HANYA KLIK BANNER SAJA ANDA AKAN DIBAYAR.

Tak Percaya ?????

Lawati laman web di bawah :

Mulakan dengan KLIK disini
http://numenmail. com/pages/ index.php? refid=adindaali


BUAT DUIT DENGAN HANYA BACA EMAIL DAN KLIK BANNER!!! 

TAK PERCAYA ??? SAYA TUNJUKKAN CARANYA....

Semuanya adalah PERCUMA ... anda tak perlu bayar walau 1 sen pun...
Bermakna ianya totally kerja yang TIADA RISIKO kerugian..
Tak rugi apa2 pun klau mencuba... 
Yang ruginya bila tak mencuba... 

Yg perlu anda korbankan hanya lah BEBERAPA MINIT sahaja...
Tambah dgn sedikit inisiatif dan kerajinan... 
Anda mampu menjana RMXX,XXX.XX sebagai pendapatan tambahan anda
dalam jangka masa yg singkat.. MENARIK bukan...?

Sekarang saya perkenalkan anda dgn satu website... anda akan diberi 
bonus usd 800 bila anda sign up... senang2 dapat USD800 kan.. itu 
USD... Kalau RM? Anda kira sendiri... ingat... SIGN-UP adalah 
PERCUMA... anda takkan rugi sesen pun... dan tak perlu susah payah 
cari modal... 

Ini cerita dari seseorang yg telah dpt duit cara ini...
CERITA ATAS CERITA.....NAK TAHU KITA SAMA-SAMA CUBA DULU!!!!!

Nak dijadikan cerita... saya ada sorg kawan despatch, dah lama 
kawan... anda faham2 la ye profile seorang despatch... dgn kapcai 
kotaknyer... kami selalu lepak layan teh tarik bersama... baru2 ni 
die ajak saya kuar minum... siap nak dtg jemput lagi... hairan 
saya.. biasa saya yg jemput die... takkan nak naik kapcai kotak 
kot... tunggu punya tunggu... die sampai dgn BMW M3 E46... terbeliak 
mata saya.. mana mamat ni rembat BMW ni plak... keje despatch je... 
nak bayar muka WIRA pun berkais... 

Korek punya korek... die perkenalkan saya dgn website ni... ptg2 xde 
delivery die selalu dok surf... cukup senang... skrg saya plak on 
the way nak ikut jejak langkah die... melihat kepada hasilnya... 
memang lumayan... sekarang saya kongsikan dengan anda pulak... 
tolong menolong sesama kita... 



APA YANG PERLU ANDA LAKUKAN?

anda klik dekat link kat bawah ni...
http://numenmail. com/pages/ index.php? refid=moneymaker 08

klik kat 'sign-up' (sebelah kiri website tu).

taip alamat email anda. Nanti diorang akan send pengesahan kat emel 
tu. 

tutup (close) laman tu. 

pastu buka emel anda, akan ada 'numenmail.com. sign up URL'. Anda 
klik kat situ. 

Kat situ ade 2 link. anda klik je kat link yg pertama tu. 

Lepas tu, akan keluar laman . numenmail.com yang mula2 anda taip 
alamat email anda tu. 

Klik dkt 'Sign Up'. 

Isi borang yang dia bagi..jangan padam nama upline anda di bahagian 
Referrer.

Sampai dkt cara nak bayar..anda pilih je melalui 'Check'/paypal/ 
e=gold

Lepas isi..klik kat 'Sign Up'. 

Masukkan Username ngan Password yg anda tulis dlm borang tadi. 

Kat situ anda akan nmpk account anda dlm tu ade $800.00.. betul kan 
ape yg saya cakap tadi... 

Then, klik dkt 'paid2click' . 

Kat situ akan ade 7 banner. Stiap 1 banner anda klik, account anda 
akan btambah $10.00 @ RM40.00... utk klik banner ke 2 tggu smpai dia 
abis surf (lbh kurang dlm 30 saat). 

Klik smpai habis. 

Klik kat 'Earnings stats'? 

Tengoklah berape anda dpt dgn hanya klik kat banner. 
SENANG KAN ??!!

Utk tambah duit anda dlm account tu..anda just invite mmber dgn 1st 
step anda masuk td? hanya tulis dia punya email. 

Setiap hari pastikan anda klik dan baca iklan yg dia hantar ke email 
anda atau pun buka terus akaun anda yg dah berdaftar dgn 
numenmail.com dan utk buka akaun, klik kat "member sign in" dan 
masukkan username dan password anda sebelum ni.

Kemudian klik kat "Your Inbox" dan klik setiap iklan yg tersenarai 
kat situ. Setiap satu iklan/email tu mengambil masa kira-kira 200 
saat atau lbh kurang 3-4 minit. Lps tu baru close dan buka iklan yg 
lain. Setiap iklan/email tu bernilai US$200 Dollar atau lbh kurang 
RM700.00 duit Malaysia... 

Utk tahu jumlah duit anda yg terkumpul, klik kat "Earning Stats".

HARUS DIINGAT!!!!

Jangan risau... duit yg anda dapat ini HALAL... ini adalah atas 
usaha anda tolong PROMOTE WEBSITE & SPONSOR2 numenmail.com, jadi 
sebagai balasan, numenmail.com bagi anda KOMISYEN... sama konsepnye 
dgn anda buat jualan dgn mana2 syarikat... setiap barang yang anda 
jual akan diberi komisyen... zaman sekarang orang dah tak jual 
barang dari rumah ke rumah... dalam dunia serba canggih ni semuanya 
on-line... 

Setelah jumlah duit yg terkumpul sampai had payout $8888, Kite akan 
dapat bayaran melalui CHECK. Cara pembayaran ini telah kita pilih 
masa sign-up mula2 tadi... jadi anda harus isi betul2 alamat anda 
masa isi pendaftaran tu... check akan dihantar ke rumah anda... 

http://numenmail. com/pages/ index.php? refid=adindaali

Selamat berjaya! 

Be a better friend, newshound, and know-it-all with Yahoo! Mobile. 
Try it now. 


Kirim email ke