BILA GAJI NAK NAIK??? 
BILA NAK DAPAT DUIT SAMPINGAN???
BILA.....BILA. ...BILA.. ..??!!!!! !   
(DON'T STAY IN BED, UNLESS YOU CAN MAKE MONEY IN BED -
 GEORGE BURNS. )
MAKA JADIKAN HANDPHONE ANDA SEBAGAI 
PUNCA/PENDAPATAN ANDA!!!
 PREPAID MYMOD: http://prepaid4u.net/?id=nurulAainaa


PELUANG NAEK PANGKAT>>MAKEN TINGGI PANGKAT MAKEN BANYAK BONUS..
 Pergi Kerja Pagi , Balik Petang……… Dapat gaji bayar hutang.
 Adakah anda ingin hidup begitu dengan cara hidup lama anda.
 Rezeki takkan datang bergolek TANPA USAHA !!!
 Jika orang lain boleh dapat RM1000-RM3000 sebulan, secara part-time 
kenapa Tidak Anda? Anda pun boleh…
 Jadilah pengguna bijak. Barangan yang anda beli sebenarnya boleh 
menjana income yang lumayan!! 
      (Kami mempunyai senarai rekod pendapatan Agent yang mencecah 
puluhan ribu ringgit sebulan)
     
    Teknik & Formula paling sistematik & terkini  
1)   Modal Rendah (RM65), Hanya Sekali, Seumur hidup.
      (dan anda akan dapat RM11 dalam akaun mymode)
2)   Kerja sejam dua sehari dari rumah.
3)   Pendapatan setiap minggu, pendapatan yang konsisten & boleh 
diwarisi.
4)   Tiada penekanan penjualan produk.
5)   Tiada had masa, terpulang pada kepantasan 
bekerja.                                                              
6)   Terbuka pada semua golongan termasuk pelajar.
7)   Mengawasi semua transaksi melalui akaun peribadi & internet.
 
    Program apa ni? Skim Cepat kaya ke?
Tidak. Mymode merupakan sebuah perniagaan sah yang berdaftar, 
diasaskan oleh Syarikat Asia Mobile Commerce Privilledge Sdn. Bhd. 
yang menyediakan perkhidmatan SMS Prepaid. Dengan pendaftaran 
keahlian RM65, anda sah sebagai Agent Mymode dan secara tidak 
langsung merupakan `Tokey Prepaid Topup' dengan kedai bergerak 
beroperasi 24jam, tidak kira masa, tidak kira tempat!! 
 
    Siapa boleh sertai perniagaan ini?
1)      Mempunyai handphone.
2)      Tahu SMS.
3)      Ada akses internet samada dirumah atau pejabat. 
         (Tidak wajib, tetapi satu kelebihan)
 
Anda tahu mengenai sesuatu bisnes. Tak kisah la bisnes apa sama ada 
bisnes berkenaan prepaid topup atau apa-apa pun. 
Beberapa kriteria untuk memastikan kejayaan dan senang untuk 
mencapainya.
 
•       Bisnes itu mesti didaftarkan secara sah di Malaysia dan 
halal. Ia mesti mempunyai pejabat dan struktur organisasi yang 
sistematik. 
•        (tak nak kena tipu seperti skim piramid atau skim cepat 
kaya, 5 minit ada, 5 minit dah lesap!) 
•       Produk yang ditawarkan mestilah satu keperluan harian 
penduduk Malaysia. 
•       Produk tersebut mesti boleh menghasilkan pembelian ulangan 
berterusan. 
•       Produk mesti mampu beli oleh diri sendiri dan pelanggan. 
Tiada gunanya menjual produk mahal yang kita sendiri tidak akan 
menggunakannya. 
•       Bisnes itu mesti berkonsepkan SOHO (Small Office Home office) 
yang boleh beroperasi dari rumah. 
•       Urusniaga perlu mudah dan ringkas. 
•       Perhubungan dengan menggunakan sepenuhnya kemudahan internet 
melalui Yahoo Messenger, Free SMS thru internet dan email. 
Mengurangkan kos perhubungan menggunakan telefon terus. (x ada pun x 
apa)
 
MyMode menepati paling hampir ciri-ciri bisnes yang digariskan. 
Sebuah perniagaan yang diasaskan oleh Asia Mobile Commerce Priviledge 
Sdn. Bhd. yang dipengurusikan oleh Datin Fara H. Dalela berasaskan 
SMS Prepaid dengan pelan Multilevel Marketing. Produk MESTI BELI oleh 
hampir 2/3 penduduk Malaysia! Stastistik dari MCMC menunjukkan 
bilangan pengguna talian prepaid berjumlah 11.9 juta orang pada tahun 
2004. 
Tahukah anda bilangan pengguna talian prepaid sekarang?! Dianggarkan 
sudah mencapai 20 juta orang!!
 
Setiap Orang Mempunyai Impian Untuk Mempunyai Kebebasan Kewangan.
Lakukannya Dengan Berkesan Melalui Sistem Kami !!
Kelebihan Mymode berbanding MLM yang lain. 
 
 - Murah, Mudah, Menguntungkan
 - Marketing plan yang tidak menekan
 - Imbuhan kekal yg lumayan
 - Bukan sistem piramid
 - Company yang establish
 - Cepat berkembang
 - Pendapatan yg konsisten
 - Tak perlu kenderaan
 - Tak perlu product demo
 - Tak perlu pandai bercakap
 - Tak perlu ke stokis
 - Kaki(downline) tiada limit
 - Bonus sehingga 10 level
 - Bonus 4 kali sebulan(setiap Khamis)
 - Peluang melancong
 - Promosi menarik setiap bulan
 - Boleh diwarisi
 - Internet marketing dan konvensional
 - Imbuhan kekal yg lumayan
    dan lain2 lagi..
Anda boleh lihat bukti mymode adalah perniagaan yang berdaftar di 
mesin ATM maybank seperti dalam attachment @ http://www.geocitie 
s.com/mel_ kawe/buktimayban k.JPG .


Berminat untuk menyertai MyMode dan menikmati setiap ganjaran.Peluang 
pasaran ini amat luas. Marilah kita kongsikan bersama. Jika berminat, 
apa yang perlu anda buat hanyalah ikuti langkah-langkah dibawah:

Langkah-langkah Memulakan Kehidupan Yang Lebih Bermakna !!!!
 
•       Buka website: http://prepaid4u.net/?id=nurulAainaa
•       
•       
•       
•       Di Login Box atas tu, klik link 'Register New User'. Kemudian 
BACA langkah-langkah pendaftaran. 
•       Isi dan submit borang pendaftaran keahlian percuma terlebih 
dahulu. 
•       Login ke ruangan ahli dengan menggunakan USERID dan PASSWORD 
yang telah anda daftarkan tadi. 
•       Baca isi kandungan dalam web tersebut. 
•       Klik Menu UPGRADE VIP. Kemudian BACA langkah-langkah 
pembayaran yuran keahlian. 
•       Hubungi saya untuk urusan pembayaran pendaftaran dan apa-apa 
permasalahan. 
****Jangan risau. Satu Guideline lengkap akan diberikan setelah anda 
sah menjadi salah seorang Agent Mymode di bawah kumpulan Prepaid4U 
ini.****

    http://prepaid4u.net/?id=nurulAainaa

          
 (Jana Wang Anda Dgn Prepaid Card)


  


Kirim email ke