Pada
kawan-kawan, dalam banyak2 program,

tak
sangka ini yang meletop-letop, tak payah cari yang lain.

Cuba yang ni dulu, saya mula-mula just main-main nak cuba,

al-maklumlah,
pasai RM10 je, kalau nak rugi, lantak lah.

Jadi saya
iklan kan
yahoo group aje, tak sampai 3 jam

lepas
iklankan tu, mencurah curah duit masuk, betul-betul

rezeki
terpijak.... Dari Norasiah

(Iklan
kat bawah ni pun saya copy paste aje)

____________________________________________________

 

100% KOMISYEN
TERUS MASUK KE AKAUN ANDA..MODAL RM10 JER!

PELUANG MENAMBAH PENDAPATAN

 

BARU LANCAR 20/1/2009

100%
KOMISYEN TERUS MASUK KE AKAUN BANK ANDA,

TIADA
EWALLET...YA! TERUS KE AKAUN ANDA,

Modal
hanya RM10 sahaja!

 

JADI YANG
TERAWAL!!

http://www.duitmudah.com/?id=katun66

 

Anda hanya perlu lakukan 4 langkah
mudah di bawah:

 

1. Daftar kat sini

2. Buat
Pembayaran RM10 Kpd Penaja Anda

3.
Sebarkan link URL anda

4. Tunggu
ajelah duit masuk, kalau tak ada iklankan lagi URL anda.

 

Komisyen
Anda.... Bukan...RM2 !!...Bukan...RM5!!...Tetapi...RM10 !!!

 

YA ! 100% Komisyen Milik Anda
Dan Dibayar Terus Ke Akaun Bank
Anda 

Berkali2 Tanpa
Had & Tanpa Melalui Admin. Setiap pelanggan yang anda 

cari akan
membuat bayaran terus kpd anda. 

 

Kalau
anda betul2 try , boleh ada harapan buat dlm RM10-RM100 sehari

atau RM3000
sebulan. No joke !

 

Bunyi
macam susah nak percaya...Apakata anda klik disini
sekarang 

untuk
lihat bagaimana RM10 terus ke akaun bank anda



Klik disini sekarang: Saya pun
nak buta duit cepat!!




      

[Non-text portions of this message have been removed]

Kirim email ke