Hello Peter,

On Sep 7, 2011, at 6:47 AM, Peter Cock wrote:

> Hi all,
> 
> I've been having a few server errors and other problems browsing files
> for tool shed repositories, for example clicking to expand a folder
> sometimes gives a red exclamation icon with the text "Load error!
> (error)".

This is a result of memory issues on the server hosting the tool shed.  We're 
in the process of upgrading the hardware, so this issue should go away soon.


> 
> Other times it does load but seems to merge several entries into
> single lines, e.g.
> 
> clustalw
> -- rgclustal/
> ---- README rgClustal_testout.fasta rgClustalw.xml
> ---- rgClustal_testin.fasta rgClustal_testout.log
> 
> Or,
> 
> clustalomega
> -- clustalomega/
> ----- clustal-omega-1.0.2/ README test-data/
> ----- hide_stderr.py rgClustalOmega.xml

This is a due to a recently introduced bug that has now been resolved.  Thanks 
for pointing it out.

> 
> Could someone take a look at this please?
> 
> Thanks,
> 
> Peter
> ___________________________________________________________
> Please keep all replies on the list by using "reply all"
> in your mail client.  To manage your subscriptions to this
> and other Galaxy lists, please use the interface at:
> 
>  http://lists.bx.psu.edu/

Greg Von Kuster
Galaxy Development Team
g...@bx.psu.edu




___________________________________________________________
Please keep all replies on the list by using "reply all"
in your mail client.  To manage your subscriptions to this
and other Galaxy lists, please use the interface at:

  http://lists.bx.psu.edu/

Reply via email to