Daniel, how about your paster log from your Galaxy instance - what does it tell 
you?  Your logs should tell you what is causing the 404 error.

Clicking the install button when browsing the tool shed from Galaxy will 
produce something like the following in your tool shed paster log:

128.118.200.161 - - [16/Mar/2012:09:48:30 -0400] "GET 
/repos/test/filter?pairs=0000000000000000000000000000000000000000-0000000000000000000000000000000000000000&cmd=between
 HTTP/1.1" 200 1 "-" "mercurial/proto-1.0"
128.118.200.161 - - [16/Mar/2012:09:48:30 -0400] "GET 
/repos/test/filter?cmd=heads HTTP/1.1" 200 41 "-" "mercurial/proto-1.0"
128.118.200.161 - - [16/Mar/2012:09:48:30 -0400] "GET 
/repos/test/filter?cmd=changegroup&roots=0000000000000000000000000000000000000000
 HTTP/1.1" 200 - "-" "mercurial/proto-1.0"
128.118.200.161 - - [16/Mar/2012:09:48:30 -0400] "GET 
/repos/test/filter?cmd=capabilities HTTP/1.1" 200 79 "-" "mercurial/proto-1.0"
128.118.200.161 - - [16/Mar/2012:09:48:30 -0400] "GET 
/repos/test/filter?cmd=listkeys&namespace=bookmarks HTTP/1.1" 200 - "-" 
"mercurial/proto-1.0"
128.118.200.161 - - [16/Mar/2012:09:48:31 -0400] "GET 
/get_tool_versions?name=filter&owner=test&changeset_revision=8ab8044881c6&webapp=galaxy
 HTTP/1.1" 200 - "-" "Python-urllib/2.6"

At the Galaxy end, your Galaxy paster log should show something like this:

galaxy.util.shed_util DEBUG 2012-03-16 09:48:29,952 Installing repository 
'filter'
galaxy.util.shed_util DEBUG 2012-03-16 09:48:29,953 Cloning 
http://t...@gvk.bx.psu.edu:9009/repos/test/filter
destination directory: filter
requesting all changes
adding changesets
adding manifests
adding file changes
added 1 changesets with 2 changes to 2 files
updating to branch default
2 files updated, 0 files merged, 0 files removed, 0 files unresolved
galaxy.util.shed_util DEBUG 2012-03-16 09:48:30,380 Updating cloned repository 
to revision "8ab8044881c6"
0 files updated, 0 files merged, 0 files removed, 0 files unresolved
galaxy.util.shed_util DEBUG 2012-03-16 09:48:30,769 Adding new row (or updating 
an existing row) for repository 'filter' in the tool_shed_repository table.
128.118.200.161 - - [16/Mar/2012:09:48:29 -0400] "POST 
/admin_toolshed/install_repository?tool_shed_url=http%3A%2F%2Fgvk.bx.psu.edu%3A9009%2F&repo_info_dict=ead5f9bd4541ae835f18747280d80b5790b7d314%3A7b2266696c746572223a205b2266696c746572222c2022687474703a2f2f746573744067766b2e62782e7073752e6564753a393030392f7265706f732f746573742f66696c746572222c2022386162383034343838316336225d7d&includes_tools=True
 HTTP/1.1" 302 - 
"http://gvk.bx.psu.edu:8763/admin_toolshed/install_repository?tool_shed_url=http://gvk.bx.psu.edu:9009/&repo_info_dict=ead5f9bd4541ae835f18747280d80b5790b7d314:7b2266696c746572223a205b2266696c746572222c2022687474703a2f2f746573744067766b2e62782e7073752e6564753a393030392f7265706f732f746573742f66696c746572222c2022386162383034343838316336225d7d&includes_tools=True";
 "Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_6_8) AppleWebKit/534.54.16 (KHTML, 
like Gecko) Version/5.1.4 Safari/534.54.16"
128.118.200.161 - - [16/Mar/2012:09:48:31 -0400] "GET 
/admin_toolshed/browse_repositories?status=done&message=Installed+1+repository+and+all+tools+were+loaded+into+the+tool+panel+outside+of+any+sections.%3Cbr%2F%3EInstalled+repositories%3A+filter.%3Cbr%2F%3E
 HTTP/1.1" 200 - 
"http://gvk.bx.psu.edu:8763/admin_toolshed/install_repository?tool_shed_url=http://gvk.bx.psu.edu:9009/&repo_info_dict=ead5f9bd4541ae835f18747280d80b5790b7d314:7b2266696c746572223a205b2266696c746572222c2022687474703a2f2f746573744067766b2e62782e7073752e6564753a393030392f7265706f732f746573742f66696c746572222c2022386162383034343838316336225d7d&includes_tools=True";
 "Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_6_8) AppleWebKit/534.54.16 (KHTML, 
like Gecko) Version/5.1.4 Safari/534.54.16"




On Mar 16, 2012, at 8:32 AM, Daniel Sobral wrote:

> Hi Greg,
> 
> The paster log from the toolshed server does not tells me much:
> 
> 172.22.50.249 - - [16/Mar/2012:12:27:31 +0100] "GET
> /toolshed/repository/preview_tools_in_changeset?repository_id=2bccd98f7ba1e82a&changeset_revision=a42c4c034c26&webapp=galaxy
> HTTP/1.1" 200 -
> "http://myserver/toolshed//repository/browse_valid_repositories?galaxy_url=http://myserver/galaxy/&webapp=galaxy";
> "Mozilla/5.0 (X11; Ubuntu; Linux x86_64; rv:10.0.2) Gecko/20100101
> Firefox/10.0.2"
> 172.22.50.249 - - [16/Mar/2012:12:27:44 +0100] "GET
> /toolshed/repository/install_repository_revision?repository_id=2bccd98f7ba1e82a&changeset_revision=a42c4c034c26&webapp=galaxy
> HTTP/1.1" 302 -
> "http://myserver/toolshed/repository/preview_tools_in_changeset?repository_id=2bccd98f7ba1e82a&changeset_revision=a42c4c034c26&webapp=galaxy";
> "Mozilla/5.0 (X11; Ubuntu; Linux x86_64; rv:10.0.2) Gecko/20100101
> Firefox/10.0.2"
> 
> But the galaxy paster indicates a failure:
> 172.22.50.249 - - [16/Mar/2012:12:28:03 +0100] "GET
> /galaxy/admin_toolshed/browse_repositories?status=error&message=abort%3A+HTTP+Error+404%3A+Not+Found%0A%3Cbr%2F%3E
> HTTP/1.1" 200 -
> "http://myserver/galaxy/admin_toolshed/install_repository?tool_shed_url=http://myserver/toolshed/&repo_info_dict=f16fe1e576e5fb5fdc3c94b320b0d6447be8ac7d:7b2267656e657269635f7574696c73223a205b2247656e65726963205574696c73222c2022687474703a2f2f64736f6272616c406d6e656d6f73796e652f7265706f732f64736f6272616c2f67656e657269635f7574696c73222c2022613432633463303334633236225d7d&includes_tools=True";
> "Mozilla/5.0 (X11; Ubuntu; Linux x86_64; rv:10.0.2) Gecko/20100101
> Firefox/10.0.2"
> 
> Nothing that helps me much.
> I have has some problems with permissions in the tmp dir, but I
> reconfigured it and it still does not work.
> 
> Daniel
> 
> On 03/16/2012 11:04 AM, Greg Von Kuster wrote:
>> Hi Daniel,
>> 
>> What does your tool shed paster log say when you get the 404 error trying to 
>> install?  You can see the paster log by running the following from your 
>> Galaxy installation directory when your tool shed is running.
>> 
>> tail -f community_webapp.log
>> 
>> Greg Von Kuster
>> 
>> On Mar 16, 2012, at 4:34 AM, Daniel Sobral wrote:
>> 
>>> Hello,
>>> 
>>> I've installed a local toolshed server in http://myserver/toolshed/
>>> (served by Apache)
>>> I am able to run it and create a repository with a tool.
>>> 
>>> In my local galaxy server (http://myserver/galaxy/) I am able to see the
>>> repositories in that toolshed server, but when I try to install the
>>> tool, it gives me: abort: HTTP Error 404: Not Found .
>>> 
>>> I can install tools from the main galaxy toolshed without problems. I've
>>> also uploaded a test tool to the test toolshed server
>>> http://testtoolshed.g2.bx.psu.edu and I could install the tools in my
>>> galaxy server.
>>> 
>>> Any ideas of what I may be doing wrong here with my toolshed server?
>>>> From the galaxy Toolshed wiki I cannot see anything to give me a clue
>>> about what's going on...
>>> 
>>> Thanks,
>>> Daniel
>>> 
>>> 
>>> 
>>> 
>>> 
>>> 
>>> ___________________________________________________________
>>> Please keep all replies on the list by using "reply all"
>>> in your mail client.  To manage your subscriptions to this
>>> and other Galaxy lists, please use the interface at:
>>> 
>>> http://lists.bx.psu.edu/
> 


___________________________________________________________
Please keep all replies on the list by using "reply all"
in your mail client.  To manage your subscriptions to this
and other Galaxy lists, please use the interface at:

  http://lists.bx.psu.edu/

Reply via email to