KAMI INGIN MENJEMPUT ANDA MENYERTAI MASTERELOAD IAITU PERNIAGAAN MENJUAL 
TOPUP.PENDAFTARAN SEMPENA HARI RAYA ADALAH RM50..KEBIASAANNYA ADALAH RM58 !!! 
KALAU TAK NAK MENJUAL PREPAID PUN TAKPER GUNA UNTUK DIRI SENDIRI...BELI DI 
KEDAI TIADA BONUS TAPI BELI DI MASTER RELOAD KITA AKAN DAPAT KOMISYEN DAN 
BONUS!!
   
  Promosi raya! [13/10 HINGGA 12/11]
   
  pendaftaran rm50.00 dpt
    
     modal rm10.00
  
     produk idd
  
     1 lot plan 1022
  
     berpeluang mendpt hseT


  DAFTAR DI BAWAH SEKARANG!!!!
   
  http://www.mastereload.biz/?og_lock2
   
  http://top-up2u.blogspot.com/
   
  Ciri-ciri mastereload
   
  1 Semua kad ada termasuk kad digi 
2 Semua boleh; sms atau online 
3 Top up akaun dengan syarikat atau mobile center [tiada pending] 
4 Tiada Pangkat. Overiding 10 level walau 1 kaki. 
5 Bonus Realtime, Bulanan dan tahunan. 
6 Yuran Pendaftaran seumur hidup 
7 Agen boleh dapat 80% drpd profit margin  
8 Agen boleh upgred ViP & Mobile Center tanpa syarat. 
9 Upgred Vip RM5.00 seumur hidup 
10 Pool hanya perlu 5 kaki aktif 
11 Plan 1022. Agen ada peluang dapat RM1022.00. 
   
    12 Bonus Menanti Agen 
   
  1 jualan peribadi 
2 overriding 10 level wpun 1 kaki gajah 
3 tajaan 10 lvl wpun 1 kaki  
4 RM1022.00 wpun duduk diam [plan 1022] 
5 tambah akaun mobile center 
6 pool mobile center 
7 pool agen 
8 edit profile agen 
9 bonus vip 
10 bonus tahunan agen 
11 ganjaran sales terbanyk 
12 bonus tahunan mobile center 
   
  MasterEload Prepaid Top Up
  Perniagaan Di Hujung Jari Anda.. 
   
  KENAPA SAYA MESTI MEMILIH MasterEload?
  Industri MOBILE telah membawakan satu teknologi yang sangat berkuasa iaitu 
SMS. Statistik hasil kajian Suruhanjaya Komunikasi & Multimedia Malaysia 
menunjukkan lebih dari 3,406 juta SMS telah dihantar dalam tempoh suku pertama 
tahun 2005. Lanjutan dari ini, Summit Priority Sdn. Bhd. (703668K) bertindak 
melahirkan portal M-Commerce MasterEload bagi membantu para pengguna mobile 
phone seluruh Malaysia menjana keuntungan menerusi telefon bimbit mereka 
sendiri. Inilah trend perniagaan masakini. Kos yang Rendah, Risiko yang kecil, 
Keuntungan yang berlipat ganda!!
  RELOAD CARD KINI SATU KEPERLUAN HIDUP!
  Kini bilangan pengguna telefon bimbit di Malaysia sudah melebihi 14 juta 
orang dan 80% darinya merupakan pengguna perkhidmatan prabayar (prepaid). Graf 
hasil kajian Suruhanjaya Telekomunikasi & Multimedia Malaysia di bawah sudah 
cukup untuk menjelaskannya.
  Lihatlah bertapa besarnya potensi untuk perniagaan ini. Dari statistik yang 
dikeluarkan pada tahun 2002, dan 2003 jelas menunjukkan peningkatan berkali 
ganda. Ini bermakna prospek anda semakin bertambah dari hari ke hari. Anda 
tidak menggunakan perkhidmatan prabayar? Tak jadi masalah! pengguna 
perkhidmatan pascabayar (post-paid) pun boleh melibatkan diri dalam peniagaan 
ini. Biarpun kad reload tidak dibeli untuk kegunaan sendiri, anda masih boleh 
jual kepada ahli keluarga dan rakan-rakan yang menggunakannya. 
   
  APA YANG MENJADIKAN MasterEload M-COMMERCE PALING UNGGUL DI MALAYSIA?
  1. LATAR BELAKANG SYARIKAT YANG KUKUH!
  MasterEload diasaskan oleh syarikat Summit Priority Sdn. Bhd. (703668K), 
beribu pejabat di 23-2, Jalan KP 1/1,Kajang Prima, 43000 Kajang, Selangor Darul 
Ehsan (Tel : 03-87337618). 
  2. PRODUK WAJIB BELI!!
  Kami tidak menjual produk yang membuatkan anda terpaksa memikir 2 kali untuk 
meninggalkan barangan yang anda gunakan sekarang. Sebaliknya produk kami adalah 
barangan wajib beli dengan harga yang sama dipasaran. Tambahan pula, 
MasterEload memberikan anda BONUS dan INSENTIF yang anda tidak akan dapat di 
mana-mana gedung sekalipun!!
  3. PERMINTAAN YANG KONSISTEN!!
  Sekiranya Si A membelanjakan RM60 sebulan untuk prepaid handphonenya, dia 
pasti berbuat perkara yang sama pada bulan hadapan malah kemungkinan akan lebih 
dari RM60. Ini kerana prepaid kini telah menjadi keperluan harian masyarakat 
kita sekarang. Dari permintaan yang konsisten inilah yang menjamin pendapatan 
anda di dalam MasterEload juga adalah konsisten dan semakin lama semakin 
bertambah!
  4. SISTEM YANG CANGGIH DAN TELUS!!
  Syarikat telah mewujudkan Gateway mengikut telco-telco tertentu yang anda 
gunakan samada Maxis (012/017/0142), Digi (016/0146/0143) atau Celcom 
(013/019/0148). Anda akan diberikan Nombor PIN untuk mengakses ruangan ahli 
dimana semua kegiatan perniagaan anda direkodkan. Segala aktiviti atau 
urusniaga anda akan dicatatkan dalam masa sebenar oleh sistem. Tiada kesilapan, 
tiada penipuan. Semuanya boleh dipantau sendiri melalui web MasterEload yang 
disediakan oleh pihak syarikat. Antara lain anda boleh memeriksa penyata jualan 
anda, penyata bonus, pengiraan bonus, senarai downline, aktiviti downline, 
promotion dan pelbagai lagi.
  5. MODAL KECIL, UNTUNG BESAR
  Berapa yang diperlukan untuk memulakan perniagaan Prepaid Card? Untuk 
menyimpan stok hanya 10 keping setiap topup card dari pelbagai telco, sahaja 
anda memerlukan sekurang-kurangnya RM5,000 ringgit tidak termasuk kos-kos lain 
seperti sewa kedai, pendaftaran, lesen dan sebagainya. Tetapi, dengan 
MasterEload, anda boleh mula menjadi agen dengan bayaran penyertaan serendah 
RM58 sahaja!! Sebenarnya nilai ini terlalu kecil jika dibanding potensi 
keutungan yang bakal anda perolehi. 
   
  DAFTAR DI BAWAH SEKARANG!!!!
     
  http://www.mastereload.biz/?og_lock2
   
  http://top-up2u.blogspot.com/
   

   
  APA NI? SKIM CEPAT KAYA/PIRAMID KE?                  
                
  Tidak. MasterEload merupakan sebuah perniagaan sah yang berdaftar, diasaskan 
oleh Summit Priority Sdn. Bhd. (703668K). yang menyediakan perkhidmatan SMS dan 
Online Prepaid. Dengan pendaftaran keahlian RM58, anda sah sebagai Agen 
MasterEload dan secara tidak langsung merupakan ‘Tokey Prepaid Topup’ dengan 
kedai bergerak beroperasi 24jam, tidak kira masa, tidak kira tempat!! 
   
   SIAPA BOLEH SERTAI PERNIAGAAN INI?                                
  1)      Mempunyai handphone. (prabayar / pascabayar)
  2)      Tahu SMS.
  3)      Ada akses internet samada dirumah atau pejabat. (Tidak wajib, tetapi 
satu kelebihan)
   
  BILA BOLEH BISNES?
  Sebaik sahaja handphone anda didaftarkan, selepas itu anda akan menerima 4 
digit PIN nombor.  Anda terus boleh memulakan bisnes SERTA-MERTA!
   
  APA YANG ANDA JUAL?
   
            Produk
    Harga Runcit
      Celcom
    10.00-100.00
      Maxis eLoad 
    10.00–100.00
      DiGi eLoad
    10.00–100.00
      iTalk
    10.00-30.00
      Produk Lain : Save Call, MCN & TMNet

   
  PASARAN
   
  Dipasarkan untuk keperluan kepada lebih 14 JUTA pengguna Handphone prepaid 
atau pra-bayar di Malaysia.  
   
  CONTOH ARAHAN SMS
   
  
   
  Me - MasterEload
1234 - Pin Sms Anda
01630 - Kod Produk untuk Digi Celcom atau Maxis
0168889999 - No Telephone pelangan nak reload
   
  HANTAR KE NO GATEWAY SAMADA MAXIS/CELCOM/DIGI
   
  BAGAIMANA NAK MENJALANKAN MasterEload INI?
   
  Jangan risau. Kami telah menyediakan Guideline Lengkap untuk anda muat-turun 
(download) dari web kami atau secara email setelah anda sah menjadi Agen 
MasterEload. Segala perincian, pelan pemasaran, arahan-arahan SMS, strategi, 
dan lain-lain dokumen sokongan turut kami sediakan untuk membantu anda.
   
  KOS/MODAL
  RM40 [Yuran Pendaftaran]
  RM10 [modal pertama]
  RM50 sahaja kos perlu bayar
   
  MACAM MANA SISTEM DIA? KITA BAYAR MACAM MANA? BONUS DIORANG BAGI MACAMANA?
   
  Konsep perniagaan ni begini... Bila anda mendaftar sebagai agen dengan 
membuat pembayaran RM58, secara automatik dalam akaun MasterEload ada akan ada 
RM16 untuk modal permulaan untuk anda membeli prepaid dan sebagainya. Setiap 
pembelian berdasarkan balance duit anda dalam akaun MasterEload ini tadi. 
Sekiranya tidak mencukupi untuk membuat pembelian, kita kena tambahkan modal 
dengan memasukkan duit ke dalam akaun bank company atau admin termasuk melalui 
Maybank2u dan pihak syarikat akan mengemaskini balance terkini dalam akaun 
MasterEload anda. (caranya ada dalam Guideline).
   
  Setiap bonus yang anda perolehi sama ada dari belian peribadi, penaajaan ahli 
baru dan pembelian dari kumpulan, akan dimasukkan ke dalam akaun MasterEload 
anda ini tadi. Anda boleh menggunakan nya untuk membeli prepaid, atau jika dah 
banyak jumlahnya anda juga boleh mengeluarkankan duit berkenaan ke akaun bank. 
Segala-galanya hanya dengan arahan SMS atau secara online. Mudah kan?
   
  BERAPA BANYAKKAH PENDAPATAN YANG BOLEH SAYA PEROLEHI MELALUI MasterEload? 
  Tidak terhad. Lebih banyak anda jual dan lebih ramai ejen dibawah anda, maka 
lebih banyaklah pendapatan anda. Ingat, konsep MLM (multi-level-marketing) 
MasterEload membolehkan anda mendapat komisen sehingga sepuluh level downline 
dibawah anda! 
  Bina rangkaian downline di bawah anda. Pasti dalam beberapa bulan lagi anda 
berada pada tahap 'Auto Pilot' dimana dengan tidak berbuat apa-apa sekalipun 
bonus “realtime” dan bulanan mengalir ke dalam akaun anda sehingga anda sendiri 
tidak mampu untuk menyekatnya!! Tidak mustahil dalam masa setahun pendapatan 
bonus anda dalam MasterEload melebihi gaji bulanan anda sekarang. Malah ia 
merupakan satu jaminan pendapatan untuk wang pencen anda. 
   
  Kelebihan  Mastereload berbanding M.L.M lain
  Produk prepaid ternyata produk terbaik dibandingkan dengan produk-produk lain 
kerana ia suatu keperluan dan tidak perlu diiklan lagi.
  Pasarannya sangat luas; daripada pelajar sekolah sehingga orang dewasa dalam 
semua lapisan masyarakat.
   
  Justru itu,  mastereload menyediakan cara yg pantas dan mudah untuk top up 
melalui telefon bimbit pengguna sendiri tanpa bersusah pergi ke kedai atau 
menunggu waktu siang.
   
  Hanya dengan menghantar SMS ringkas, agen mastereload dapat menambah isian 
semula semua jenis kad pra-bayar dalam beberapa saat sahaja. 
   
  Disamping itu mastereload menyediakan plan marketing yang sederhana dan agen 
mempunyai peluang yg cerah untuk menjana pendapatan bulanan yang 4 angka.
   
  DAFTAR DI BAWAH SEKARANG!!!!
   
  http://www.mastereload.biz/?og_lock2
   
  http://top-up2u.blogspot.com/
   
  jika ade soalan BOleh tanye saya di ym
   
  [EMAIL PROTECTED]
   
  atau hubungi saya HAFIZ 014-3261382
   
   
     


       
---------------------------------
Yahoo! oneSearch: Finally,  mobile search that gives answers, not web links. 

[Non-text portions of this message have been removed]

Kirim email ke