Alternatif kewangan
Message:     Peluang Keemasan Untuk Buat Duit!!!
Message: UNTUK kawan2 YANG TENGAH
MENGGUNA INTERNET
> > tu,
> >
> > Adakah KORANG menggunakan internet
> > sekarang?
> >
> > Peluang baik bagi mereka yang
> > kerap 'surf' internet.
> >
> > JANGAN BAZIRKAN BIL TMNET DAN STREAMYX
> > atau duit bayar CC...
> >
> > Kita cuba buat duit jugak disamping
> > kita berbelanja.
> >
> > Inilah dipanggil situasi win-win.
> > Program ini PERCUMA 100%
> >
> > BAYANGKAN...Anda akan dibayar setiap
15 hb…………
> >
> > BAGAIMANA CARANYA ???
> >
> > FIKIRKAN:
> > Andaikan kita perlukan
> > masa 1 jam untuk berfikir tentang
projek ini,
> > korang masih belum mendapat apa-apa,
> > tetapi dalam masa 1 jam itu saya dah
> > dapat RM1.63.
> >
> > Nak tau macamana? Buka web bawah ni..
> > http://www.surfjunky.com/?r=nikmohd



>
> > KORANG cuma perlu:
> > 1.Sign up (percuma)
> > 2.Log in
> > 3.Klik pada bahagian "EARN MONEY"
> > 4.Click pada bahagian "Click Here To
> > Start Surf Junky Browser"
> > 5.Biarkan Program ini BUAT DUIT UNTUK
> > KORANG.
> > 6.Klik pada bahagian "STATISTIK" untuk
> > mengetahui jumlah wang korang.
> >
> > Senang aje..
> > tak perlu risau...tanpa risiko..
> > cuma kita aje lah yang perlu jujur
> > dalam mem'promot'kan website ni.
> > Kita dibayar sebab kita 'promot' orang
> > lain surf web dia..Itu aje.
> > Jadi,apa salahnya kalau kita buat
> > macamtu kan??
> >
> > TAK SALAH KALAU MENCUBA...!!
> > TAK RUGI APA-APA...!!
> >
> > kita dibayar USD$0.45 (RM1.63 - ikut
> > currency sekarang bagi setiap jam
> > program ini berjalan).
> > Bermakna anda boleh dapat sehingga
> > RM41.04 sehari
> > (RM1.63x24=RM39. 12). Ini bermakna
> > sebulan kita boleh dapat sehingga
> > RM39.12x 30 = RM1173.60.
> >
> > Boleh tahan gak kan..fikirlah.
> > Duit FREE, ambik je laa...
> >
> > Cek akan dihantar kepada nama dan
> > alamat yang kita isikan sewaktu sign up.
> > Oleh itu sila tulis nama dan alamat
> > korang dengan lengkap dan betul...
> >
> > SELAMAT MENJANA WANG ANDA!!!
> > CUBA DAHULU....
> > TAK RUGI...
> > TAKDE KELUAR MODAL...
> >
> > Ingat,sebelum dapat duit,
> > kita memang kena usaha dulu... dan
> > dalam bisnes yang ini,
> > kita perlu usaha untuk promotekan web
> > yang kat atas tu aje
> >
> > p/s gune internet explorer


>>http://www.surfjunky.com/?r=nikmohd



      
____________________________________________________________________________________
Be a better friend, newshound, and 
know-it-all with Yahoo! Mobile.  Try it now.  
http://mobile.yahoo.com/;_ylt=Ahu06i62sR8HDtDypao8Wcj9tAcJ






Be a better friend, newshound, and know-it-all with Yahoo! Mobile. Try it now.





Be a better friend, newshound, and know-it-all with Yahoo! Mobile. Try it now.


      
____________________________________________________________________________________
Be a better friend, newshound, and 
know-it-all with Yahoo! Mobile.  Try it now.  
http://mobile.yahoo.com/;_ylt=Ahu06i62sR8HDtDypao8Wcj9tAcJ

[Non-text portions of this message have been removed]


------------------------------------

http://www.bukusiber.com
http://www.giantproduct.comYahoo! Groups Links

<*> To visit your group on the web, go to:
    http://groups.yahoo.com/group/Gadis-Melayu/

<*> Your email settings:
    Individual Email | Traditional

<*> To change settings online go to:
    http://groups.yahoo.com/group/Gadis-Melayu/join
    (Yahoo! ID required)

<*> To change settings via email:
    mailto:[EMAIL PROTECTED] 
    mailto:[EMAIL PROTECTED]

<*> To unsubscribe from this group, send an email to:
    [EMAIL PROTECTED]

<*> Your use of Yahoo! Groups is subject to:
    http://docs.yahoo.com/info/terms/

Kirim email ke