keuntungan sebanyak RM304.
 
Pulangan setiap hari tersebut boleh dimasukkan kedalam akaun anda bila-bila 
masa yang anda kehendaki, anda tidak perlu tunggu sehingga hujung bulan, anda 
tidak perlu menunggu cek dan bersusah payah pergi ke bank untuk memasukkan lagi.
 
 Anda sudah tidak perlu menjual barang lagi, tidak perlu maintain apa-apa lagi, 
tidak perlu mencari downline, tidak perlu menaja. 
Yang perlu hanyalah mendapatkan hasilnya sahaja setiap hari.
 
 
Bagaimana caranya jika saya ingin jadikan sebagai PERNIAGAAN?
 
  Dengan memperkenalkan kepada orang lain. Tetapi itu anda jangan khuatir, 
kerana kebiasaanya, selepas seminggu atau dua minggu  anda menanam modal di 
EAI, dan anda akan merasakan keuntungan yang diperolehi setiap hari, dan anda 
pula boleh memasukkan duit tersebut kedalam akaun bank anda pada bila-bila masa 
sahaja, PASTI anda akan menarik masuk orang kesayangan anda atau sahabat karib 
anda dengan menunjukkan bukti wang tersebut. Bagi saya, pasti anda tidak akan 
menghadapi masalah langsung.
 
 BONUS PERINGKAT. 
Sekiranya anda menaja kawan anda, anda akan memperolehi 10% dari jumlah tanaman 
modal mereka, dan kalau mereka juga menaja anda juga akan dapat peratusan 
tertentu dan seterusnya. 
 
Contoh: Sekiranya anda menaja seorang kawan dan dia berminat menanam modal 
sebanyak USD100(RM380), anda akan mendapat 10% iaitu sebanyak USD10(RM38). Duit 
tersebut anda sudah boleh dapatkan esok hari, tak perlu tunggu hingga hujung 
bulan.
 
 
BONUS PASANGAN.
Anda hanya perlu menaja 2 orang sahaja, kiri dan kanan. Mereka pun melakukan 
perkara sama. Jika anda rajin mengembangkan perniagaan anda maka lebihlah yang 
anda perolehi. Sekiranya JUMLAH dikiri anda menanam modal USD200 dan kanan anda 
juga sebanyak USD200 pada hari itu, anda akan mendapat RM20(RM76) pada 
keesokkan harinya. Bonus ini akan dikira setiap hari jika pada hari tersebut 
orang berterusan menanam modal kiri dan kanan. Jumlah terbanyak yang dibayar 
oleh EAI dalam sehari untuk setiap orang hanyalah USD1,200(RM4,560) sahaja 
sehari. Jangan lupa itu adalah sehari.
 
 
 
BONUS TERUS
Jika anda menaja seorang kawan, anda akan memperolehi sebanyak 7% setiap hari 
dari pendapatan hariannya. (Tetapi bonus ini bersyarat, kita layak jika tanaman 
modal kita minimum sebanyak USD100(RM380))
 
 
Jangan lepaskan peluang keemasan ini. 
Jadilah sebahagian daripada mereka yang telah Berjaya.
 

 
Pelaburan Eaindex – 1.8% -2.3% sehari 
http://www.labur.net/?id=PQQK9521
 
Promoter Pengiklanan Eyecatcher
http://www.eyecatch-er.com/u/affsignup.php?pid=3605
 
MyMode Prepaid AutoDownline
http://tinyurl.com/nwzem
 
EZDuit.biz
http://www.ezduit.biz/ringgit2u.htm
 
Ekslusif Frame Hiasan Rumah
http://www.freewebs.com/wanginternet/
 
Autosurf Malaysia
http://myfreeads.net/?ref=2342 
 
Power Ringgit AutoDownline
http://powerringgit.my-cash.biz/?pid=171 
 
e-gold :
http://www.e-gold.com/e-gold.asp?cid=2781513


 
____________________________________________________________________________________
Sucker-punch spam with award-winning protection. 
Try the free Yahoo! Mail Beta.
http://advision.webevents.yahoo.com/mailbeta/features_spam.html

[Non-text portions of this message have been removed]

Kirim email ke