ADVERTISEMENT
     
     
               
    
     if(window.yzq_d==null)window.yzq_d=new Object(); 
window.yzq_d['y8sOA0LaX.o-']='&U=13a21tjsc%2fN%3dy8sOA0LaX.o-%2fC%3d239460.9561461.10288001.9071258%2fD%3dLREC%2fB%3d4007685';
    
        BUAT DUIT DENGAN HANYA BACA EMAIL DAN KLIK BANNER....!! ! 
   
   
  Ramai Yang Join Tapi tak tau pasal ni,,,,, Rugi...Rugi. ....
   
  Jom saya terangkan.  Sila baca yerr...
   
   Assalamualikum kawan2......
   
  Cash88 telah bertapak di Malaysia sejak 2003 lagi.namun popularitinya agak 
perlahan kerana "mindset" orang-orang kite yang memang suka KAYA cepat.  
Rugikan..... !!!!
   
  BUAT DUIT TANPA MODAL... LUMAYAN... 
   
  http://www.cash88.com/pages/confirm.php?refid=min7171
   
   
  Ini percuma tapi kena rajin klik iklan.
   
  Nak duit banyak kenalah rajin-rajin. Ini percuma tak payah bayar 1 sen pun. 
   
  Program KLIK dan dibayar terus ke akaun anda. Cash88 merupakan pertama di 
Malaysia yang menyediakan bayaran terus ke akaun anda pada setiap awal bulan 
dan tempoh transaksi ke akaun memakan masa 7 hari bekerja.
   
  SIGN UP sekarang ..!!
   
   http://www.cash88.com/pages/confirm.php?refid=min7171
   
  Bank yang tersenarai buat masa ini ialah :-
   
  Affin Bank
  Ambank
  Bank Rakyat
  CIMB
  BSN
  Citibank
  Eon Bank
  Hong Leong Bank
  HSBC
  Maybank
  OCBC Bank
  Public Bank
  RHB Bank
   
  Cash88 setakat ini berjaya mendapat 65 sponsor dan iklan-iklan sponsor inilah 
yang kite perlu KLIK setiap hari (jumlah sponsor akan bertambah dari masa ke 
semasa).
   
  Setiap kali anda KLIK iklan (samada anda BACA atau TIDAK) akan  diberi 20 
point bersamaan dengan RM0.20.  Satu iklan anda hanya 1x saja 1 hari. Maksudnya 
anda KLIK sehari anda akan dapat lebih kurang 1320 points. Bayangkan 
sebulan..... .!!!!!
   
  1320 points x 30 hari = 39600 points x rm0.20 = rm7920.00 sebulan..
   
  BAYANGKAN!!!!!
   
  Ada unsur RIBA...?? tidakkk.... ini muncul bila anda dijanjikan dengan 
pendapatan tetap setiap bulan.... jadi tunggu apa lagi KLIK di sini....
   
  http://www.cash88.com/pages/confirm.php?refid=min7171
   
  Cara nak Daftar ????... Okay jomm
   
  Mudah saja. 
   
  1. Anda klik pada link ni atau copy link di bawah pada   
      browser :- 
    http://www.cash88.com/pages/confirm.php?refid=min7171
  2. Klik pada 'Join.' (Sebelah kanan website tu). 
   
  3. Taip alamat email anda. Nanti mereka akan hantar 
       pada email anda untuk pengesahan. 
   
  4. Tutup (Close) laman tu. 
   
  5. Selepas itu ..Lihat pada email anda. 
       Terdapat perkataan ni "cash88.com". Sign up 'URL' dan 
       'Click'. 
   
  6. Lepas tu, akan keluar laman cash88.com  yang mula2  
      anda taip alamat email anda tu. 
   
  7. Klik pada 'Sign Up'. 
   
  8. Isi borang yang disediakan. 
   
  9. Sampai pada cara nak bayar, anda pilih bank mana 
      yang anda mahu duit anda dimasukkan, samada BCB 
      (CIMB) ke,Maybank ke..pilih mengikut kehendak anda. 
   
  10. Lepas isi borang, klik pada 'Sign Up'. 
   
  11. Lepas itu 'login' pada web cash88.com , Masukkan 
        Username dengan Password yang anda tulis dalam 
        borang tadi. 
   
  12. Seterusnya, klik pada 'paid2click ads' . 
   
  13. Di situ terdapat 'categories' . Klik pada 'categories' 
        tersebut. Setiap 1 link anda klik, account korang akan 
        bertambah 20 point. Untuk klik banner, tunggu sampai 
        habis surf (lebih kurang dlm 20 saat saja).. baru anda 
        klik categories lain
   
  14. Klik sampai habis. Klik balik pada 'paid2click ads'untuk 
        ke 'categories' yang lain pulak. 
   
  15. Klik kat 'My Earnings'? 
   
  16. Tengoklah berapa yang anda dapat dengan hanya klik 
        pada banner.SENANG KAN ! 
   
  17. Untuk tambah duit anda dalam 'account' tu, anda 
        hanya jemput rakan-rakan anda dengan langkah 
        pertama anda masuk tadi? Hanya taip mereka punya 
        email. ataupun anda copy / paste saja email ni. 
   
  18. Setiap hari pastikan anda klik dan baca iklan yang 
        mereka hantar ke email anda atau pun buka terus 
        akaun anda yang dah berdaftar dengan cash88.com 
        dan untuk buka akaun, klik pada 'login' dan masukkan 
        username dan password anda sebelum ni. Kemudian 
        klik kat "Your Inbox" dan klik setiap iklan yang 
        tersenarai di situ. Setiap satu iklan/email tu 
        mengambil masa kira-kira 20 saat.. Lepas tu baru 
        tutup dan  buka iklan lain. Setiap iklan/email tu bernilai 
        20 point yang boleh ditukar nanti. 
   
  19. Untuk tahu jumlah duit anda yang terkumpul, klik kat 
        "My Earning". 
   
  20. Jangan risau ni bukan penipuan.... . saya tak tipu!!! sila lawati : 
   
  http://www.cash88. BUAT DUIT DENGAN HANYA BACA EMAIL DAN KLIK BANNER....!! ! 
100% PERCUMA 
   
                                ADVERTISEMENT
     
     
               
    
    if(window.yzq_d==null)window.yzq_d=new Object(); 
window.yzq_d['y8sOA0LaX.o-']='&U=13a21tjsc%2fN%3dy8sOA0LaX.o-%2fC%3d239460.9561461.10288001.9071258%2fD%3dLREC%2fB%3d4007685';
    
        HARUS DI INGAT!! Jangan risau, duit yang anda dapat ni HALAL?.ni atas 
usaha anda nak dapat duit tu, anda tolong PROMOTE WEBSITE DAN SPONSOR2 
cash88.com, jadi cash88.com bagilah KOMISEN pada anda.. 
   
  Di sini 'JUST  SURF WEBSITE' anda,..kira TOLONG PROMOTE barang2 dia oranglah 
dan anda dapat komisen. 
   
  Macam itulah caranya...Faham betul-betul ya... cash88.com . AKAN BAYAR ANDA. 
Anda sign up lah dulu..nanti anda akan tahu..kelebihan yang ada dalam 
cash88.com ni... 
   
   
   
  KEPADA YANG BERAGAMA ISLAM!!! Kalau anda nak duit tu halal...anda DILARANG 
main LOTTO yang ada di dalam 'website' tu...tepuk dada tanya iman... 
   
   
  Selamat Berjaya..... !!!!!!!
   
  Cepat....... .!!!!!!!
    
---------------------------------
  
  Never miss a thing. Make Yahoo your homepage. 
   
    
---------------------------------
  
   
  

       
---------------------------------
Be a better friend, newshound, and know-it-all with Yahoo! Mobile.  Try it now.
       
---------------------------------
Be a better friend, newshound, and know-it-all with Yahoo! Mobile.  Try it now.

[Non-text portions of this message have been removed]

Kirim email ke