Rakan2,

Saya nak pelawa anda untuk sertai Apsense.
>> *http://www.apsense.com/invite/mdedbiz*

ApSense ni merupakan satu-satunya social network
(macam Friendster, MySpace, Multiply...) yang anda
boleh hantar iklan di dalamnya. Lebih menarik,
bila anda hantar iklan anda akan dibayar!

Idea ni wujud selari dengan perkembangan kelajuan
dan storage yang makin besar sekarang ini..

Mereka bayar anda hasil daripada AdSense yang
diletakkan dalam page anda tak seperti Friendster
dan sebagainya yang tak bayar pun untuk apa yang anda
masukkan ke dalam blog dan sebagainya..

Anda juga boleh target group yang bersesuaian dengan produk anda.

Lagi cepat anda bina rangkaian lagi bagus kerana
kemungkinan besar, ApSense ini akan meletup.

Jika anda awal anda tentu ada banyak kelebihan.


Daftar percuma sahaja dan kemudian setup page anda
(macam setup di Friendster, letak gambar dan sebagainya)

Register di sini :

>> *http://www.apsense.com/invite/mdedbiz*

Lagi cepat anda register dan bina rangkaian lagi bagus..!


Best Regards,

Mdedbiz

*http://www.apsense.com/invite/mdedbiz*


*KHAS UNTUK ANDA.. USD23 PERCUMA*

Join, jawab beberapa soalan dan dapat payment USD23.
Cari orang lagi, anda boleh dapat sampai USD3 sorang..

>> * http://cashcrate.com/421224*

*DAPAT USD10 SELEPAS REGISTER*

Satu lagi tempat menarik, anda subscribe, anda dibayar USD10
automatik.. Kalau rajin promote, bulan2 bole dapat USD700++..
cukupla utk keje mudah... website ni dah lama wujud..

>> *http://resource-a-day.net/member/index.cgi?mded

INI PULA COMPANY SINGAPORE

>> http://www.emailcashpro.com/?r=mded
*


[Non-text portions of this message have been removed]

Kirim email ke