Anda ingin tahu blog yang menjadi kegemaran ramai dan sentiasa 
mendapat trafik yang banyak setiap hari dan mampu seterusnya 
menjadikan blog tersebut sebagai blog yang menyumbang pendapatan 
harian kepada anda secara pasif?

Ya..inilah jawapannya..
-->Blog siri anime dan siri TV yang popular....

-->Apakah siri-siri anime popular tersebut?

# Naruto,Bleach,Inuyasha dan lain-lain
 

-->Apakah siri-siri tv popular tersebut? 

# Heroes,Lost,Smallville dan lain-lain

-->Tahukah anda berapa ramai jumlah peminat siri tersebut?
# Anggaran minimum ialah 10 juta peminat/penonton daripada seluruh 
dunia.Maka,jika anda dapat menarik 0.1% sahaja daripada jumlah itu 
pun anda mampu untuk menarik 10,000 pelawat sehari melalui blog anda.

-->Tahukah anda pelawat utama untuk siri anime dan siri tv tersebut 
di laman web saya?
# USA dan seluruh eropah

Saya yakin anda pasti setuju dengan statistik tersebut,dan di 
Malaysia sendiri siri-siri tersebutlah yang paling popular dan yang 
sering diperkatakan oleh rakan-rakan anda bukan? 
 

Jadi anda sudah tahu kan rahsia blog yang dimaksudkan.Anda boleh 
membinanya hari ini juga.Namun begitu masalah utama kebanyakkan 
daripada kita ialah masa.Mampukah anda membina sebuah blog siri anime 
dan siri tv popular yang mempunyai beratus-ratus episod itu dalam 
masa singkat?

 

Berapa lama anda mampu siapkan untuk satu siri anime dan siri tv 
popular yang sudah mencapai beratus-ratus episod itu?sebulan,3 bulan 
atau setahun?Dan yang paling kritikal ialah untuk mencari episod 
tersebut.Episod 1 sampai 10 mungkin anda jumpa,tapi episod 11 sampai 
20 tak jumpa pula.Ahh..sudah..leceh la..akhirnya terbengkalai... 
banyak blog saya jumpa terbengkalai begini.

-->Nak upah orang?
Paling murah satu episod rm 0.15(itupun kalau dapat,sebab proses 
mencari episod tu paling kritikal) katakan.Kalau ada 1000 episod..dah 
RM 150.Kalau dah siap,habis setakat itu sahaja la..kalau ada broken 
link?huh!bukan senang nak update episod yang beratus-ratus tu..

 

Maka,saudara Hairi a.k.a TheReds telah memperkenalkan:

http://www.videotrafik.com/index.php?ref=kukul89



Kirim email ke