Dear all,

I installed a local galaxy using the latest codebase yesterday. During the
startup, the loading of 3 tool wrappers are failed: epigraph.xml,
epigraph_test.xml, access_libraries.xml.

Similar errors were reported in
http://www.mail-archive.com/galaxy-dev@lists.bx.psu.edu/msg01839.html

Have other people experienced the same problem? Any suggested solutions?

Thanks,
Leon

==== paster.log below ===
...
galaxy.tools DEBUG 2011-07-22 16:02:47,084 Loaded tool: hbvar 1.0.0
galaxy.tools DEBUG 2011-07-22 16:02:47,088 Loaded tool: fix_errors 1.0.0
galaxy.tools DEBUG 2011-07-22 16:02:47,089 Loading section: Send Data
galaxy.tools ERROR 2011-07-22 16:02:47,089 error reading tool from path:
data_destination/epigraph.xml
Traceback (most recent call last):
  File "/opt/galaxy/prog/galaxy-2011-7-21/lib/galaxy/tools/__init__.py",
line 77, in load_tool
    tool = self.load_tool( os.path.join( self.tool_root_dir, path ) )
  File "/opt/galaxy/prog/galaxy-2011-7-21/lib/galaxy/tools/__init__.py",
line 169, in load_tool
    return ToolClass( config_file, root, self.app )
  File "/opt/galaxy/prog/galaxy-2011-7-21/lib/galaxy/tools/__init__.py",
line 340, in __init__
    self.parse( root )
  File "/opt/galaxy/prog/galaxy-2011-7-21/lib/galaxy/tools/__init__.py",
line 385, in parse
    self.interpreter = command.get("interpreter", None)
AttributeError: 'NoneType' object has no attribute 'get'
galaxy.tools ERROR 2011-07-22 16:02:47,090 error reading tool from path:
data_destination/epigraph_test.xml
Traceback (most recent call last):
  File "/opt/galaxy/prog/galaxy-2011-7-21/lib/galaxy/tools/__init__.py",
line 77, in load_tool
    tool = self.load_tool( os.path.join( self.tool_root_dir, path ) )
  File "/opt/galaxy/prog/galaxy-2011-7-21/lib/galaxy/tools/__init__.py",
line 169, in load_tool
    return ToolClass( config_file, root, self.app )
  File "/opt/galaxy/prog/galaxy-2011-7-21/lib/galaxy/tools/__init__.py",
line 340, in __init__
    self.parse( root )
  File "/opt/galaxy/prog/galaxy-2011-7-21/lib/galaxy/tools/__init__.py",
line 385, in parse
    self.interpreter = command.get("interpreter", None)
AttributeError: 'NoneType' object has no attribute 'get'
...
galaxy.tools DEBUG 2011-07-22 16:02:50,556 Loading section: SNP/WGA: Data;
Filters
galaxy.tools DEBUG 2011-07-22 16:02:50,587 Loaded tool: upload1 1.1.3
galaxy.tools ERROR 2011-07-22 16:02:50,587 error reading tool from path:
data_source/access_libraries.xml
Traceback (most recent call last):
  File "/opt/galaxy/prog/galaxy-2011-7-21/lib/galaxy/tools/__init__.py",
line 77, in load_tool
    tool = self.load_tool( os.path.join( self.tool_root_dir, path ) )
  File "/opt/galaxy/prog/galaxy-2011-7-21/lib/galaxy/tools/__init__.py",
line 169, in load_tool
    return ToolClass( config_file, root, self.app )
  File "/opt/galaxy/prog/galaxy-2011-7-21/lib/galaxy/tools/__init__.py",
line 340, in __init__
    self.parse( root )
  File "/opt/galaxy/prog/galaxy-2011-7-21/lib/galaxy/tools/__init__.py",
line 385, in parse
    self.interpreter = command.get("interpreter", None)
AttributeError: 'NoneType' object has no attribute 'get'
...


-- 
Hailiang (Leon) Mei
Netherlands Bioinformatics Center (http://www.nbic.nl/)
Skype: leon_mei    Mobile: +31 6 41709231
___________________________________________________________
Please keep all replies on the list by using "reply all"
in your mail client.  To manage your subscriptions to this
and other Galaxy lists, please use the interface at:

  http://lists.bx.psu.edu/

Reply via email to