Bugs item #1644323, was opened at 2007-01-25 05:27
Message generated for change (Comment added) made by ciran
You can respond by visiting: 
https://sourceforge.net/tracker/?func=detail&atid=100235&aid=1644323&group_id=235

Please note that this message will contain a full copy of the comment thread,
including the initial issue submission, for this request,
not just the latest update.
Category: win32
Group: 2.0.0 beta 6
>Status: Closed
Resolution: None
Priority: 5
Private: No
Submitted By: Joe Example (theschles)
Assigned to: Daniel Atallah (datallah)
Summary: When offline, GAIM stays connected/reconnects to AIM

Initial Comment:
Yep, it's weird.

Up until 2.0.0 beta 5, when I either started in offline mode, or switched to 
offline mode, all of my contacts - AIM or not - would no longer be listed as 
online.

Now with 2.0.0 beta 6:
- if I start in offline mode, I see "Offline - connecting" in the status area 
and when the "- connecting" part goes away, any AIM contacts that I have that 
are currently online are listed as online.  My MSN and Yahoo accounts don't 
appear (i.e. it appears to not connect to those services), but any currently 
online AIM contacts are listed.  Also, the icon in the system tray looks like 
the away/invisible icon, not the offline tray icon.

- if I am in a mode other than offline, and then switch to offline, my MSN and 
Yahoo contacts disappear (i.e. it appears to disconnect from those services), 
but any AIM contacts that are currently online stay up there.  As with the 
previous situation, the icon in the system tray looks like the away/invisible 
icon, not the offline tray icon.

Ideas?

----------------------------------------------------------------------

>Comment By: Megan Schneider (ciran)
Date: 2007-02-16 13:10

Message:
Logged In: YES 
user_id=801517
Originator: NO

Duplicate of 1479462

----------------------------------------------------------------------

Comment By: Frank Li (strategist333)
Date: 2007-01-25 17:26

Message:
Logged In: YES 
user_id=1670731
Originator: NO

Same problem, except in Windows Gaim non-debug build 2.0.0beta 6 on
Windows 2000

----------------------------------------------------------------------

Comment By: Peter Carroll (kedge)
Date: 2007-01-25 10:08

Message:
Logged In: YES 
user_id=30025
Originator: NO

I am also having this problem. I'm using the win32 debug version of beta6,
which I upgraded from beta5.

----------------------------------------------------------------------

Comment By: Joe Example (theschles)
Date: 2007-01-25 05:30

Message:
Logged In: YES 
user_id=1509227
Originator: YES

Hmmm...that's odd.  I just installed the debug version of 2.0.0 beta 6
over the existing 2.0.0 beta 6 non-debug version.  (GAIM crashed while I
was writing up the initial part of this bug report).

Now GAIM is acting correctly as to offline behavior.  Weird.  Ideas?

----------------------------------------------------------------------

You can respond by visiting: 
https://sourceforge.net/tracker/?func=detail&atid=100235&aid=1644323&group_id=235

-------------------------------------------------------------------------
Take Surveys. Earn Cash. Influence the Future of IT
Join SourceForge.net's Techsay panel and you'll get the chance to share your
opinions on IT & business topics through brief surveys-and earn cash
http://www.techsay.com/default.php?page=join.php&p=sourceforge&CID=DEVDEV
_______________________________________________
Gaim-bugs mailing list
Gaim-bugs@lists.sourceforge.net
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/gaim-bugs

Reply via email to