Hi Daniel,

What does your tool shed paster log say when you get the 404 error trying to 
install?  You can see the paster log by running the following from your Galaxy 
installation directory when your tool shed is running.

tail -f community_webapp.log

Greg Von Kuster

On Mar 16, 2012, at 4:34 AM, Daniel Sobral wrote:

> Hello,
> 
> I've installed a local toolshed server in http://myserver/toolshed/
> (served by Apache)
> I am able to run it and create a repository with a tool.
> 
> In my local galaxy server (http://myserver/galaxy/) I am able to see the
> repositories in that toolshed server, but when I try to install the
> tool, it gives me: abort: HTTP Error 404: Not Found .
> 
> I can install tools from the main galaxy toolshed without problems. I've
> also uploaded a test tool to the test toolshed server
> http://testtoolshed.g2.bx.psu.edu and I could install the tools in my
> galaxy server.
> 
> Any ideas of what I may be doing wrong here with my toolshed server?
>> From the galaxy Toolshed wiki I cannot see anything to give me a clue
> about what's going on...
> 
> Thanks,
> Daniel
> 
> 
> 
> 
> 
> 
> ___________________________________________________________
> Please keep all replies on the list by using "reply all"
> in your mail client.  To manage your subscriptions to this
> and other Galaxy lists, please use the interface at:
> 
> http://lists.bx.psu.edu/


___________________________________________________________
Please keep all replies on the list by using "reply all"
in your mail client.  To manage your subscriptions to this
and other Galaxy lists, please use the interface at:

  http://lists.bx.psu.edu/

Reply via email to