ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA
 
AMARAN BUAT SEMUA!!
 
E-MAIL INI HANYA UNTUK MEREKA YANG INGIN MAJU DAN BEKERJASAMA DALAM MENGUBAH 
KEHIDUPAN!!
SILA BACA E-MAIL INI SEHINGGA PENGHUJUNGNYA JIKA ANDA TIDAK MAHU KETINGGALAN!!
 
ANDA TIDAK PERLU RAGU-RAGU UTK MENYERTAI PROGRAM INI KERANA PROGRAM INI TELAH 
DIATUR DENGAN 
PENUH KETELITIAN DAN KEJUJURAN!!!
 
MEMANG TIDAK DAPAT DINAFIKAN...
PROGRAM SEUMPAMA INI MEMPUNYAI POTENSI UNTUK MEMBERI PULANGAN YANG LUMAYAN...
 
Pernahkah anda membaca buku yang ditulis oleh  penulis no. 1 Malaysia “Jutawan 
Dari Plane Jupiter” Azizi Ali atau buku 
“Jutawan Senyap ” karya Chef Li atau buku terlaris dunia “Rich Dad, Poor Dad” 
oleh Robert Kiyosaki atau pun buku 
“The Lazy Man Way to A Millionaire ” oleh Philip Poter ?
 
Saya telah meneliti buku-buku tersebut dan jalan untuk jadi KAYA adalah terbuka 
luas kepada mereka yang BIJAK MENGGUNAKAN
AKAL & MEREBUT PELUANG UTK MENGHASILKAN RESIDUAL INCOME.
 
Sebenarnya rahsia ini adalah sepertimana yang diajarkan oleh  Robert Kiyosaki “ 
Jika Anda Mahu Sesuatu, Anda Berilah Sesuatu”.
"Orang yang KAYA tidak bekerja untuk Wang, sebaliknya WANG bekerja untuk 
mereka"  
============ ========= ========= ========= ===
USAHA JADI KAYA!!!!
$$HANYA DENGAN PERLABURAN RM 2  ANDA BOLEH MENJADI JUTAWAN SENYAP$$
JIKA KITA SAMA-SAMA JUJUR DAN IKHLAS, IANYA TIDAK MUSTAHIL...INSYAALLAH.. .
  
Saudara/saudari, muslimin/muslimat, anda yang budiman...
Sebelum anda menganggap e-mail ini tidak munasabah, saya cadangkan supaya anda 
membacanya terlebih dahulu sehingga habis. 
Selamat datang ke PROGRAM KEWANGAN USAHASAMA YANG SUNGGUH UNIK DAN MUDAH. 
DENGAN HANYA BERMODALKAN RM10 SHJ, tidak kira apa status,keturunan, umur & 
warganegara, anda berpeluang menjana 
pendapatan yang lumayan ini. Wang akan mengalir masuk walaupun anda sedang 
tidur...dan yang paling menarik...IANYA BERTERUSAN! 
 
Percayalah...sebulan yang lalu, ketika saya sedang melayari e-mail news groups 
seperti anda sekarang ini, saya menemui artikel program
ini yang mengajak saya menyumbangkan hanya RM10 utk mendapatkan pulangan beribu 
ringgit!! Pada mulanya saya tidak percaya. Saya 
berfikiran ini mesti scam ni....nak mengenakan orang!! Tetapi seperti anda 
juga, saya tetap tertanya2...jadi saya teruskan membaca artikel itu. 
 
Artikel itu menerangkan bagaimana program ini berfungsi. Dengan menyumbangkan 
sebanyak RM2 kpd 5 nama & no akaun yg disertakan di dalam 
artikel tersebut. Anda kemudian perlu mengeluarkan peserta 1 dari senarai 
peserta dan meletakkan nama & no akaun peserta 2 ke tempat peserta 1 
(ini adalah kerana  giliran untuk pusingan peserta 1 telah sampai ke penghujung 
program). Seterusnya, anda perlu letakkan nama & no akaun peserta 3
ke tempat peserta 2, kemudian letakkan nama & no akaun peserta 4 ke tempat 
peserta 3 dan letakkan nama & no akaun peserta 5 ke tempat peserta 4.
Akhir sekali (langkah ini amat penting), letakkan nama & no akaun anda di 
tempat peserta 5. Kemudian anda perlu lakukan promosi dengan menghantarkan
artikel yang telah diedit itu ke sekurang2nya 200 newsgroup (terdapat beribu2 
newsgroup di internet jika anda rajin surfing).

Selepas saya meminta pandangan beberapa orang rakan & memikirkan semula risiko 
yg  ada, saya membuat  keputusan untuk mencubanya. Tiada apa yg
merugikan saya..kalau ada pun hanya RM10 shj. kan? WELL GUESSWHAT!!! Dlm tempoh 
7 hari, akaun saya mula dipenuhi WANG!!! Saya betul-betul 
terkejut. Saya ingat ia akan berhenti masuk pada bila2 masa sahaja tetapi wang 
itu tetap datang. Saya memperolehi RM240,226.00 dalam tempoh 35 hari shj!!! 
Sangat berbaloi!! Dengan hanya sumbangan sebanyak RM10 !! WANG  
DATANG BERTERUSAN KE DALAM AKAUN BANK SAYA!!!
 
Fungsinya begini... & yang lebih penting kenapa ia berfungsi sebegitu. Yang 
penting, anda cetak/save artikel ini SEKARANG utk memudahkan anda 
mendapatkan semua langkah2 yg diperlukan.Saya pasti, jika anda mengikuti 
langkah2 yang telah diatur dalam artikel ini, anda akan mula menjana duit 
sblm habis penghujung minggu ini. Anggaplah program ini sebagai 1 peluang 
keemasan untuk meningkatkan taraf ekonomi anda. Tahukah anda bahawa 
cara ini telah dipraktikkan oleh berjuta2 orang di seluruh dunia sebagai 
usahasama dalam menjana pendapatan. Percaya tak...dalam masa 40-50 hari 
anda akan memperolehi sebanyak RM1,627,230. 00 tanpa penat. Kalau tidak 
percaya, apa kata anda mencubanya dahulu!
 
Seperti saya, mungkin anda juga ragu2 dengan program seumpama ini. Mulalah 
pelbagai soalan bermain di fikiran; adakah program ini sah di sisi undang2? 
Soalan seperti ini pernah saya diajukan kepada seorang peguam. Beliau 
memberitahu bahawa program ini menyerupai surat berantai (chain letter), tetapi 
disebabkan setiap risalah dilengkapi dgn maklumat terperinci mengenai sistem 
program tersebut, maka ianyaSAH di sisi undang2.Yang paling kerap bermain 
di fikiran saya ketika itu ialah; ADAKAH INI SATU PENIPUAN? 
JAWAPANNYA TIDAK SAMA SEKALI kerana ia tidak seperti surat berantai, di mana 
pihak yang menerima seolah2 diugut utk melakukan apa yg dikehendaki oleh surat 
tersebut, program seperti ini tidak memaksa / mengugut mana2 pihak malah 
ia memberi pilihan kepada pihak yg menerima untuk mengabaikan program ini sama 
sekali. Di samping itu, dengan segala maklumat terperinci yg disertakan, ia 
sekaligus menjadikan program ini sebuah perniagaan yang sah & amat 
menguntungkan bagi semua pihak, asalkan mereka rajin berusaha. 
 
Adakah ia baik? Sudah tentu YA. Ini kerana, sesiapa sahaja yang rajin 
menghantar/mempromosi risalah ini, mereka berpeluang besar untuk memperolehi 
hasil 
yang lumayan. Sangat2 lumayan sebenarnya. Apa yg PENTING untuk anda fahami 
ialah program ini bukanlah suatu penipuan & ia tidak menyalahi undang2 & 
ia hampir TIDAK mempunyai sebarang RISIKO!! 
 
Sekiranya anda JUJUR & RAJIN menyebarkan program ini, anda akan memperolehi 
ganjaran yg amat besar, bersesuaian dgn usaha yg anda curahkan, malah 
tidak mustahil lebih  dari itu. Jika anda tidak menyertainya, HANYA ANDA YANG 
RUGI. Iblis & syaitan sememangnya sentiasa menakut-nakutkan kita
dengan kerugian agar kita tidak akan maju, apalagi maju secara usahasama yang 
membawa kebaikan kepada semua. 
 
Program ini telah dicipta setelah penelitian & kajian terperinci dibuat ke atas 
program2 yang ada di negara2 maju & ianya telah diringkaskan seberapa yg boleh 
bagi memudahkan usaha para peserta. Jumlah RM1,627,230 atau apapun jumlah yang 
anda inginkan sudah tidak mustahil lagi. Yang penting, anda bertindak dari 
SEKARANG & gembelingkan usaha ke arahnya dengan penuh keyakinan & kesungguhan. 
Baca & fahamkan arahan sebelum menyertainya supaya tidak berlaku penganiayaan 
kepada peserta lain secara tidak sengaja.
 
BAGAIMANA CARANYA???.
 
Langkah1
 Buka attachment dan LIHAT BUKTI sumbangan.(Abaikan Risalah ini jika TIADA 
BUKTI sumbangan - CARI dan SERTAI risalah yang disertakan bukti sumbangan)
Kemudian anda dikehendaki menyertakan sumbangan sebanyak RM2 shj kpd setiap 
peserta. Seterusnya, bank-in RM2 kpd setiap nama & nombor akaun peserta yg 
terdapat pd Senarai Nama Peserta 1 hingga 5(melalui Maybank Fund Transfer 
3rd Party account).
 
Langkah2
Setelah setiap peserta menerima sumbangan drpd anda, maka keluarkan nama & 
nombor akaun Peserta 1 (ini adalah kerana  giliran untuk pusingan peserta 1 
telah 
sampai ke penghujung program). Anjakkan nama Peserta 2 ke ruang Peserta 1, 
Peserta 3 ke ruang Peserta 2, Peserta 4 ke ruang Peserta 3, Peserta 5 ke ruang 
Peserta 4 & masukkan NAMA & NO AKAUN ANDA pada ruang Peserta 5 yg tlh 
dikosongkan td. Pastikan senarai nama & no akaun setiap peserta berada dlm 
kedudukan yg betul bg memastikan tidak berlaku sbrg penganiayaan kpd peserta 
lain. ATTACHKAN JUGA BUKTI SUMBANGAN ANDA! Anda cuma perlu 
print screen logout summary selepas membuat sumbangan (paparan di monitor 
apabila anda log-out drp Maybank2u.com), PASTEkan di dalam Paint 
(Start-> Accessories->Paint) dan Save. Kemudian attachkan file tersebut bersama 
e-mail promosi anda sebagai bukti sumbangan anda bagi meyakinkan peserta lain 
bahawa anda telah membuat pembayaran(bagi mengelak penipuan).
 
Langkah3
Kemudian, e-mail/promosikan artikel ini (boleh dibuat pengubahsuaian jika 
perlu) ke sekurang2nya 200 news group yg terdapat di internet spt laman-laman 
web 
diskusi, forum dan message board.

Langkah4 
Kemudian, tunggulah giliran anda dgn sabar (biasanya 40-50 hari utk ganjaran yg 
lbh besar) utk mencapai matlamat ini, bilamana wang kiriman drpd peserta2 lain 
yg menyertai program ini akan anda terima. Semakin ramai yg menyertai program 
ini, maka semakin berkembanglah kedudukan anda. Sila lihat carta sebagai rujukan
(andaian 15 peserta menyertai setiap peringkat,dan setiap seorang menjana 15 
lagi peserta).
 
 
 POTENSI PENDAPATAN yang disertai oleh 15 peserta

CARA PENGIRAAN

Peserta 5 (Anda bermula di sini)  
15 peserta x RM2 =RM30.00 

Peserta 4
15 peserta x (15) x RM2 =RM450.00

Peserta 3
15 peserta x (15) x (15) x RM2 =RM6,750.00 

Peserta 2
15 peserta x (15) x (15) x (15) x RM2 =RM101,250.00

Peserta 1
15 peserta x (15) x (15) x (15) x (15) x RM2 =RM1,518,750. 00

JUMLAH =RM1,627,230. 00 
 
JANGAN CUBA MENIPU, Allah melihat apa yg anda lakukan. Pastikan anda 
mengirimkan RM2 kepada peserta di dalam senarai di bawah apabila anda 
menyertai program ini.Sekiranya anda cuba menipu iaitu dengan meletakkan nama 
anda terus ke No.1, anda hanya akan menerima wang sebanyak RM30 
sahaja. Oleh itu, bersabarlah kerana giliran anda akan tiba juga. Anda perlu 
ingat, bukan semua org berfikiran positif seperti kita. Andainya tidak ramai yg 
menyertai program ini, tentu jumlah wang anda terima sedikit sahaja kan. Oleh 
itu anda dinasihatkan supaya menghantar e-mail sebanyak mungkin berkenaan
artikel program ini ke internet. Walaupun 50% sahaja yang menyertainya, anda 
masih boleh memperolehi sumbangan sebanyak RM406,808. Saya yakin 
artikel2 yg anda kirim itu akan mendapat jawapan (wang) seperti apa yg telah 
saya alami. Sila ikuti arahan yang telah ditetapkan & imbuhan lebih RM1,627,230 
boleh menjadi milik anda dalam tempoh 40 - 50 hari sahaja. Program ini masih  
kekal bertahan atas dasar kejujuran semua pihak. Anda sekarang akan menjadi 
salah seorang pemilik perniagaan melalui internet dengan program penghantaran 
e-mail. Di dalam perniagaan ini anda tidak menjual barang2 yang dapat 
dilihat, tetapi sebaliknya anda menjual sebuah perkhidmatan. Perkhidmatan ini 
terjamin selamat & dibenarkan!! Simpan salinan langkah2 ini & anda boleh
menyertainya semula setelah nama anda terkeluar, dengan syarat anda bermula 
semula di tempat ke 5. INGAT...JANGAN MENIPU!! 
 
YANG PASTI SAYA TELAH MEMBERI SUMBANGAN KEPADA PESERTA SEBELUM INI...(lihat 
statement pembayaran saya dalam attachment)
UNTUK MEMASTIKAN PROGRAM YANG HEBAT DAN SEMUDAH INI BERJALAN DENGAN TERATUR DAN 
MENGHASILKAN 
PULANGAN YANG DIKEHENDAKI....SETIAP PESERTA DIKEHENDAKI MENGHANTAR BUKTI 
SUMBANGAN...
 
SILA INGAT bahawa program ini masih terus bertahan kerana kejujuran semua 
peserta yang telah mengikuti langkah2 yang telah digariskan dengan  sempurna . 
Cuba anda bayangkan, jika anda jujur, program ini akan berterusan & duit yang 
diterima oleh orang2 lain akan sampai juga ke tangan anda. Hantarkannya 
sekarang!Masukkan nama anda dalam senarai dan anda telah mula berniaga.... .!!
 
PESERTA TERDAHULU (tidak perlu sumbangan- sudah terkeluar)
MOHD. HARMIZI BIN MOHD. NOOR AZMIN
Maybank: 162375618665
 (**anjakkan nama & no akaun Peserta 1 kesini)

SENARAI NAMA PESERTA
(SUMBANGKAN RM 2 KEPADA PESERTA 1 HINGGA 5)
 
PESERTA 1
INTAN SUHADA
Maybank: 162357250092
 (**Anjakan nama & Nombor Akaun Peserta 2 ke sini)
 
PESERTA 2
ZUWAIRI IZWAN BIN TAU PEK
Maybank: 157111918846
 (**Anjakan nama & Nombor Akaun Peserta 3 ke sini)
 
PESERTA 3
SORAYA BINTI HUSIN
Maybank: 151128070241
 (**Anjakan nama & Nombor Akaun Peserta 4 ke sini)
 
PESERTA 4
MOHD AMZARI BIN MOHAMED YUSOF
Maybank: 154101034399
(**Anjakan nama & Nombor Akaun Peserta 5 ke sini)
 
PESERTA 5
AFFENDY BIN ILIAS
Maybank: 158033245555
 (*** Tuliskan nama & Nombor Akaun anda disini sebagai
Peserta 5 -peserta baru)

#ATTACHKAN BUKTI SUMBANGAN ANDA
(Print Screen logout summary akaun maybank2u.com anda sebagai bukti sumbangan)
 
LAKUKAN DENGAN PENUH IKHLAS! DERMA & SUMBANGLAH KPD PESERTA TERSEBUT, NESCAYA 
ANDA JUGA AKAN 
MENERIMA DERMA & SUMBANGAN SEUMPAMANYA. INSYA ALLAH...

BAGAIMANA HENDAK MENGIKLANKAN/MEMPROMOSI KE NEWSGROUP? 
Melalui newsgroup iaitu laman2 web yang mengandungi diskusi, forum / message 
board, anda boleh mendapat keuntungan tanpa mengenali / mengetahui siapa 
yang telah membaca risalah anda. Walaupun ia tidak selamat dari segi security 
kerana anda tidak mampu mengawal orang bawahan anda, tetapi anda boleh 
menyebarkan risalah anda kepada lebih daripada 5000 orang dalam satu masa. Cuba 
anda lihat fakta ini; di seluruh dunia ada terdapat lebih daripada 32,000 
laman web bercorak diskusi & setiap hari, lebih daripada 5,000 orang melawat 
setiap laman web tersebut. Di dalam dunia terdapat lebih kurang 2 BILLION 
pengguna internet yang berdaftar. Bayangkan..dari jumlah pengguna yang 
begitu ramai itu, jika hanya 50,000 pengguna baru mengikuti program ini, berapa 
ramai 
orang yang bakal menyebarkan risalah yang mengandungi nama & alamat  anda, & 
setiap orang yang menyalin risalah anda akan menghantar anda sebanyak RM2. 
Sekiranya dalam masa 2 bulan 50,000 orang menghantar anda RM2, anda akan 
memperolehi RM100,000!!!  Banyak tu...... 
 
Langkah 1
Anda tidak perlu menaip semula risalah ini. Anda hanya perlu pilih menu 
EDIT-SELECT ALL utk memilih seluruh risalah & kemudian pilih menu EDIT-Copy
utk menyalin risalah ini.
 
Langkah 2
Klik Compose new message dan PASTE utk meyalin risalah asal. Kemudian editkan 
risalah asal dengan menganjakkan peserta-peserta awal tadi ka atas dan 
mengisi maklumat anda pula di tempat ke 5.

Isikan Subject dan Save as Draft.(bagi memudahkan anda untuk membuat promosi di 
masa akan datang)
 
Langkah3
Pergi ke folder DRAFT buka risalah yg telah anda save sebelum ini dan hantarkan 
ke forum2 di dalam newsgroup dibawah dan website diskusi2 lain . (Anda 
juga mungkin dikehendaki untuk mendaftar diri pada laman web tersebut. 
Ini tidak mengapa kerana anda hanya mahu menyebarkan kepada mereka yang 
ingin mencari sumber kewangan yang sah & anda hanya menjalankan tugas anda. 
Jadi, daftarkan sahaja setelah memastikan yang program tersebut PERCUMA. 
 
1.    usahawan_cyberia@ yahoogroups. com
2.    pemuda-keadilan@ yahoogroups. com 
3.    bicara_melayu_ [EMAIL PROTECTED] ps.com
4.    [EMAIL PROTECTED] ups.com 
5.    keluarga_melayu@ yahoogroups. com
6.    melayu_bestari@ yahoogroups. com 
7.    melayumalaysia@ yahoogroups. com
8.    iklanbebasku@ yahoogroups. com 
9.    uitm-melaka@ egroups.com
10.   [EMAIL PROTECTED] ups.com 
11.   [EMAIL PROTECTED] .com
12.   usahawan_melayu@ yahoogroups. com 
13.   [EMAIL PROTECTED] com
14.   [EMAIL PROTECTED] .com 
15.   idealis_mahasiswa@ yahoogroups. com
16.   induksiaudit2003@ yahoogroups. com 
17.   forum-bisnis- [EMAIL PROTECTED] ps.com,
18.   [EMAIL PROTECTED] ps.com ,
19.   malaysia_friends@ yahoogroups. com,
20.   kelabbisnesonline@ yahoogroups. com ,
21.   sehatbersama@ yahoogroups. com,
22.   on_line_associates_ [EMAIL PROTECTED] s.com ,
23.   extramoney_fromhome @yahoogroups. com,
24.   Ads4YourHomeBiz@ yahoogroups. com ,
25.   Wilber_Malaysia@ yahoogroups. com,
26.   [EMAIL PROTECTED] .com ,
27.   pas-network@ yahoogroups. com,
28.   perniagaan_melayu@ yahoogroups. com ,
29.   ruang_iklan_ [EMAIL PROTECTED] ups.com,
30.   qualityproducts@ yahoogroups. com ,
31.   [EMAIL PROTECTED] ups.com,
32.   Masyarakat_Melayu@ yahoogroups. com ,
33.   keadilan_eberita@ yahoogroups. com,
34.   itjobs_malaysia@ yahoogroups. com ,
35.   supremeringgit@ yahoogroups. com,
36.   [EMAIL PROTECTED] ps.com ,
37.   Usahawan_Melayu@ yahoogroups. com,
38.   melayuhebat@ yahoogroups. com ,
39.   [EMAIL PROTECTED] com,
40.   [EMAIL PROTECTED] ps.com ,
41.   [EMAIL PROTECTED] ups.com
42.   cari_duit_group@ yahoogroups. com ,
43.   melayucyber@ yahoogroups. com,
44.   melayu_bestari@ yahoogroups. com ,
45.   perniagaan_melayu@ yahoogroups. com,
46.   Masyarakat_Melayu@ yahoogroups. com ,
47.   usahawan_cyberia@ yahoogroups. com,
48.   malaysia_friends@ yahoogroups. com ,
49.   [EMAIL PROTECTED] com,
50.   [EMAIL PROTECTED] s.com ,
51.   duit_sampingan@ yahoogroups. com,
52.   [EMAIL PROTECTED] s.com ,
53.   [EMAIL PROTECTED] ps.com,
54.   Janapendapatan@ yahoogroups. com ,
55.   [EMAIL PROTECTED] s.com,
56.   [EMAIL PROTECTED] ps.com ,
57.   jutawan2002@ yahoogroups. com,
58.   malaysia_duit_ [EMAIL PROTECTED] com ,
59.   maricariduit@ yahoogroups. com,
60.   masyarakat_melayu@ yahoogroups. com ,
61.   melayucyberer@ yahoogroups. com,
62.   [EMAIL PROTECTED] ups.com ,
63.   [EMAIL PROTECTED] ps.com,
64.   ringgitmatrix@ yahoogroups. com ,
65.   side_income@ yahoogroups. com,
66.   [EMAIL PROTECTED] .com ,
67.   [EMAIL PROTECTED] ups.com,
68.   wang_dari_komputer@ yahoogroups. com ,
69.   iklan-groups@ yahoogroups. com,
70.   [EMAIL PROTECTED] ps.com ,
71.   iklan-mudah@ yahoogroups. com,
73.   iklan-niaga@ yahoogroups. com ,
74.   iklan-utama@ yahoogroups. com,
75.   iklan_percuma_ [EMAIL PROTECTED] ps.com ,
76.   [EMAIL PROTECTED] ups.com,
77.   [EMAIL PROTECTED] ps.com ,
78.   islamcarahidupku@ yahoogroups. com,
79.   keusahawanan@ yahoogroups. com ,
80.   dewanperniagaanbumi putrammu@ yahoogroups. com,
81.   duit_online@ yahoogroups. com ,
82.   duit_semata@ yahoogroups. com,
83.   e-perniagaan@ egroups.com ,
84.   e-perniagaan@ yahoogroups. com
 

Tahniah...ITU SAHAJA! Apa yang perlu anda lakukan sekarang ialah ulangi 
langkah2 di atas. Setiap message yang dihantar akan mengambil masa kira2 
30 saat untuk muncul di skrin anda. INGAT!!  Lebih banyak anda iklankan 
(message board dsb) lebih banyak duit yang akan anda dapat!! Mudah kan? 
Selepas ini anda akan mula menerima wang tersebut sebelum anda sempat 
mengiranya! Terima Kasih.
 
SELAMAT MENCUBA & GUNAKANLAH DUIT TERSEBUT KE JALAN KEBAJIKAN... ..!!
________________________________


________________________________
Be a better friend, newshound, and know-it-all with Yahoo! Mobile. Try it now.


      
____________________________________________________________________________________
Be a better friend, newshound, and 
know-it-all with Yahoo! Mobile.  Try it now.  
http://mobile.yahoo.com/;_ylt=Ahu06i62sR8HDtDypao8Wcj9tAcJ

[Non-text portions of this message have been removed]


------------------------------------

Yahoo! Groups Links





 
 Go to Site:
ups.com 
Search the Web | Search News


________________________________

1 Image | View Slideshow | Download Selected




  PAYMENT STATEMENT RM2.JPG
(208KB)     


________________________________

1 Image | View Slideshow | Download Selected




  PAYMENT STATEMENT RM2.JPG
(208KB)     



________________________________

2 Images | View Slideshow | Download Selected | Download All   




  PAYMENT STATEMENT RM2.JPG
(208KB) 

  PAYMENT STATEMENT RM2.JPG
(208KB)   



      

[Non-text portions of this message have been removed]


------------------------------------

http://www.bukusiber.com
http://www.giantproduct.comYahoo! Groups Links

<*> To visit your group on the web, go to:
    http://groups.yahoo.com/group/Gadis-Melayu/

<*> Your email settings:
    Individual Email | Traditional

<*> To change settings online go to:
    http://groups.yahoo.com/group/Gadis-Melayu/join
    (Yahoo! ID required)

<*> To change settings via email:
    mailto:[EMAIL PROTECTED] 
    mailto:[EMAIL PROTECTED]

<*> To unsubscribe from this group, send an email to:
    [EMAIL PROTECTED]

<*> Your use of Yahoo! Groups is subject to:
    http://docs.yahoo.com/info/terms/

Kirim email ke