PERCUMA USD1* : *
>
> *Rossell Brunson ingin memberi duit percuma kepada anda*
>
>
>
> Russell Brunson ialah seorang Internet Marketer antarabangsa ingin
> memberikan anda USD1 malah lebih daripada ituÂ…mungkin USD100 atau USD1000
> sehinggalah hadiah utama iaitu sebuah kereta sport Corvetto.
>
> Rossell Brunson kini menganjurkan pertandingan di mana anda berpeluang
> mendapat USD100 Juta. Tetapi pertandingan ini dibuka kepada umum di seluruh
> dunia dan peluang untuk kita senang sangat tipis bukan?
>
> Tetapi beliau juga menganjurkan PPL (pay per lead) untuk program ini di
> mana anda hanya perlu promosikan kepada kawan-kawan anda dan anda akan
> dibayar USD1 bagi setiap orang yang anda promosikan itu.
>
> Jika anda dapat promosikan pada 100 orang, dah dapat USD100. Banyak dah tu
> kalau ditukar pada RM...hehe.
>
> Nak menyertai, sila klik pada link di bawah:
>
> http://contest.dotcomsecrets.com/shakua
>
>
> Jika anda tidak faham tentang program ini dan bagaimana ingin menyertai,
> caranya mudah saja:
>
> 1. Klik link ini: http://contest.dotcomsecrets.com/shakua
>
> 2. Isikan nama anda, email, username dan password. Kemudian klik *"submit"
> *
>
> 3. Beliau akan promosikan 3 buah bukunya. Jika anda berminat, boleh beli.
> Kalau tak berminat, klik saja "*No, continue to member area" (di bahagian
> bawah bewarna kelabu) **hingga ke step 3*. Aku pun tak beli. So, klik saja
> pada "No.. " tu.
>
> 4. Klik *<< Click Here To Update Account Now >>* Confirmkan dan update
> akan paypal . Beliau akan membayar menggunakan paypal. Belum ada paypal?
> www.paypal.com
>
> 5. Copy link referrel anda dan banner untuk promosikan di mana-mana.
>
> Ok, itu sahaja caranya..mudahkan. Kalau senang macam ni pun tak mahu buat,
> jangankan nak dapat USD1, USD0.001 pun tak dapat..hehe. So, buat dan
> insya-Allah dapat. Jangan risau Russell Brunson ni sebab aku yakin dia akan
> membayar kita. Beliau dah banyak menganjurkan pertandingan sebelum-sebelum
> ni dan memang dapat bayaran.
>
>
> Program ini akan membayar menggunakan paypal. Jika anda belum ada akaun
> paypal, sila daftar paypal di sini: www.paypal.com
>
> p/s:
>
> Untuk mengaktifkan akaun paypal kena ada kad kredit atau kad debit. Jika
> tiada kad kredit atau kad debit anda juga boleh menggunakan kaedah VCC
> (Virtual Credit Card) , Utk keterangan lanjut anda boleh berkunjung ke blog 
> blog
> Titan<http://earncent.com/blog/2008/09/14/cek-kedua-dari-nuffnang-dan-cat-oren/>,
>  Forum Wang Cyber atau website
> taukey.com <http://taukey.com/blog/virtual-credit-card-dan-paypal/>
>
> Terima kasih kerana telah membaca email saya ini semoga ianya memberi
> manafaat kepada anda.
>
> Sekian.
>


[Non-text portions of this message have been removed]


------------------------------------

http://www.bukusiber.com
http://www.giantproduct.comYahoo! Groups Links

<*> To visit your group on the web, go to:
    http://groups.yahoo.com/group/Gadis-Melayu/

<*> Your email settings:
    Individual Email | Traditional

<*> To change settings online go to:
    http://groups.yahoo.com/group/Gadis-Melayu/join
    (Yahoo! ID required)

<*> To change settings via email:
    mailto:[EMAIL PROTECTED] 
    mailto:[EMAIL PROTECTED]

<*> To unsubscribe from this group, send an email to:
    [EMAIL PROTECTED]

<*> Your use of Yahoo! Groups is subject to:
    http://docs.yahoo.com/info/terms/

Kirim email ke