DUIT DARI INTERNET, JANGAN RISAU!!!
SEMUANYA FREE!!!
 
 
 
http://www.cash88.com/pages/index.php?refid=mfukri 
 
http://www..cash88.com/pages/index.php?refid=mosaini00 
http://www.cash88.com/pages/index.php?refid=mosaini01 
http://www.cash88.com/pages/index.php?refid=mosaini02 
http://www.cash88.com/pages/index.php?refid=mosaini03 
http://www.cash88.com/pages/index.php?refid=mosaini04 
 
http://www.cash88.com/pages/index.php?refid=anisa07
http://www.cash88.com/pages/index.php?refid=azharpng
http://www.cash88.com/pages/index.php?refid=dinparoi
http://www.cash88.com/pages/index.php?refid=jeffry0505
http://www.cash88..com/pages/index.php?refid=julawan
http://www.cash88.com/pages/index.php?refid=misha
http://www.cash88.com/pages/index.php?refid=ngck7878
http://www.cash88.com/pages/index.php?refid=paksuli
http://www.cash88.com/pages/index.php?refid=saiful55
http://www.cash88.com/pages/index.php?refid=zul28
 
http://www.cash88.com/pages/index.php?refid=angahliza
http://www.cash88.com/pages/index.php?refid=noraisahyaakub
 
 
 
untuk pendaftaran PERCUMA sekarang .   
 
 
Buat duit dengan hanya membaca IKLAN & KLIK BANNER ! 
 
 
 
Assalamualaikum dan salam sejahtera... . 

Saya ingin berkongsi pengalaman dan cara mendapat duit tanpa sebarang modal 
walaupun 1 sen di internet.. sudah ramai orang yang telah mencuba perniagaan 
ini dan telah berjaya. 
 
Anda boleh buat kerja ini sebagai kerja sambilan kerana kerjanya cuma klik 
iklan sahaja. Tidak kira anda pelajar pengangur, kakitangan kerajaan, swasta 
atau pekerja anda boleh menyertainya. 
 
Commision anda boleh dibayar terus ke akaun anda tidak kira samada Maybank, 
BCM, Public Bank, BSN atau apa saja bank yang ada di Malaysia anda hanya perlu 
memilih akaun bank mana yang anda mahu.. Tidak perlu tunggu check.. DUIT TERUS 
KE AKAUN ANDA!!!!!! 
 
Sebelum saya jelaskan adalah lebih baik anda daftar dulu baru senang faham 
sambil anda membaca penerangan ini, klik link ini jer : 
 
KENAPA PILIH CASH88? BAGI YANG MASIH BELUM TAHU..SILA BACA...

[CASH88 KINI MENJADI SUMBER UTAMA SAYA MENJANA WANG TANPA MODAL ] 

Memperkenalkan satu program tempatan "KLIK & BACA IKLAN" berbayar. Program ini 
telah bertapak di Malaysia sejak 2003, namun popularitinya agak perlahan kerana 
"mindset" orang orang kita yang memang suka KAYA cepat.. Oleh itu SKIM CEPAT 
KAYA merupakan paling popular Namun tahun 2005 membuka mata orang-orang kita 
dengan kehadiran program KLIK dan di bayar dari negara barat. Program-program 
itu biasanya mengenakan bayaran pendaftaran dan pulangan dibayar melalui 
PayPal/cek. Kini CASH88 merupakan pertama di Malaysia yg menyediakan bayaran 
TUNAI terus ke akaun bank anda. Bayaran dibuat pada setiap awal bulan dan 
tempoh transasi ke akaun anda memakan masa 7 hari berkerja. Bank yang 
tersenarai buat masa ini ialah : 

Affin Bank
Ambank
Bank Rakyat
BCB Bank
BSN
Citibank
Eon Bank
Hong Leong Bank
HSBC
Maybank <--- Bank Kesukaan Saya
OCBC Bank
Public Bank
RHB Bank

CASH88 setakat ini berjaya mendapat 65 sponsor dan iklan-iklan sponsor inilah 
yang kita perlu KLIK setiap hari (jumlah sponsor akan bertambah dari masa ke 
semasa). Setakat ini CASH88 telah mendapat sponsor dari semua  akhbar tempatan, 
MAS, Air Asia, Semua bank yang tersenarai di atas, Yahoo, Google, MSN, dan 
beberapa buah hotel ternama di Malaysia. Setiap kali anda KLIK iklan (samada 
anda BACA ataupun tidak) akan diberi 20 point. Satu iklan anda hanya boleh KLIK 
sekali sahaja sehari. Maksudnya, sehari anda akan dapat lebih kurang 1320 point.

Ada unsur RIBA? Tidak sama sekali. RIBA muncul hanya bila anda dijanjikan 
pendapatan tetap setiap bulan walaupun tanpa berbuat sesuatu.. Tapi kami di 
CASH88 tidak akan membayar anda apa apa pun jika anda tidak RAJIN klik iklan 
dilaman web kami setiap hari.. Macammana CASH88 bayar anda? Setiap sponsor kami 
akan memberi anda komisyen setiap kali anda membaca iklan mereka kerana anda 
merupakan pelanggan berpotensi mereka.. Ya lah sekurang-kurang anda tahu produk 
terbaru mereka dan hebahkan pula kepada 10 rakan anda yang lain.. Bisnes mereka 
akan terkenal secara tidak langsung.... Mereka memilih CASH88 untuk pengiklanan 
mereka kerana papan iklan kami murah (sila rujuk laman web utk harga satu ruang 
iklan) dan juga kami sudah mempunyai ahli berdaftar seramai lebih 60,000 
orang.. Dan mereka meluangkan masa 20 minit sehari untuk KLIK iklan di CASH88. 

RUGI ke kalau tak sertai? Tak rugi..

RUGI ke kalau sertai?  Tak rugi tapi UNTUNG!

Pendaftaran hanya percuma sahaja, lengkapkan borang pendaftaran, dan anda boleh 
mula klik setiap hari.. Jangan lupa daftarkan sanak saudara, adik beradik anda 
sekali kerana POINT yang anda dapat setiap kali anda KLIK iklan hanya boleh 
ditunaikan kepada RM bila ada 10 orang join dengan anda.. 

SAYA dah 3 minggu KLIK, tak dapat duit pun?

POINT anda hanya akan dipaparkan di laman web anda itu dalam bentuk RM setelah 
sebulan, anda boleh tukar ke RM setiap hujung bulan.. maksudnya seminggu 
setelah tuntutan dibuat, anda akan dapat duit tu terus ke akaun bank yang anda 
isikan dalam borang daftar.. Dan sebagai mana yang saya nyatakan di atas, anda 
mesti daftarkan sekurang-kurangnya 10 orang dibawah anda.. 


 
http://www.cash88.com/pages/index.php?refid=mfukri
 
http://www.cash88.com/pages/index.php?refid=mosaini00  
http://www.cash88.com/pages/index.php?refid=mosaini01 
http://www.cash88.com/pages/index.php?refid=mosaini02 
http://www.cash88.com/pages/index......php?refid=mosaini03 
http://www.cash88.com/pages/index.php?refid=mosaini04 
 
http://www.cash88.com/pages/index.php?refid=anisa07
http://www.cash88.com/pages/index.php?refid=azharpng
http://www.cash88.com/pages/index.php?refid=dinparoi
http://www.cash88.com/pages/index.php?refid=jeffry0505
http://www.cash88.com/pages/index.php?refid=julawan
http://www.cash88.com/pages/index.php?refid=misha
http://www.cash88.com/pages/index.php?refid=ngck7878
http://www.cash88.com/pages/index.php?refid=paksuli
http://www.cash88.com/pages/index.php?refid=saiful55
http://www.cash88.com/pages/index.php?refid=zul28
 
http://www..cash88.com/pages/index.php?refid=angahliza
http://www.cash88.com/pages/index.php?refid=noraisahyaakub
 
 
 
ADAKAH INI PELABURAN INTERNET ATAU SKIM CEPAT KAYA?
Maaf ini bukan pelaburan internet atau skim cepat kaya? Anda tidak perlu 
mengeluarkan 1 sen pun untuk menyertai program ini. Apa yang perlu anda lakukan 
hanyalah klik atau membaca email dari pengiklan.. Anda akan dibayar untuk 
membacaanya... 
 
DUIT PERCUMA? SIAPA YANG KASI DUIT PERCUMA?
Dari Pengiklan. Setiap tahun banyak syarikat besar membelanjakan ribuan ringgit 
setahun untuk mengiklan produk dan perkhidmatan mereka. Bayangkan berapa kos 
mereka untuk mengiklan di TV, Akhbar, Banting, Banner dan sebagainya. Cash88 
adalah sebuah syarikat pengiklanan  Internet. Sebagai pembaca anda dibayar 
kerana anda telah membaca iklan meraka.. Kerja anda ialah membaca atau klik 
banner dari pengiklan sahaja. 
 
BOLEH HARAPKAH SYARIKAT INI?
Saya juga mempunyai soalan yang sama pada mulanya. Tetapi apabila saya melihat 
syarikat-syarikat yang turut mengiklan dalam cash88.....com bukan syarikat yang 
alang-alang antara pengiklannya termasuklah Yahoo.com Google..com, MSN.com, 
Music.com, MP3.com, TheStar, Utusan Malaysia hampir semua bank di Malaysia dan 
banyak lagi, semuanya syarikat-syarikat besar. Anda akan dapat melihat 
senarainya pengiklannya selepas mendaftar. 
 
 
SAYA BERMINAT MACAM MANA NAK MENDAFTAR? 
Untuk menyertainya cukup mudah ikut langkah-langkah berikut;
 
1. Anda klik pada link ni atau copy link di bawah pada browser: 


http://www.cash88.com/pages/index.php?refid=mfukri 
 
http://www.cash88.com/pages/index.php?refid=mosaini00 
http://www.cash88.com/pages/index.php?refid=mosaini01 
http://www..cash88.com/pages/index.php?refid=mosaini02 
http://www.cash88.com/pages/index.php?refid=mosaini03 
http://www.cash88.com/pages/index.php?refid=mosaini04 
 
http://www.cash88.com/pages/index.php?refid=anisa07
http://www.cash88.com/pages/index.php?refid=azharpng
http://www.cash88.com/pages/index.php?refid=dinparoi
http://www.cash88.com/pages/index..php?refid=jeffry0505
http://www.cash88.com/pages/index.php?refid=julawan
http://www.cash88.com/pages/index.php?refid=misha
http://www..cash88.com/pages/index.php?refid=ngck7878
http://www.cash88.com/pages/index.php?refid=paksuli
http://www.cash88.com/pages/index.php?refid=saiful55
http://www.cash88.com/pages/index.php?refid=zul28
 
http://www..cash88.com/pages/index.php?refid=angahliza
http://www.cash88.com/pages/index.php?refid=noraisahyaakub
 
  
2. Klik pada 'Join.' (Sebelah kanan website tu).. 
3. Taip alamat email anda. Nanti mereka akan hantar pada email anda untuk 
pengesahan... 
4. Tutup (Close) laman tu.... 
5. Selepas itu.. Lihat pada email anda. Akan terdapat perkataan ni " cash88.com 
" .. sign up 'URL' dan 'Click'. 
6. Lepas tu, akan keluar laman cash88....com yang mula-mula anda taip alamat 
email anda tu.. 
7. Klik pada 'Sign Up'. 
8. Isi borang yang disediakan. 
9. Sampai pada cara nak bayar, anda pilih bank mana yang anda mahu duit anda 
dimasukkan, samada KE BCB (CIMB), Maybank,Public Bank, ATAU MANA-MANA BANK YANG 
TERSENARAI pilih mengikut kehendak anda. 
10. Lepas isi borang, klik pada 'Sign Up'. 
11. Lepas itu 'login' pada web cash88.com, Masukkan Username dengan Password 
yang anda tulis dalam borang tadi. 
12 Seterusnya, klik pada Paid to Click Ads (Gain Points) 
13. Di situ terdapat 'categories' . Klik pada 'categories' tersebut. Setiap 1 
link anda klik, account anda akan bertambah 20 point. Untuk klik banner, tunggu 
sampai habis surf (lebih kurang dlm 20 saat saja). 
14 Klik sampai habis. Klik balik pada 'paid2click ads' untuk ke 'categories' 
yang seterusnya. Klik link "member" yer... 
15. Setelah selesai semua klik kat categories, klik kat 'My Earnings' utk 
tengok berapa yang anda dapat dengan hanya klik pada banner. Biasanya, kalau 
anda klik semua banner (20 point), jumlah terkumpul point anda ialah 1240. 
16. Anda kena ulang perkara yang sama pada hari berikutnya (24jam) �(ulang 
step 12 -15 setiap hari) 
17. Setiap hari pastikan anda klik dan baca iklan yang dihantar oleh syarikat 
Cash88.com atau pun buka terus akaun anda yang sudah berdaftar dengan 
cash88.com dan untuk buka akaun, klik kat "login" dan masukkan username dan 
password korang sebelum ni. Kemudian klik kat "Your Inbox" dan klik setiap 
iklan yang  tersenarai di sana. Setiap satu iklan/email tu mengambil masa 
kira-kira 20 saat. Selepas itu  baru close dan buka iklan yg lain. Setiap 
iklan/email tu bernilai 20 point..yang boleh ditukar nanti.. 
18. Untuk tambah duit anda dalam akaun anda.. anda juga boleh menjemput 
kawan-kawan anda untuk menjadi ahli. Cara masuk sama dengan cara anda masuk 
tadi tetapi kena gunakan id anda sebagai penaja. Anda akan mendapat pendapatan 
seperti berikut. Anda boleh taja sesiapa sahaja asalkan ada akaun email dan apa 
sahaja akaun bank. 
Level 1 5% 
Level 2 5% 
Level 3 5% 
Level 4 5% 
Level 5 4% 
Level 6 4% 
Level 7 4% 
Level 8 3% 
Level 9 3% 
Level 10 3% 


 
Bayangkan.. Jika anda setiap orang menaja 10 orang dan membaca/klik iklan 
setiap hari dan setiap seorang mendapat 1,000 point (kalau klik semua 
iklan/banner lebih dari 1000 point boleh dapat sehari) 
Anda1,000 POINT x 100% = x 0.01 = RM10
Level 110 orang x 1,000 = 10,000 POINT x 5% = 500 POINT x 0.01 SEN = RM5
Level 2100 orang x 1,000 = 100,000 POINT  x 5% = 5,000 POINT x 0.01 SEN = RM50
Level 31,000 orang x 1,000 =1,000,000 POINT x 5% = 50,000 POINT x 0..01 SEN = 
RM500
Level 410,000 orang x 1,000 = 10,000,000 POINT x 5% = 500,000 POINT x 0.01 SEN 
= RM5,000
  RM5,565.000 

Lihat di Level 4 sahaja jika struktur tersebut diatas terjadi anda boleh meraih 
pendapatan RM5,565.00 sehari !
19 INGAT kerja anda hanya membaca/klik iklan atau banner dan memberitahu 
kawan-kawan anda tentang peluang hebat ini ! itu sahaja!

 
 
 
APAKAH KEGUNAAN POINT? 
Setiap 1 iklan anda klik anda akan mendapat 20 point. 1 point sama juga 1 sen. 
Semua point dari downline akan terkumpul selepas jam 5 petang. 
 
1. Point Boleh ditukar dengan Wang Tunai 

Setiap 1 iklan anda klik anda akan mendapat 20 point. 1 point sama dengan 1sen.

1. Point Boleh ditukar dengan Wang Tunai 

Untuk tebus point kepada cash anda pergi ke Cash payment claim dekat menu dalam 
tu kemudian ikut arahan diberi.. 

P/S: Untuk menebus wang anda Syarikat mensyaratkan Setiap ahli perlu mempunyai 
10 orang direct downlines (1st level) yang aktif .

2. Point boleh digunakan untuk mengiklan dalam Cash88.com 
 
3. Point boleh ditukar dengan barangan dalam website Cash88.com 
 
  Anda daftar dulu.. nanti anda akan tahu kehebatannya. ...
 
 
Daftar Percuma, klik link di bawah sahaja.
 
 
http://www..cash88.com/pages/index.php?refid=mfukri 
 
http://www.cash88.com/pages/index.php?refid=mosaini00 
http://www.cash88.com/pages/index.php?refid=mosaini01 
http://www.cash88..com/pages/index.php?refid=mosaini02 
http://www.cash88.com/pages/index.php?refid=mosaini03 
http://www.cash88.com/pages/index.php?refid=mosaini04 
 
http://www.cash88.com/pages/index.php?refid=anisa07
http://www.cash88.com/pages/index.php?refid=azharpng
http://www.cash88.com/pages/index.php?refid=dinparoi
http://www.cash88.com/pages/index.php?refid=jeffry0505
http://www.cash88.com/pages/index.php?refid=julawan
http://www.cash88.com/pages/index.php?refid=misha
http://www.cash88.com/pages/index.php?refid=ngck7878
http://www.cash88.com/pages/index.php?refid=paksuli
http://www.cash88.com/pages/index..php?refid=saiful55
http://www.cash88.com/pages/index.php?refid=zul28
 
http://www.cash88.com/pages/index.php?refid=angahliza
http://www.cash88.com/pages/index.php?refid=noraisahyaakub
 
 
 
Untuk bantuan dan pertanyaan, sila hubungi : Mohamad Sukri @ Noraini
H/Phone: 017 - 4387969 @ email: [EMAIL PROTECTED] @ [EMAIL PROTECTED] 
 
beritahu kawan-kawan anda tentang peluang hebat ini ! itu sahaja!

Send instant messages to your online friends http://uk.messenger.yahoo.com 

[Non-text portions of this message have been removed]

Kirim email ke