BUAT DUIT TANPA MODAL... LUMAYAN.. 
BUAT DUIT HANYA DENGAN KLIK BANNER & BACA EMAIL SAJA. 
TAK PERCAYA?? 

Ini percuma tapi kena rajin klik iklan. Nak duit banyak kenalah rajin-rajinlah 
sikit klik iklannya. Ini percuma tak payah bayar 1 sen pun. 
 
Firstly, saya nak kenalkan anda dengan 1 website yang membolehkan anda 
semua boleh dapat 'extra money'. Tidak kiralah anda pekerja ke, pelajar ke @ 
menganggur...semua boleh dapat. Kelebihan dari 'web site' ni ialah duit terus 
masuk ke dalam akaun bank anda tidak kiralah bank BCB (CIMB) ker, BSN ker dan 
banyak lagilah..korang hanya perlu memilih akaun bank yang mana anda mahu. 
Tidak perlu tunggu check..DUIT TERUS KE AKAUN ANDA!!!!!! 
Tak perlu keluar MODAL 1 sen pun, TAKKAN RUGI, 'SIGN UP FREE' saja, 
Korang summer hanya perlu SIGN UP!! 
Saya buat ni pun sambil2 surf internet saja..nak cari duit lebih sikit dan surf 
punyer surf jumpalah 'website' ni.Yang menariknya pada 'website' ni.. kita 
hanya perlu klik dan selepas kita redeem point kita tu...seminggu lepas 
tu..duit boleh terus masuk ke akaun kita.. 
Anda ikut langkah-langkah yang saya dah 'translate' dalam Bahasa Melayu bagi 
menyenangkan anda kerana bahasa mereka guna tu berbelit sikit..padahal 
langkahnya  mudah saja. Okay! tak nak buang masa lagi.. 
Mari saya tunjukkan langkah-langkahnya 
 
CARA-CARA NAK DAFTAR?. Caranya mudah saja.
 
1. Anda klik pada link ni atau copy link di bawah pada browser:- 
  http:// www.cash88.com/pages/index.php?refid=mantull7 
<http:/ www.cash88.com/pages/index.php?refid=mantull7> 
 
2. Klik pada 'Join.' (Sebelah kanan website tu). 
3. Taip alamat email anda. Nanti mereka akan hantar pada email anda untuk 
pengesahan. 
4. Tutup (Close) laman tu. 
5. Selepas itu ..Lihat  pada email anda. Akan terdapat perkataan ni 
    " cash88.com " . sign up 'URL' dan  'Click'. 
6. Lepas tu, akan keluar laman cash88.com yang mula2 anda taip alamat 
    email anda tu. 
7. Klik pada 'Sign Up'. 
8. Isi borang yang disediakan. 
9. Sampai pada cara nak bayar, anda pilih bank mana yang anda mahu duit 
    anda dimasukkan, samada BCB (CIMB) ke,Maybank ke..pilih mengikut  
    kehendak anda. 
10. Lepas isi borang, klik pada 'Sign Up'.
11. Lepas itu 'login' pada web cash88.com , Masukkan Username 
      dengan Password yang anda tulis dalam borang tadi. 
12. Seterusnya, klik pada 'paid2click ads' . 
13. Di situ terdapat 'categories'. Klik pada 'categories' tersebut. 
     Setiap 1 link anda klik, account korang akan bertambah 20 point. Untuk klik
     banner, tunggu sampai habis surf (lebih kurang dlm 20 saat saja). 
14. Klik sampai habis. Klik balik pada 'paid2click  ads'untuk ke 'categories'  
      yang lain pulak. 
15. Klik kat 'My Earnings'? 
16. Tengoklah berapa yang anda dapat dengan hanya klik pada banner. 
      SENANGKAN ! 
17. Untuk tambah duit anda dalam 'account' tu, anda hanya jemput rakan- 
     rakan anda dengan langkah pertama anda masuk tadi? Hanya taip mereka 
     punya email. ataupun anda copy / paste saja email ni. 
18. Setiap hari pastikan anda klik dan baca iklan yang mereka hantar ke 
      email anda atau pun buka terus akaun anda yang dah berdaftar dengan 
     cash88.com dan untuk buka akaun, klik pada 'login' dan masukkan 
     username dan password anda sebelum ni. Kemudian klik kat "Your 
     Inbox" dan klik setiap iklan yang tersenarai di situ. Setiap satu 
     iklan/email tu mengambil masa kira-kira 20 saat. Lepas tu baru tutup dan 
     buka iklan lain. Setiap iklan/email tu bernilai 20 point yang boleh 
ditukar  
     nanti. 
19. Untuk tahu jumlah duit anda yang terkumpul, klik kat "My Earning". 
20. Jangan risau ni bukan penipuan.... saya tak tipu!!! 
 
HARUS DIINGAT!! 
Jangan risau, duit yang anda dapat ni HALAL?.ni atas usaha anda nak 
dapat duit tu, anda tolong PROMOTE WEBSITE DAN SPONSOR2 cash88.com, jadi 
cash88.com bagilah KOMISEN pada anda. 
Di sini 'JUST SURF WEBSITE' anda,..kira TOLONG PROMOTE barang2 dia 
oranglah dan anda dapat komisen. Macam itulah caranya... 
Faham betul-betul ya... cash88.com . AKAN BAYAR ANDA. 
Anda sign up lah dulu..nanti anda akan tahu..kelebihan yang ada dalam 
cash88.com ni.. 
 
PERINGATAN KEPADA YANG BERAGAMA ISLAM!!! Kalau 


      

[Non-text portions of this message have been removed]

Kirim email ke