Salam ...

Perniagaan terkini. Kaedah baru berbelanja.

Isi minyak di petronas, dapat duit. Berbelanja diselected merchant dapat duit.

Setekat ini... beberapa tempat terpilih antaranya Petronas, Kamdar Dan Insya 
ALlah Giant, Tesco dan MYdin dalam proses perbincangan. .. Jm bersama SVR. Anda 
membeli anda dapat pulangan!!! Jom jom jom

Dirasmikan pelancaran 25/07.2009 lalu oleh Menteri KPDNHEP Dato Ismail Sabri 
pada masa Hari Pengguna Kebangsaan di Pahang

Selama ini bertepek kad keahlian kita, bila berbelanja dapat point.

Tukar point dapat apa??? Tissue, payung, pinggan mangkuk... itu aje!!!


Join kami di SVR INTERNATIONAL.

Dengan hanya RM168 sahaja...

Anda akan dapat 3 kad : 
Anda dapat Petronas Smartpay yang ada RM50 credit 
SVR GOLD untuk anda berbelanja di merchant terpilih 
& 
Kad Bio Energy untuk kesihatan anda...

Membolehkan anda terus berbelanja. Di samping itu anda juga berpeluang menjana 
pendapatan lumayan!!!

Pada masa sama, point kad mesra, giant,kamdar dan lain2 tetap jugak kita dapat 
walaupun setelah menggunakan kad ni.

Best kan? semua org di Malaysia isi minyak dan shopping tu..so mudahlah kita...

Kami mencari wakil di seluruh negara termasuk sabah dan sarawak untuk 
dimasukkan nama anda sebagai wakil kami.


Apa kelebihannya?
-----------------

Bila semua org promote web dan nama anda ada kat situ akan membolehkan anda 
dibantu mendapatkan ahli anda sendiri..

Dapatkan peluang sebagai wakil kami di tempat yang belum ada wakil lagi..

Jadi ahli biasa pun digalakkan juga jika anda tidak mahu menjadi wakil atau 
pengedar... dapat income gakkk..tiada masalah..

Details leh hubungi saya 0133884488 atau wakil kami

PUTRA JAYA/ CYBERJAYA & SEPANG
Mohd Sani : 0126977073

KUALA LUMPUR / SELANGOR

PJ UTARA :
Rostam : 0133884488
e.mail : tengku_ros...@yahoo.com

PJ SELATAN :
Jefri : 0193669211
e.mail : jefrijaa...@yahoo.com.my

SHAH ALAM :
Zurin : 0193887034
e.mail : zurinz...@gmail.com

KELANG :
Kamarul : 0123687000
e.mail : kamarulpai...@yahoo.com

PUCHONG :
Rasyidan : 0122098979

PULAU PINANG

Razil : 0166426265
e.mail : gembo...@yahoo.com


Terima kasih..


      

Kirim email ke