TESTIMONI AHLI

 
“Pendapatan Dari Rumah Yang Amat Menyeronokkan..”
Saya adalah seorang eksekutif di sebuah syarikat multinasional yang 
berpendapatan lebih kurang RM4000 sebulan. Bagaimanapun, dengan taraf hidup di 
KL yang tinggi.. jumlah tersebut adalah cukup-cukup makan sahaja. Untuk 
mendapat pendapatan tambahan, saya mula berjinak-jinak dengan perniagaan 
internet iaitu perniagaan yang membolehkan saya membuat duit dari rumah sambil 
bersama keluarga. Selepas setahun, dengan kos yang agak besar kebanyakan 
perniagaan internet yang saya sertai ini menemui kegagalan.. ini kerana sistem 
yang ditawarkan agak rumit, kos yang agak besar, tiada kemudahan promosi dari 
syarikat etc membuatkan saya gagal. Saya hampir berputus asa.. nasib baik ada 
kawan yang memperkenalkan the21Quest.com kepada saya. Kali ini saya tidak terus 
membabi buta menyertainya.. saya kaji selama seminggu. Sistemnya begitu mudah 
difahami, kos yang amat murah dan yang paling penting saya tidak perlu keluar 
rumah!! Hanya berada di depan laptop sahaja kini saya
 mampu mendapat income tambahan lebih dari gaji saya sekarang!! Terima kasih 
the21Quest.com.. Harap anda dapat terus bertahan dan membantu lebih ramai orang 
lagi seperti saya.. TQ
Eta 
Eksekutif Teknikal, 
Kuala Lumpur 
 
“Duduk Rumah Pun Boleh Dapat Lebih Dari RM3000  Sebulan..”
  
“Siapa sangka kan jadi surirumah je pun boleh dapat gaji lebih dari yang 
bekerja di pejabat. 
Mulanya saya hanya ada kurang dari RM50 dalam akaun maybank saya. Satu hari tu 
terjumpa website the21Quest ni di iklanpercuma.com. Saya tengok bisnes ni 
simple dan mudah nak paham dan yang paling penting modalnya pun kecil sangat. 
Sesuai untuk saya yang memang kesempitan kewangan. Saya pun cuba dengan modal 
rm21(satu akaun) sahaja dan alhamdulillah dalam tempoh kurang dari sebulan saya 
join saya dah ada lebih dari 10 akaun.. 
Pendapatan saya pun dah melebihi RM3000 sebulan walaupun hanya duduk di rumah 
sahaja.. terima kasih the21Quest kerana memberi peluang menambah pendapatan 
keluarga saya.”
As7
surirumah
Sri damansara, KL
 
“Masalah Kewangan Saya Kini Selesai..”
"Salam, semasa  join The21Quest memang saya tak mengharap sangat sebab banyak 
program yang saya telah join sebelum ini hanya perolehi hasilnya untuk 
seketika. Ada yang diberhentikan dan ada yang tak berjalan lancar seperti 
khabar yang dikatakan ramai. Semuanya bermula apabila seorang kawan lama 
mengajak untuk memberi dorongan kepada program yang dia sedang ikuti dan 
berbekalkan RM21 sebagai yuran keahlian sahaja. Pada mulanya semua pelan 
perniagaan tidak saya endahkan kerana hanya RM21 hanya ibarat belanja makan KFC 
namun selepas lebih kurang 3 jam melakukan promosi di salah satu forum 
tempatan, tidak sangka RM21 telah menjana lebih dari RM100 dan ini membuatkan 
saya lebih terkejut. Saya mula membaca dan fahami pelan perniagaan yang ada 
dalam web utama dan dalam sehari sahaja saya telah menjana lebih dari RM300 
juga hanya dengan RM21! Bayangkan dengan hanya RM21 dan pelan perniagaan yang 
mudah dan senang saya telah berjaya mendapat sejumlah wang extra
 untuk hujung minggu saya. Dengan hasil yang saya perolehi itu, usaha 
mempromosikan program ini semakin berkobar kobar dan beberapa forum tempatan 
menjadi tempat mempromosi  termasuk melalui Yahoo!Group dan beberapa rangkaian 
internet mencari kenalan seperti friendster, myspace, multiply dan tagged. 
Hasil usaha giat itu telah membuahkan hasil apabila genap sebulan menyertai 
program ini saya telah mendapat lebih dari RM2000. Bayangkan! Program ini hanya 
memerlukan saya berusaha setiap hari atau pada masa lapang mempromosikan link 
referrel dan sedikit usaha untuk menjelaskan pelan pelan perniagaan program ini 
kepada yang berminat. Hanya dengan 1 hingga 2 jam setiap hari menghadap 
komputer di bilik telah membantu saya mengatasi masalah beberapa masalah 
kewangan saya. Sehingga kini, hampir setiap hari pendapatan sampingan dari 
program ini masuk tidak mengira waktu. Setiap kali memeriksa akaun peribadi 
program ini akan tersenyum melihat sejumlah pendapatan
 yang masuk.Kini sudah genap 2 bulan saya mengikuti program ini, dan jumlah 
pendapatan yang saya perolehi sudah melepasi RM4000 dan ini bermaksud..setiap 
bulan saya memperolehi duit lebih sebanyak RM2000 tidak termasuk gaji bekerja. 
Semua kerana peluang yang saya anggap kecil dan modal RM21 telah membawa saya 
ke jumlah tersebut. Anda bila lagi? Hanya usaha yang mampu mengubah nasib hidup 
kita sendiri"
Crazyfinger 
Pekerja Syarikat Swasta 
Kota Kinabalu, Sabah 
 
“Too Good To Be True??..”
  
That is what I thought before.. and it is proven to be TRUE!!
Life as a student which burden with all those task avoiding me to do outside 
part time job to get some extra income. Thank god I got this opportunity.. 
the21Quest.com you are GREAT!! With your simple system and of course your big 
big commission I m now able to earn around RM200 to RM400 weekly with only 
spending 1 to 2 hours of my time daily in front of my PC!!
My advise to others is.. make money from the internet not only to play with 
it.. start with the21Quest.com of course!!
Yuka 
College Student  
Petaling Jaya, Selangor 
 
“Bukan Hanya Extra Income Tapi Juga Pengetahuan Yang Amat Berharga..”
Sebelum menyertai the21Quest.com, telah banyak program MLM yang telah saya 
sertai. Tetapi semuanya tidak begitu berjaya. Setelah menyertai program ini, 
saya telah berjaya memperolehi pendapatan tambahan sebanyak RM 2000++ sebulan. 
Dalam bulan pertama sahaja, komisyen yang telah diperolehi sangat 
menggembirakan. 
Dengan modal permulaan yang cukup rendah jika dibandingkan dengan program yang 
telah sedia ada, ianya merupakan satu advantage untuk the21Quest.com. Cara 
promosi yang flexible juga memudahkan saya untuk mempromosi program ini kepada 
rakan-rakan. Anda tidak perlu mengadakan sessi ceramah setiap minggu.Hanya di 
depan desktop anda dapat memulakan perniagaan internet anda.
Dengan modal permulaan sebanyak RM21 atau RM84, "Nothing to Lose at 
the21Quest.com".
Semoga anda semua berjaya!!!!!!
Roy 
Supervisor Kilang Swasta, 
Sungai Petani, Kedah 

 
KLIK DI SINI UNTUK DAFTAR


      
____________________________________________________________________________________
Get easy, one-click access to your favorites. 
Make Yahoo! your homepage.
http://www.yahoo.com/r/hs 

[Non-text portions of this message have been removed]



http://www.bukusiber.com
http://www.giantproduct.com 
Yahoo! Groups Links

<*> To visit your group on the web, go to:
    http://groups.yahoo.com/group/Gadis-Melayu/

<*> Your email settings:
    Individual Email | Traditional

<*> To change settings online go to:
    http://groups.yahoo.com/group/Gadis-Melayu/join
    (Yahoo! ID required)

<*> To change settings via email:
    mailto:[EMAIL PROTECTED] 
    mailto:[EMAIL PROTECTED]

<*> To unsubscribe from this group, send an email to:
    [EMAIL PROTECTED]

<*> Your use of Yahoo! Groups is subject to:
    http://docs.yahoo.com/info/terms/
 

Kirim email ke