Assalamualaikum & hai rakan niaga maya..

BUAT DUIT HANYA DENGAN KLIK BANNER & BACA EMAIL JER.

TAK PERCAYA??Ini percuma tapi kena rajin la klik iklan. Nak duit banyak kenalah 
rajin2 lah sikit klik iklannya. ni percuma tak payah bayar 1 sen pun.

Firstly, sy nak kenalkan korang ngan 1 website yang membolehkan korang sumer 
dapat extra money.. x kire la korang student ker, dah keja ker @ 
mganggur...sume bleh dpt..kelebihan pada site nie ialah duit terus masuk ke 
dalam akaun bank korang x kiralah bank BCB ker, BSN ker dan byk lagilah..korang 
hanya perlu memilih akaun bank mana yang korang mahu..x perlu tunggu 
check..DUIT TERUS KE AKAUN ANDA!!!!!!

Tak perlu keluar MODAL 1 sen pun, TAKKAN RUGI, SIGN UP FREE JER, Korang summer 
hanya perlu SIGN UP!!

Kitorg buat ni pun sambil2 surf internet jer..nak cari duit lebih sket dan surf 
punyer surf jumpe la website ni.Yang menarik nya site nie..kita hanya perlu 
klik dan selepas kita redeem point kita tue...seminggu lepas tue..duit boleh 
terus masuk ke akaun kita..

Korang ikut steps yg kitorg dah translatekan dlm bahasa melayu bagi 
menyenangkan korang. sbb bahasa diorg guna tu bebelit sikit..padahal steps die 
mudah je. okeh! X nak buang mase lg.. tgk dulu steps die k..

CARA-CARA NAK DAFTAR?.Steps dia mudah jer...

1. Korg klik dekat link ni atau copy link di bawah pada browser:-

http://www.cash88.com/pages/index.php?refid=shahmoney88

2. Klik kat 'Sign Up.' (Sebelah kiri website tu).

3. Taip alamat email korg. Nanti diorang akan send kat email korang utk 
disahkan.

4. Tutup (Close) laman tu.

5. Pastu..pergi tgk kat email korang. akan ade pkataan ni. "cash88.com" . sign 
up URL'. then, 'Click'.

6. Lepas tu, akan keluar laman . cash88.com yang mula2 korang taip alamat email 
korang tu.

7. Klik kat 'Sign Up'.

8. Isi borang dia yang dia bagi 

9. Sampai dkt cara nak bayar..korg pilih bank mana yang korang mahu duit korang 
dimasukkan samada bcb ker,maybank ker..pilih mengikut kehendak korang...

10. Lepas isi..klik kat 'Sign Up'.

11. Lps tu login kat web cash88, Masukkan Username ngan Password yg korang 
tulis dlm borang tadi.

12. Then, klik kat 'paid2click ads' .

13. Kat ctu akan ade categories. Klik pada kategori tersebut..Stiap 1 link korg 
klik, account korg akan btambah 20 point... utk klik banner ke 2 tggu smpai dia 
abis surf (lbh kurang dlm 20 saat jer).

14. Klik sampai abis. Klik balik kat ¡paid2click¢ utk ke kategori yg lain plak.

15. Klik kat 'My Earnings'?

16. Tengoklah berape korang dpt dgn hanya klik kat banner.SENANG KAN !

17. Utk tambah duit korg dlm account tu..korang just invite member dgn 1st step 
korg masuk tadi? just tulis dia nyer email. Ataupun korg copy / paste je email 
yg nih

18. Setiap hari pastikan korang klik dan baca iklan yg dia hantar ke email 
korang atau pun buka terus akaun korang yg dah berdaftar dgn cash88.com dan utk 
buka akaun, klik kat "login" dan masukkan username dan password korang sebelum 
ni. Kemudian klik kat "Your Inbox" dan klik setiap iklan yg tersenarai kat 
situ. Setiap satu iklan/email tu mengambil masa kira-kira 20 saat. Lps tu baru 
close dan buka iklan yg lain.Setiap iklan/email tu bernilai 20 point..yang 
boleh ditukar nanti..

19. Utk tahu jumlah duit korang yg terkumpul, klik kat "My Earning".

20. jgn risau ni bukan tipu... sumpah aku tak tipu!!!

HARUS DIINGAT!!

Jgn risau, duit yang korang dapat ni HALAL?.ni atas usaha korang nak dpt duit 
tu, korang tlg PROMOTE WEBSITE DAN SPONSOR2 cash88.com, so cash88.com bg la 
KOMISEN kat korang.

Kat sini JUST SURF WEBSITE diorang,..kire TLG PROMOTE brg2 diorang la. Dan 
korang dpt komisen? cmtula al-kisahnyer? faham btol2 yer. cash88.com. AKAN BYR 
KORG.

Korang sign up lah dulu..nanti korang akan tahu..kelebihan yang ada dalam 
cash88.com nie..

PERINGATAN KEPADA YANG BERAGAMA ISLAM!!!

Kalau korang nak duit tue halal...korang jgnlah main lotto yang ada kat dalam 
tue...kalau nak dapat keberkatan lah...Kitaorg just nak bantu korang dapat duit 
lebih cara halal tapi atas koranglah nak judi ngan lotto tue...berani buat 
berani tanggung sendiri lah yek...tepuk dada tanya iman...

SELAMAT BERJAYA




       
---------------------------------
Yahoo! oneSearch: Finally,  mobile search that gives answers, not web links. 

[Non-text portions of this message have been removed]

Kirim email ke