*International Survey Program
=====================*

Saya dah dapat $27(RM94.50) untuk peringkat
awal jawab survey. *CUKUP MUDAH*...

[*SELAMAT DATANG TO AW Survey*]

*DAFTAR PERCUMA DISINI/REGISTER FREE HERE :

http://www.dqresources.com/pages/startsurvey.php*



*[FAQ] Soalan Biasa yang ditanya...*


*1.Nak kena bayar ker nak jadi ahli??*

Keahlian adalah 100% PERCUMA, tiada yuran dikenakan.
Betulllllll. .. tak ada... Kalu ada JANGAN join.


*2. Bagaimana saya dibayar?*

Ada 2 cara pembayaran. Untuk warganegara Malaysia,
bayaran dibuat melalui PayPal. Boleh transfer bila
ready. $25 akan dicharge untuk transfer duit dengan
lebih cepat ke akaun PayPal iaitu dalam 3-5 hari.
Daftar PERCUMA PayPal disini

www.paypal.com


*3. Boleh ke Rakyat Malaysia Join?*

Boleh... satu dunia boleh join.


*4. Bila survey baru boleh diakses?*

Secara berjadual bergantung umur, jantina & sbg.
Biasanya anda akan terima email.


*5. Berapa bayaran minimum boleh saya tuntut
transfer ke PayPal?*

Minimum $75 baru boleh dituntut untuk menerima
bayaran. $75 boleh dicapai dengan cepat kerana
bayaran untuk referral adalah tinggi.


*6. Macam mana nak cari orang join bawah saya?*

Mudah jer. Gunakan link anda yang akan diberi
selepas anda selesai mendaftar PERCUMA.
Daftar disini

*http://www.dqresources.com/pages/startsurvey.php*

dan klik "Refer Friend" .Guna iklan saya ini
dengan copy & paste link anda.

Promosi iklan ini adalah cara terbaik.
*(Link yang saya guna adalah dipendekkan daripada
asal untuk mengelakkan link yang agak panjang
daripada putus atau broken di dalam email. Anda
boleh gunakan mana-mana perkhidmatan
memendekkan link yang ada di internet untuk
tujuan sama)*

*7. Kenapa/macamana saya dibayar dengan berkongsi
pendapat dan mengisi borang survey?*

Banyak syarikat besar belanjakan bilion dollar
setahun untuk meyakinkan pengguna tentang
produk mereka. Pendapat kita membantu mereka
memperbaiki servis dan mutu produk. Anda layak
DIBAYAR kerana anda adalah PENGGUNA.

*
9. Saya sibuk...ada masa ke nak buat semua ni?*

Tak perlu risau pasal ni. Survey ni bukan
tetapkan masa. Kita boleh jawab survey
bila-bila masa kita suka atau time tak  sibuk.
Sebelum pergi kerja ambil dalam 30 minit
atau sebelum tidur. Buat bila anda suka.

*
10.Maklumat peribadi saya "selamat" ker?*

Ya.. ini amat-amat dititikberatkan. Jangan risau..
Maklumat kita adalah rahsia. Pihak ketiga hanya
dapat maklumat peribadi daripada AW Survey jika
kita yang membenarkannya SAHAJA.


*11. Online survey ni apa ke benda?*

Ni suatu teknik nak kumpul maklumat untuk
syarikat yang melanggan AW Survey. Kita just
jawab soalan yang diberikan dan kita akan dibayar
atas pendapat kita tadi.

Beri jer apa-apa pendapat...Hehehe


*12. Banyak ke Survey boleh dibuat sehari...
boleh kaya ker?? heheh*

Jawab ler berapa banyak tapi untuk sebahagian
survey yang kita layak sahaja. Ada yang layak..
ada yang tak. Ikut kesesuaian peserta Survey.


*13. Berapa lama nak jawab survey??*

Macam-macam ada. Bergantung pada suatu projek.
Biasanya 5-10 minit jer. Kita akan diberitahu
terlebih dahulu agak-agak berapa lama.

Secara ringkasnya, *DAFTAR PERCUMA dapat $6(RM21)*.
Peringkat awal terus boleh dapat total $27( RM94.50).
Kawan yang join bawah kita, kita dibayar $1.25(RM4.375) .
Sangat mudah...

*http://www.dqresources.com/pages/startsurvey.php*


Terima kasih

MdedBiz


[Non-text portions of this message have been removed]

Kirim email ke