www.kissbizz.com
   
  SMS / HUBUNGI :
   
  YAZID - 017-2757058
  SMS : NAMA, NO. H/PHONE, EMAIL, LOKASI / DAERAH.
   
  SEBUAH PELUANG PERNIAGAAN UNIK DI MANA TIADA SIAPA PUN YANG RUGI!
  INI BUKAN SKIM CEPAT KAYA! BUKAN SKIM PELABURAN!
   
        1.1.  DAPAT RAKAN-RAKAN PERNIAGAAN BARU DARI SELURUH DUNIA! 
   
  
  2. DAPAT KEUNTUNGAN DARIPADA YURAN LANGGANAN! PULANGAN HARIAN 1% x 120 HARI = 
120% PULANGAN.
   
  
  3. DAPAT KEUNTUNGAN DARIPADA YURAN LANGGANAN AFFILIATE TAJAAN! 10% x YURAN 
LANGGANAN AFFILIATES TAJAAN.
   
  
  4. DAPAT ROYALTI DARIPADA PULANGAN HARIAN AFFILIATE TAJAAN! PULANGAN HARIAN 
AFFILIATE TAJAAN x (10% ~ 20%) x 120 HARI.
   
  5. DAPAT KEUNTUNGAN DARIPADA PRESTASI KUMPULAN (GROUP MATCHING INCENTIVE)! 
PENDAPATAN HARIAN! 1 CYLE = USD8 ~ USD 20! TIADA HAD CYCLE! TIADA FLUSHING! 
SEMUA BAKI DI BAWA KE HARI BERIKUTNYA!
   
  
  6. DAPAT KEUNTUNGAN DARIPADA PENDAPATAN HARIAN PENAJA! 10% x PENDAPATAN 
HARIAN PENAJA UNTUK DIBAHAGIKAN KEPADA AFFILIATE TAJAAN TERUS!
   
  
  7. DAPAT KEUNTUNGAN DARIPADA PENDAPATAN HARIAN AFFILIATE TAJAAN! 10% x 
PENDAPATAN HARIAN AFFILIATES SEHINGGA 4 LEVEL!
   
  
  8. DAPAT KEUNTUNGAN DARIPADA PERKONGSIAN KEUNTUNGAN SYARIKAT! 3% GLOBAL POOL 
DIBAHAGIKAN SECARA BULANAN KEPADA AFFILIATES YANG LAYAK!
   
      SETIAP ORANG ADALAH PEMENANG!!!!
   
  Dalam pelaburan online anda dinasihatkan jangan labur banyak2 sampai ribu2 
kerana risiko amat tinggi. Modal disini hanya USD20 (1 BC), USD60 (3 BC) atau 
maksima boleh diterima hanya USD140 (7 BC) sahaja..

Tapi walaupun modal sedikit kami ada bukti ahli yang dah dpt RM20,000 dalam 
masa 25 hari sahaja dari 1 BC (USD20) saja, namun adalah lebih menguntungkan 
kalau buka 3 BC sebab dapat ‘multiple’ pendapatan. Konsep disini ialah lebih 
kepada player bukan kepada pelabur yang tidor tunggu duit sahaja. Ini akan 
membebankan company utk bayar faedah yg tinggi dan akhirnya tutup kedai. Apa 
taknya duit tu dilabur buat main forex. Tau je la forex ni sekali dia buat 
perangai duit hilang sekelip mata je.

Kelebihan Pelan dia anda dapat makan income UPLINE anda. Kalau anda buat 
program lain, semua tak dpt makan income upline. Anda kerja keras upline senang 
lenang kat atas. Tapi kat sini anda dpt cukai kan income upline 10%.

Pelan 2 iaitu pelan income harian pair USD20 utk 1 pair. 1 pair ialah USD60 
lawan USD120, atau sebaliknya. Kalau anda tengok program lain, 1 pair mesti ada 
USD200 lawan USD200 baru dpt USD20. Jadi tengok mana lebih lumayan.

Satu lagi yg gila pelan pair dia ni TAK ADA FLUSH! makna berapa BC yg ada akan 
disimpan selamanya sehinggga dia match. Tengok program lain, flush HARI HARI! 
Hahahaha anda fikir tak penat2 kerja habis hari tu mana yg tak ada pair dibuang 
gitu je. IShh isss ishhhhh kesiannn……………
    
Pelan ke3 anda dpt bonus walaupun 1 kaki. Katakan anda taja A dan income harian 
A USD1000 sehari, anda makan 4% hingga 10% (USD100) dari income A. Katalah A 
taja B, pun sama anda makan 4%-10% income hari2 yg B dapat. B taja C sama juga 
anda dapat. C taja D anda dapat lagi income D. Pelan mcm ni tidak terdapat 
dalam lain-lain program. Ada yang lagi la teruk kena labur banyak2 untuk layak 
makan bonus besar dah tu pelan matahari. Upline dapat 20 orang katakan , semua 
letak direct dia takkan nak sedekah kat awk semua. Jadi fikirkan mana lebih 
best. Dari sejarah pelan dua kaki lebih cepat kaya dari pelan unilevel 
(matahari).

Ada banyak lagi kelebihan pelan KISSBIZZ.COM ini. Sila daftar di web kami 
percuma dan baca detailnya. Oh ya satu lagi produk SEN yg anda langgan adalah 
senarai email dan no telefon serta busines yg ahli2 lain sertai. Anda dapat 
melihat database ahli2 untuk tujuan perniagaan anda yang lain. Kat program 
lain, anda tak dpt benda ni.

Oh ya ada tambahan bonus iaitu BAP Overriding Incentive (BAP OI) dimana anda 
mendapat overiding dari yuran langganan USD20 tersebut dari 10% hingga 20%! 
   
Lagi satu 3% Global Pool Bonus. Sila rujuk website.

Sila daftar percuma dahulu melalui URL di bawah..


   
  www.kissbizz.com
   
   
   
    SMS / HUBUNGI :
   
  YAZID - 017-2757058
  SMS : NAMA, NO. H/PHONE, EMAIL, LOKASI / DAERAH.




 
---------------------------------
Sucker-punch spam with award-winning protection.
 Try the free Yahoo! Mail Beta.

[Non-text portions of this message have been removed]

Kirim email ke