HARI-HARI DUIT MASYUUK...RM50 MENGALIR KE DALAM AKAUN ANDA DENGAN JOIN PROGRAM 
NI..lihat bukti screen shot di bawah sini. Sehari boleh 
mencecah RM400 - RM500. Biasalah dapat..
   
  http://www.perigiduit.com/?ref=etunai3
  Alamat laman web promosi anda 
http://www.perigiduit.com/?ref=etunai3
http://www.perigiduit.com/?ref=weezerd 
http://www.perigiduit.com/?ref=mtans_77 
http://www.perigiduit.com/?ref=emoney
http://www.perigiduit.com/?ref=dukundamai
http://www.perigiduit.com/?ref=massfiria
http://www.perigiduit.com/?ref=nianaza7848661
http://www.perigiduit.com/?ref=note609
http://www.perigiduit.com/?ref=fakhri83
http://www.perigiduit.com/?ref=VlaDDrakkunH
http://www.perigiduit.com/?ref=ruminat 
http://www.perigiduit.com/?ref=mis_sweetz
  http://www.perigiduit.com/?ref=janaringgit
http://www.perigiduit.com/?ref=bearing85
  http://www.perigiduit.com/?ref=azieda_az


  
"Orang kaya terus bertindak sebaik sahaja melihat peluang sedangkan orang 
miskin masih berfikir dan terus berfikir tanpa sebarang tindakan. Sikap seperti 
ini perlu diubah untuk mencapai kejayaan dalam hidupnya. Kebanyakan mereka 
tidak percaya pada diri sendiri dan sering meletakan diri mereka berada di ZON 
SELESA" 

FIKIRKAN BOLEH, ANDA PASTI BOLEH!!!.... 

  http://www.perigiduit.com/?ref=etunai3
   
  SELEPAS tu RETURN untuk Daftar Perigi Duit di bawah. Sila Daftar di sini:
  PENTING NI! Pendaftaran seorang pelanggan baru adalah dari ahli keluarga anda 
sendiri
  Seperti susunan sepucuk satay.Lihat lah kedudukan anda – setelah pembayaran 
upgrade telah anda lakukan untuk semua akaun ahli baru dari kumpulan ahli 
keluarga anda. 
   
  http:www.perigiduit.com/?ref=etunai       - Anda berada di A Level 3.
  http:www.perigiduit.com/?ref=etunai1     - Anda berada di B Level 2
  http:www.perigiduit.com/?ref=etunai2     - Anda berada di C Level 1
  http:www.perigiduit.com/?ref=etunai3     - Anda berada di D Top Reseller
   
  Duplikasi harus dilakukan (1 cucuk satay tidak akan mencukupi untuk hidangan 
ahli keluarga anda seramai 4 orang.) Jadi tambah cucuk satay dari akuan A 
seramai 4 orang lagi dan B C D seterusnya, lakukan pendaftaran dan pembayaran 
upgrade segera. Sistem Matrix 4 x% ini akan berjalan lancar dan akan menjana 
hasil pendapatan sebanyak:
  RM50 x 4 x 4 x 4 x 4 (tolak modal) = RM 64 800, pendapatan tambahan untuk 
setiap ahli keluarga anda. Percayalah, inilah langkah-langkah yang di lakukan 
oleh
  TOP SELLER, PERIGIDUIT COM 
  Promosi anda gunakan id - http//:www.perigiduit.com/?ref=etunai3     
advertise kedalam
  Semua yahoogroups dan macam lagi ruang promosi didalam internet yang sedia 
ada.
   
  Apabila anda berada di TOP RESELLER, kesemua pelanggan baru iaitu seramai 
1296 orang akan membuat bayaran sebanyak RM50 ke dalam akaun anda. Anggaran 
Jumlah Pendapatan
  (RM50 x 1296)=RM 64,800.00. Kedudukan anda disini, jika jumlah pendaftaran 
seramai 1296
   
   
   
   
   
   
   
   
  HARI-HARI DUIT MASYUUK...RM50 MENGALIR KE DALAM AKAUN 
PROGRAM AFFILIATE + RESELLER TERKINI DAN TERHEBAT
Kalau nak cepat dapat income, terus susun downline dengan cara cucuk satay.. 
kalau ada budget terus masuk 4 akaun, dan susun satay dan anda promote akaun yg 
ke 4 tue.. sbb segala yg masuk di bawah level ke 4 anda akan dibayar terus 
kepada anda, seterusnya.. 
   
                    A..
      Setelah anda membuat bayaran sebanyak RM50 kepada Top Reseller anda, 
kedudukan anda bermula pada LEVEL 3
       
  
            B.
      Katakan anda mendapat seorang pelanggan baru bernama A, kedudukan anda 
beranjak ke LEVEL 
  2
       
  
            C.
      Katakan A mendapat seorang pelanggan baru bernama B, kedudukan anda 
beranjak pula ke LEVEL
   1
       
  
              D.
      Katakan B mendapat seorang pelanggan baru bernama C, kedudukan anda akan 
beranjak ke LEVEL 
  TOP POSITION
       
  
             
      
       
  
             
      Apabila anda berada di TOP RESELLER, kesemua pelanggan baru iaitu seramai 
1296 orang akan membuat bayaran sebanyak RM50 ke dalam akaun anda.
       
  

   
   
  Sila Daftar di sini: 
   
  Lihat lah kedudukan anda – stelah pembayaran upgrade telah anda lakukan.
   
            KeUNIKAN program ini adalah apabila ANDA berada di TOP POSITION, 
pelanggan baru aras ke 4 akan membuat bayaran secara BANK-IN terus ke dalam 
akaun anda. 

Tiada risiko syarikat tidak membayar komisyen. Anda bebas untuk mengembangkan 
perniagaan anda. 
  SIAPA YANG LAYAK SERTAI PROGRAM INI:
    
   Semua warga Malaysia.   
   Penganggur.   
   Pelajar Sekolah.   
   Usahawan-usahawan kecil yang memerlukan modal bagi memulakan perniagaan.   
   Pekerja berpendatan rendah.   
   Ingin Extra Income.   
   Penat Makan Gaji   
   Suri rumah tangga.   
   Diberhentikan kerja..? VSS/MSS!!   
   Mencari Perniagaan untuk ‘Early Retirement’   
   Siswazah menganggur   
   Siswa/Siswi di IPTA yang ingin menambah pendapatan (Memerlukan banyak duit 
untuk perbelanjaan harian/yuran semester). 
   
    

    Berikut adalah beberapa langkah mudah yang perlu anda lakukan:

        1.  Isi dan lengkapkan borang pendaftaran. 
(Maklumat pembayaran akan dipaparkan setelah borang lengkap diisi)    2.  Buat 
bayaran sebanyak RM50 secara bank-in terus ke dalam akaun Top Reseller 
(Pastikan anda simpan salinan bank-in slip. Sekiranya berlaku kekeliruan anda 
perlu membuktikan slip bayaran)    3.  Selepas anda membuat pembayaran, sila 
login dan isi Borang Pembayaran di dalam website perigiduit com ini. 
          APA BAGUSNYA PERNIAGAAN INI UNTUK ANDA...
    
   Anda dapat membantu keluarga/rakan-rakan tuan-tuan dengan pendapatan yang 
diperolehi   
   Mungkin tuan-tuan berhasrat bersara awal..inilah jalannya..   
   Dapat melangsaikan segala hutang (Kereta, Credit card, Rumah   
   Mungkin tuan-tuan dah bosan dengan makan gaji...dan inginkan pendapatan yg 
lebih besar..!!   
   Mungkin tuan-tuan boleh gunakan pendapatan dalam Perigiduit com untuk pergi 
bercuti.melancong...   
   Mungkin tuan-tuan ada menyimpan hasrat untuk menghantar ibu/bapa tuan-tuan 
ke umrah (bagi yg muslim...) atau beli kereta untuk ibu/bapa tuan-tuan...   
   Mungkin tuan-tuan berhasrat untuk tukar kereta baru/beli rumah baru...   
   Mungkin tuan-tuan ingin mengubah cara kehidupan harian tuan-tuan...(stylo 
sikit...)   
   Mungkin inilah peluang untuk meninggalkan sedikit bekalan kepada anak isteri 
tuan-tuan sekiranya ajal sudah sampai (bukan meminta, tapi hakikat) 
* Tinggalkanlah keluarga tuan-tuan dalam keadaan selesa, bukan dalam keadaan 
meminta-minta... 
  “Orang kaya terus bertindak, sebaik sahaja melihat peluang sedangkan orang 
miskin masih berfikir dan terus berfikir tanpa sebarang tindakan.  Sikap 
seperti ini perlu diubah untuk mencapai kejayaan dalam hidupnya.  Kebanyakan 
mereka tidak percaya pada diri sendiri dan sering meletakan diri mereka berada 
di ZON SELESA” 
Alah....RM 50 Je....takan x boleh maa...tukar sportrim kereta beratus-ratus RM, 
boleh...x rugi mencuba....

FIKIRKAN BOLEH, ANDA PASTI BOLEH!!!!
          D  = Doa    U  = Usaha    I  = Istiqomah (berterusan)    T  = 
Tawakkal  Perbezaan di antara program TERHANGAT masa kini:
          Syarikat A  Syarikat B  Perigiduit com    Modal minima  RM 100  RM 50 
 RM 50    Tempoh matang  Tiada Had Masa  Tiada Had Masa  Tiada Had Masa    
Direct Sponsor  10 orang  10 orang  Auto Sponser    Level  10 level  10 level  
4 level sahaja    Jumlah networking  10,000 peserta  100,000 peserta  1296 
sahaja!    Bonus  Tiada  Tiada  Cabutan Bertuah     ‘New baby’  Tiada  Tiada  
Ada     Pulangan  RM 400,000  RM 44,000  RM 64,800    Bagi "Syarikat A" dan 
"Syarikat B", syarikat tersebut yang akan MEMBAYAR KOMISYEN kepada anda. Tetapi 
bagi Perigiduit com, PELANGGAN BARU yang akan membuat bayaran secara bank-in 
terus ke dalam akaun anda.
   
  sila daftar segera 
  http://www.perigiduit.com/?ref=etunai3

       
---------------------------------
Looking for last minute shopping deals?  Find them fast with Yahoo! Search.

[Non-text portions of this message have been removed]

Kirim email ke