International Survey Program / Gerenti dapat duit........

Saya dah dapat $27(RM94.50) untuk peringkat awal jawab survey. CUKUP
 MUDAH...

[SELAMAT DATANG TO AW Survey]

DAFTAR PERCUMA DISINI/REGISTER FREE HERE : 

BACA DULU DIBAWAH ................



[FAQ] Soalan Biasa yang ditanya...


1.Nak kena bayar ker nak jadi ahli??

Keahlian adalah 100% PERCUMA, tiada yuran dikenakan. Betulllllll. ..
 tak ada... Kalu ada JANGAN join.


2. Bagaimana saya dibayar?

  Ada 2 cara pembayaran. Untuk warganegara Malaysia, bayaran dibuat
 melalui PayPal. Boleh transfer bila ready. $25 akan 

dicharge untuk transfer duit dengan lebih cepat ke akaun PayPal iaitu
 dalam 3-5 hari. Daftar PERCUMA PayPal disini 

www.paypal.com .(https://www.paypal.com/row/mrb/pal=PNZCUQ6C5ZUTN)


3. Boleh ke Rakyat Malaysia Join?

Boleh... satu dunia boleh join.


4. Bila survey baru boleh diakses?

Secara berjadual bergantung umur, jantina & sbg. Biasanya anda akan
 terima email.



5. Berapa bayaran minimum boleh saya tuntut transfer ke PayPal?

Minimum $75 baru boleh dituntut untuk menerima bayaran. $75 boleh
 dicapai dengan cepat kerana bayaran untuk referral adalah 

tinggi.


6. Macam mana nak cari orang join bawah saya?

Mudah jer. Gunakan link anda yang akan diberi selepas anda selesai
 mendaftar PERCUMA. Daftar disini  





http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=leecooperthegreat

 dan klik "Refer Friend" .Guna iklan saya ini dengan copy & paste link
 anda. Promosi iklan ini adalah cara terbaik.


7. Kenapa/macamana saya dibayar dengan berkongsi pendapat dan mengisi
 borang survey?

Banyak syarikat besar belanjakan bilion dollar setahun untuk meyakinkan
 pengguna tentang produk mereka. Pendapat kita 

membantu mereka memperbaiki servis dan mutu produk. Anda layak DIBAYAR
 kerana anda adalah PENGGUNA.


9. Saya sibuk...ada masa ke nak buat semua ni?

Tak perlu risau pasal ni. Survey ni bukan tetapkan masa. Kita boleh
 jawab survey bila-bila masa kita suka atau time tak 

sibuk. Sebelum pergi kerja ambil dalam 30 minit atau sebelum tidur.
 Buat bila anda suka.


10.Maklumat peribadi saya "selamat" ker?

Ya.. ini amat-amat dititikberatkan. Jangan risau.. Maklumat kita adalah
 rahsia. Pihak ketiga hanya dapat maklumat peribadi 

daripada AW Survey jika kita yang membenarkannya SAHAJA.


11. Online survey ni apa ke benda?

Ni suatu teknik nak kumpul maklumat untuk syarikat yang melanggan AW
 Survey. Kita just jawab soalan yang diberikan dan kita 

akan dibayar atas pendapat kita tadi. Beri jer apa-apa
 pendapat...Hehehe


12. Banyak ke Survey boleh dibuat sehari...boleh kaya ker?? heheh

Jawab ler berapa banyak tapi untuk sebahagian survey yang kita layak
 sahaja. Ada yang layak.. ada yang tak. Ikut kesesuaian 

peserta Survey.


13. Berapa lama nak jawab survey??

Macam-macam ada. Bergantung pada suatu projek. Biasanya 5-10 minit jer.
 Kita akan diberitahu terlebih dahulu agak-agak berapa 

lama.

Secara ringkasnya, DAFTAR PERCUMA dapat $6(RM21). Peringkat awal terus
 boleh dapat total $27( RM94.50). Kawan yang join bawah 

kita, kita dibayar $1.25(RM4.375) . Sangat mudah...





http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=leecooperthegreat

p.s. Jangan lupa daftar PayPal di
 https://www.paypal.com/row/mrb/pal=PNZCUQ6C5ZUTN 


-- Terima kasih
   






      
____________________________________________________________________________________
Be a better sports nut!  Let your teams follow you 
with Yahoo Mobile. Try it now.  
http://mobile.yahoo.com/sports;_ylt=At9_qDKvtAbMuh1G1SQtBI7ntAcJ

[Non-text portions of this message have been removed]

Kirim email ke