Hi Daniel,

>> 
>> On Mar 22, 2012, at 11:21 AM, Daniel Sobral wrote:
>> 
>>> Hi Greg,
>>> 
>>> This is the output I get in the toolshed log:
>>> "
>>> Firefox/10.0.2"
>>> 172.22.50.249 - - [22/Mar/2012:15:11:50 +0100] "GET
>>> /toolshed/repository/install_repository_revision?repository_id=190cd6004dde15fd&changeset_revision=22619d71daa6&webapp=galaxy
>>> HTTP/1.1" 302 -
>>> "
>>> 
>>> What I read from this is that someone tried to access the repository to
>>> install the tool, which is correct.


You should be seeing something like this instead, so it looks like the 
repository is not being cloned.


>>>> Clicking the install button when browsing the tool shed from Galaxy will 
>>>> produce something like the following in your tool shed paster log:
>>>> 
>>>> 128.118.200.161 - - [16/Mar/2012:09:48:30 -0400] "GET 
>>>> /repos/test/filter?pairs=0000000000000000000000000000000000000000-0000000000000000000000000000000000000000&cmd=between
>>>>  HTTP/1.1" 200 1 "-" "mercurial/proto-1.0"
>>>> 128.118.200.161 - - [16/Mar/2012:09:48:30 -0400] "GET 
>>>> /repos/test/filter?cmd=heads HTTP/1.1" 200 41 "-" "mercurial/proto-1.0"
>>>> 128.118.200.161 - - [16/Mar/2012:09:48:30 -0400] "GET 
>>>> /repos/test/filter?cmd=changegroup&roots=0000000000000000000000000000000000000000
>>>>  HTTP/1.1" 200 - "-" "mercurial/proto-1.0"
>>>> 128.118.200.161 - - [16/Mar/2012:09:48:30 -0400] "GET 
>>>> /repos/test/filter?cmd=capabilities HTTP/1.1" 200 79 "-" 
>>>> "mercurial/proto-1.0"
>>>> 128.118.200.161 - - [16/Mar/2012:09:48:30 -0400] "GET 
>>>> /repos/test/filter?cmd=listkeys&namespace=bookmarks HTTP/1.1" 200 - "-" 
>>>> "mercurial/proto-1.0"
>>>> 128.118.200.161 - - [16/Mar/2012:09:48:31 -0400] "GET 
>>>> /get_tool_versions?name=filter&owner=test&changeset_revision=8ab8044881c6&webapp=galaxy
>>>>  HTTP/1.1" 200 - "-" "Python-urllib/2.6"

>>> 
>>> And then I get this in the galaxy server log:
>>> "
>>> 172.22.50.249 - - [22/Mar/2012:15:11:56 +0100] "GET
>>> /galaxy/admin_toolshed/browse_repositories?status=error&message=abort%3A+HTTP+Error+404%3A+Not+Found%0A%3Cbr%2F%3E
>>> HTTP/1.1" 200 -


This confirms that your repository is not cloned.  Are you using the default 
file named shed_tool_conf.xml for this?  What is the value of the "tool_path" 
attribute in the <tool> tag of this file?  Is that directory writeable by the 
user that start up the Galaxy server?


___________________________________________________________
Please keep all replies on the list by using "reply all"
in your mail client.  To manage your subscriptions to this
and other Galaxy lists, please use the interface at:

  http://lists.bx.psu.edu/

Reply via email to