Hi

I apologize, if this problem has already been solved/discussed. I went through the e-mail repos, but couldn't find anything.



With a little delay, I am in the process of upgrading our local Galaxy server. Currently, I am running a few tests with the "June 23, 2011 (720455407d1c)" release.


I noticed the following problem during start-up of a fresh download:

galaxy.tools DEBUG 2011-08-16 16:15:06,567 Loading section: SNP/WGA: Data; Filters
galaxy.tools DEBUG 2011-08-16 16:15:06,630 Loaded tool: upload1 1.1.3
galaxy.tools ERROR 2011-08-16 16:15:06,639 error reading tool from path: data_source/access_libraries.xml
Traceback (most recent call last):
File "/galaxy/galaxy_test/galaxy_dist/lib/galaxy/tools/__init__.py", line 77, in load_tool
    tool = self.load_tool( os.path.join( self.tool_root_dir, path ) )
File "/galaxy/galaxy_test/galaxy_dist/lib/galaxy/tools/__init__.py", line 169, in load_tool
    return ToolClass( config_file, root, self.app )
File "/galaxy/galaxy_test/galaxy_dist/lib/galaxy/tools/__init__.py", line 340, in __init__
    self.parse( root )
File "/galaxy/galaxy_test/galaxy_dist/lib/galaxy/tools/__init__.py", line 385, in parse
    self.interpreter = command.get("interpreter", None)
AttributeError: 'NoneType' object has no attribute 'get'
galaxy.tools DEBUG 2011-08-16 16:15:06,687 Loaded tool: rgClean1 1.0.0


and as a consequence: the tool "Access Libraries stored locally" is not available. Does anybody know, what went wrong? - The "__init__.py" is a little bit too big of a beast for me ;)


We use this tool quite a lot for general access to data libraries (in addition to the drop down in the top menu bar)

Thank you very much for any help

Regards, Hans
___________________________________________________________
Please keep all replies on the list by using "reply all"
in your mail client.  To manage your subscriptions to this
and other Galaxy lists, please use the interface at:

 http://lists.bx.psu.edu/

Reply via email to