if(typeof(fw_dart_ord)!="number") {  var fw_dart_ord = 
parseInt(Math.random()*10000000);}document.write('');      
                     rahsiajutawanmuda                   
      if 
(document.getElementById("logo-div").style.backgroundImage.indexOf("/null.gif") 
> 0){ document.getElementById("logo-div").style.backgroundImage = 
"url(http://images.freewebs.com/Members/Generationz/CSSStyles/Gaming/Green/bg-logo.jpg)";
 }       PENDAPATAN LUMAYAN UNTUK ANDA
Klik Laporan Eksklusif & 39 Rahsia

 
   
             
   Laporan Eksklusif
   39 Rahsia
   Koleksi Design
       
---------------------------------
     
                                   Koleksi Design 
morizna|graphicreative Inc


Design baju ni saya buat semasa Pesta Konvokesyen USM 2002. Masa tu masih 
belajar Tahun 3 Sains Kimia & Pengurusan


Yang ni pun samalah usia dengan design warna kelabu di atas.


Design ni saya buat khas untuk Majalah Perintis SMK Putera(ex-sekolah menengah 
94-98) bagi Tahun 2002. Namun tidak kesampaian. Simpan jer buat koleksi


Yang ni pulak, kawan yang minta design. Buat free jer tapi dapat jugak baju 
sehelai. Ala-ala Le Tour De Langkawi ler..... Pun masa belajar kat USM.


Khas untuk Desasiswa Indah Kembara semasa Kejohanan Temasya Olahraga Tahunan 
USM. Tahun lupalah pulak.... Bangga wakil atlet pakai baju design ni... Hehehe


Tahun 2002 USM jadi tuan rumah Pentauliahan Pegawai PALAPES IPT. So... ambil 
kesempatan jual design baju ni. Alhamdulillah mendapat sambutan


Design ni pun ada kaitan dengan PALAPES. Ceritanya dulu saya ni join PALAPES 
ler. JV dengan member jual T-Shirt design ni. Yang ni mendapat sambutan hangat. 
Saya tak boleh lupa semasa design baju ni... ambil masa 6 jam tanpa henti just 
nak design kapal kat tengah tu. Belum expert lagi...


---------------------------------


 
       
        
             
---------------------------------

 Mix lyrics, upload a video, win $500-->   
 
     
if(typeof(urchinTracker)=='function'){_uacct="UA-230305-2";_udn="freewebs.com";urchinTracker();if
 (typeof(fw_al)!='undefined' & fw_al==2 & 
fw_np==1){_uacct="UA-230305-18";urchinTracker('/advanced/');}} 

====================================================  
"Rahsia RM245,752" 
Sila dapatkan PERCUMA Laporan "Rahsia RM245,752"(Harga RM97)anda disini. Akan 
dijual tidak lama lagi. Jangan Berlengah Lagi. 
http://rahsiajutawanmuda.com
       
---------------------------------
Pinpoint customers who are looking for what you sell. 

[Non-text portions of this message have been removed]

Kirim email ke