wacana wacana <[EMAIL PROTECTED]> wrote:   

Note: forwarded message attached.     
---------------------------------
  Never Miss an Email
Stay connected with Yahoo! Mail on your mobile. Get started!To: [EMAIL 
PROTECTED]
From: "sg_sugut" <[EMAIL PROTECTED]>
Date: Fri, 26 Jan 2007 07:44:51 -0000
Subject: [ruang_iklan_percuma] Terbaru Jan 2007 !!.Plan Lebih Hebat Dari 
ABB,EA,Split,SC..Jadilah Terawal!!

        
ANDA TELAH MENEMUI PROGRAM PELABURAN TERBAIK TAHUN 2007...

http://kissbizz.m2u.biz/?b=wacana
http://kissbizz.m2u.biz/?b=wacana

Tapi walaupun pelaburan sedikit kami ada bukti ahli yang dah dpt
RM20,000 dalam masa 25 hari sahaja dari 1 lot USD20 saja.Kelebihan
Pelan dia anda dapat makan income UPLINE anda. Kalau anda buat ABB,
SWISS,EA,SPLIT semua tak dpt makan income upline.Anda kerja keras
upline senang lenang kat atas. Tapi kat sini anda dpt cukai kan income
upline 10%.Pelan 2 iaitu pelan income harian pair USD20 utk 1 pair. 1
pair ialah usd60 lawan usd120. Kalau anda tengok ea ke atau split ke 1
pair dia kena usd200 lawan usd200 baru dpt usd20. Jadi tengok mana
lebih lumayan.

Satu lagi yg gila pelan pair dia ni TAK ADA FLUSH! makna berapa lot yg
ada akan disimpan selamanya sehinggga dia match. Tengok EA dan Split
flush HARI HARI! Hahahaha anda fikir tak penat2 kerja habis hari tu
mana yg tak ada pair dibuang gitu je. IShh isss ishhhhh kesiannn siapa
yg buat EA dan Split yee heheheeh.Pelan ke3 anda dpt bonus walaupun 1
kaki. Katakan anda taja A dan income harian A RM1000 sehari,

Anda makan 4% hingga 10% (rm100) dari income A. Katalah A taja B, pun
sama anda makan 4-10% income hari2 yg B dapat.B taja C sama juga anda
dapat. C taja D anda dapat lagi income D.

Pelan mcm ni Swiss, EA, SPlit dan ABB tak ada. Jadi fikirkan mana
lebih best. Dari sejarah pelan dua kaki lebih cepat kaya dari pelan
unilevel (matahari).
Ada banyak lagi kelebihan pelan kissbizz ini. Sila daftar di web kami
percuma dan baca detailnya. Oh ya satu lagi produk SEN yg anda langgan
adalah senarai email dan no telefon serta busines yg ahli2 lain
sertai. Anda dapat melihat database ahli2 untuk tujuan perniagaan anda
yang lain. Kat EA, SPLIT, SWISS dan ABB anda tak dpt benda ni. Oh ya
ada tambahan bonus baru pada 2/1/07 iaitu BAP Overriding Incentive
(BAP OI) dimana anda mendapat overiding dari yuran alngganan USD20
tersebut dari 10% hingga 20%/ Lagi satu 3% World Pool Bonus.

http://kissbizz.m2u.biz/?b=wacana
http://kissbizz.m2u.biz/?b=wacana
http://kissbizz.m2u.biz/?b=wacana



         


 
---------------------------------
Never miss an email again!
Yahoo! Toolbar alerts you the instant new Mail arrives. Check it out.

[Non-text portions of this message have been removed]

Kirim email ke