ASSALAMUALAIKUM WBT. DAN SALAM SEJAHTERA


http://www.vemmabuilder.com/shukri

  
  Selamat Datang
Mahukah Anda Bekerja Di Rumah Secara Part Time atau pun Full Time? Pendapatan 
RM1500 - RM5000 dan Dibayar Secara Mingguan! Inilah Masanya Untuk Mengubah 
Taraf Kehidupan Anda 
dan Alamilah “Revolusi Home Based Business”
Pasti ramai di antara kita berangan nak jadi kaya atau sekurang-kurangnya nak 
ada duit sampingan dengan cara mudah dan senang. Tetapi ramai juga yang tidak 
tahu macammana nak buat, di mana nak bermula dan takut rugi. Sebenarnya dalam 
dunia siber sekarang ini, cara nak dapatkan duit sampingan cukup mudah. Hanya 
dihujung jari saja, kalau kena gaya Rm1500 ke Rm5000 senang-senang saja boleh 
dapat. 
Joint mana-mana sistem affiliate pun salah satu cara mudah nak jana side income 
kat internet.

Pernahkah anda terbaca keratan suratkhabar di bawah.

Tajuknya mudah dan ringkas tapi penuh bermakna....

"Hanya sejam sehari tapi pulangan ribuan ringgit"


 Adakah anda berminat untuk mendapat income seperti cerita di atas.
Cerita di atas adalah realiti bukan fantasi bukan hayalan
dari mereka yang berangan nak kaya macam Mat Jenin.

Pasti ramai di antara kita tahu tentang Wemmabuilder. Satu syarikat MLM yang 
berprestij
dan mempunyai ahli seluruh dunia. Tetapi berapa ramai antara kita yang rebut 
peluang ini. Sampai bila agaknya kita nak jadi pemerhati... .tunggu orang lain 
dapat dahulu baru kita.
Orang lain dah menjana puluhan ribu kita masih ditakuk lama. 

Ramai di antara kita ada talian internet tapi apa faedah yang kita dapat dari 
internet. Adahkah sekadar nak joint laman sembang atau baca cerita tentang 
kejayaan orang lain!! 

“There is no secret. I simply showed the business to 1200 people. 900 said, 
‘No,’ and only 300 signed up. Out of those 300, only 85 did anything at all. 
Out of those 85 only 35 were serious, and out of those 35, 11 made me a 
millionaire. Just playing the numbers game.. !!”- Bill Britt -

Sertai Team Kami Sekarang..
Tempa kejayaan bersama mereka yang dah berjaya
Kejayaan dihujung jari anda.
Daftar je, percuma.. dapatkan info terkini dari Wemabuilder.
KLIK SEKARANG UNTUK DAFTAR
http://www.vemmabui lder.com/ shukri
http://www.vemmabui lder.com/ shukri
Regard's
shukri desa
YM: ashuk8...@yahoo.com.my
atau
shukr8...@yahoo.com.my


   
________________________________
 Dapatkan nama E-mel keutamaan anda!  
Kini anda boleh @ymail.com dan @rocketmail.com.


      Yahoo! Toolbar kini dikuasa dengan Search Assist.Muat turunnya sekarang.
http://malaysia.toolbar.yahoo.com/

[Non-text portions of this message have been removed]

Kirim email ke