DUIT DARI INTERNET
Buat duit dengan hanya membaca IKLAN & KLIK BANNER !
 
Assalamualaikum dan salam sejahtera... .

Saya ingin berkongsi pengalaman dan cara mendapat duit tanpa sebarang modal 
walaupun 1 sen di internet.. sudah ramai orang yang telah mencuba perniagaan 
ini dan telah berjaya.
 
Anda boleh buat kerja ini sebagai kerja sambilan kerana kerjanya cuma klik 
iklan sahaja. Tidak kira anda pelajar pengangur, kakitangan kerajaan, swasta 
atau pekerja anda boleh menyertainya.
 
Commision anda boleh dibayar terus ke akaun anda tidak kira samada Maybank, 
BCB, Public Bank, BSN atau apa saja bank yang ada di Malaysia anda hanya perlu 
memilih akaun bank mana yang anda mahu.. Tidak perlu tunggu check.. DUIT TERUS 
KE AKAUN ANDA!!!!!!
 
Sebelum saya jelaskan adalah lebih baik anda daftar dulu baru senang faham 
sambil anda membaca penerangan ini,klik link ini jer :
http://www.cash88. com/pages/ index.php? refid=detoyworld
 
ADAKAH INI PELABURAN INTERNET ATAU SKIM CEPAT KAYA?
Maaf ini bukan pelaburan internet atau skim cepat kaya? Anda tidak perlu 
mengeluarkan 1 sen pun untuk menyertai program ini. Apa yang perlu anda lakukan 
hanyalah klik atau membaca email dari pengiklan. Anda akan dibayar untuk 
membacaanya.
 
DUIT PERCUMA? SIAPA YANG KASI DUIT PERCUMA?
Dari Pengiklan. Setiap tahun banyak syarikat besar membelanjakan ribuan ringgit 
setahun untuk meggiklan produk dan perkhidmatan mereka. Bayangkan berapa kos 
mereka untuk mengiklan di TV, Akhbar, Banting, Banner dan sebagainya. Cash88 
adalah sebuah syarikat pengiklanan  Internet. Sebagai pembaca anda dibayar 
kerana anda telah membaca iklan meraka. Kerja anda ialah membaca atau klik 
banner dari pengiklan sahaja.
 
BOLEH HARAPKAH SYARIKAT INI?Saya juga mempunyai soalan yang sama pada mulanya. 
Tetapi apabila saya melihat syarikat-syarikat yang turut mengiklan dalam 
cash88.com bukan syarikat yang alang-alang antara pengiklannya termasuklah 
Yahoo.com Google.com, MSN.com, Music.com, MP3.com, TheStar, Utusan Malaysia 
hampir semua bank di Malaysia dan banyak lagi, semuanya syarikat-syarikat 
besar. Anda akan dapat melihat senarainya pengiklannya selepas mendaftar.
 
SAYA BERMINAT MACAM MANA NAK MENDAFTAR?
Untuk menyertainya cukup mudah ikut langkah-langkah berikut;
 
1.Anda klik pada link ni atau copy link di bawah pada browser:-
http://www.cash88. com/pages/ index.php? refid=detoyworld
2.Klik pada 'Join.' (Sebelah kanan website tu).
3.Taip alamat email anda. Nanti mereka akan hantar pada email anda untuk 
pengesahan.
4.Tutup (Close) laman tu.
5.Selepas itu.. Lihat pada email anda. Akan terdapat perkataan ni " cash88.com 
" . sign up 'URL' dan 'Click'.
6.Lepas tu, akan keluar laman cash88.com yang mula-mula anda taip alamat email 
anda tu.
7.Klik pada 'Sign Up'.
8.Isi borang yang disediakan.
9.Sampai pada cara nak bayar, anda pilih bank mana yang anda mahu duit anda 
dimasukkan, samada KE BCB (CIMB), Maybank,Public Bank, ATAU MANA-MANA BANK YANG 
TERSENARAI pilih mengikut kehendak anda.
10.Lepas isi borang, klik pada 'Sign Up'.
11.Lepas itu 'login' pada web cash88.com, Masukkan Username dengan Password 
yang anda tulis dalam borang tadi.
12Seterusnya, klik pada 'paid2click ads' .
13.Di situ terdapat 'categories' . Klik pada 'categories' tersebut. Setiap 1 
link anda klik, account anda akan bertambah 20 point. Untuk klik banner, tunggu 
sampai habis surf (lebih kurang dlm 20 saat saja).
14Klik sampai habis. Klik balik pada 'paid2click ads' untuk ke 'categories' 
yang seterusnya. Klik link "member" yer...
15.Setelah selesai semua klik kat categories, klik kat 'My Earnings' utk tengok 
berapa yang anda dapat dengan hanya klik pada banner. Biasanya, kalau anda klik 
semua banner (20 point), jumlah terkumpul point anda ialah 1240.
16.Anda kena ulang perkara yang sama pada hari berikutnya (24jam) (ulang step 
12 -15 setiap hari)
17.Setiap hari pastikan anda klik dan baca iklan yang dihantar oleh syarikat 
Cash88.com atau pun buka terus akaun anda yang sudah berdaftar dengan 
cash88.com dan untuk buka akaun, klik kat "login" dan masukkan username dan 
password korang sebelum ni. Kemudian klik kat "Your Inbox" dan klik setiap 
iklan yang  tersenarai di sana . Setiap satu iklan/email tu mengambil masa 
kira-kira 20 saat. Selepas itu  baru close dan buka iklan yg lain. Setiap 
iklan/email tu bernilai 20 point..yang boleh ditukar nanti..
18.Untuk tambah duit anda dalam akaun anda.. anda juga boleh menjemput 
kawan-kawan anda untuk menjadi ahli. Cara masuk sama dengan cara anda masuk 
tadi tetapi kena gunakan id anda sebagai penaja. Anda akan mendapat pendapatan 
seperti berikut. Anda boleh taja sesiapa sahaja asalkan ada akaun email dan apa 
sahaja akaun bank.
 Level 15%
Level 25%
Level 35%
Level 45%
Level 54%
Level 64%
Level 74%
Level 83%
Level 93%
Level 103%


 
Bayangkan..Jika anda setiap orang menaja 10 orang dan membaca/klik iklan setiap 
hari dan setiap seorang mendapat 1,000 point (kalau klik semua iklan/banner 
lebih dari 1000 point boleh dapat sehari)
Anda1,000 POINT x 100% = x 0.01 = RM10
Level 110 orang x 1,000 = 10,000 POINT x 5% = 500 POINT x 0.01 SEN = RM5
Level 2100 orang x 1,000 = 100,000 POINT  x 5% = 5,000 POINT x 0.01 SEN = RM50
Level 31,000 orang x 1,000 =1,000,000 POINT x 5% = 50,000 POINT x 0.01 SEN = 
RM500
Level 410,000 orang x 1,000 = 10,000,000 POINT x 5% = 500,000 POINT x 0.01 SEN 
= RM5,000
  RM5,565.000

Lihat di Level 4 sahaja jika struktur tersebut diatas terjadi anda boleh meraih 
pendapatan RM5,565.00 sehari !
19INGAT kerja anda hanya membaca/klik iklan atau banner dan memberitahu 
kawan-kawan anda tentang peluang hebat ini ! itu sahaja!

 
APAKAH KEGUNAAN POINT?
Setiap 1 iklan anda klik anda akan mendapat 20 point. 1 point sama juga 1 sen. 
Semua point dari downline akan terkumpul selepas jam 5 petang.
 
1. Point Boleh ditukar dengan Wang Tunai
2. Point boleh digunakan untuk mengiklan dalam Cash88.com
3. Point boleh ditukar dengan barangan dalam website Cash88.com
 
Anda daftar dulu.. nanti anda akan tahu kehebatannya. ..
 
Daftar Percuma.klik link dibwh sahaja:
http://www.cash88.com/pages/index.php?refid=detoyworld
Selamat Berjaya


      
____________________________________________________________________________________
Get easy, one-click access to your favorites. 
Make Yahoo! your homepage.
http://www.yahoo.com/r/hs 

[Non-text portions of this message have been removed]

Kirim email ke