Salam..

















Sekadar ingin berkongsi. Saya ada terjumpa satu comunity site yang bayar kepada 
kita hanya untuk berkominiti mcm friendster dan myspace.. pendaftaran adalah 
percuma.. bayaran akan dibuat berdasarkan page view.. sila klik link yg saya 
sediakan di bawah ni..


























http://doiop.com/414411


























Saya dah  buat sedikit research pasal menda ni.. dari apa yg saya dapat, 
setakat ni tak ada yg kelaskan website cominity ni sebaga scam, makna nya 
sememangnya mereka membayar kepada pengguna mereka.

















Apa yg kita perlu buat cuma surf mcm kita guna myspace / friendster.. lagipun 
kita akan dapat komisyen sehingga 10 level.. klik link kat atas tu dan tgk 
video dlm website tu.. kalau was-was buat je research sendiri melalui google 

















ke..

















Harap maklum.. Terima kasih.. 

















p/s:








Suka sy
ingatkan bahawa jumlah bayaran akan di update pada setiap 15-17 hb
setiap bulan, jadi waktu awal2 join mmg kita takkan nampak hasil nya..
Lagipun benda free.. 











      

[Non-text portions of this message have been removed]

Kirim email ke