Hi Siva

This looks more like a problem with your EMBOSS installation. I assume you get the same error when you run it on the command line? And most likely, you got an error during the EMBOSS build, something like: "PNG libraries found"?


Re-install EMBOSS. Have a look at the EMBOSS README file (section: "PNG driver") or contact the person who installed EMBOSS on your system.


I don't quite understand your second question, but I would say emboss will produce a static picture representing your data.


Regards, Hans





On 03/26/2012 11:42 AM, Sivasangari NANDY wrote:
Hi everyone,

A little problem with the dotmatcher tool in Galaxy from Emboss.
I've got this message :

Tool execution generated the following error message:

Devices allowed (with alternative names) are:-
ps (postscript)
hpgl
hp7470
hp7580
meta
cps (colourps)
tek (tek4107t)
tekt (tektronics)
none (null, text)
data
svg
Error: Invalid graph value 'png'
Died: dotpath terminated: Bad value for '-graph' with -auto defined


And one more question : Are we able to move on the "png" graph generated
by this tool or is it just a static picture?

Advance thanks friends,
Siva


___________________________________________________________
Please keep all replies on the list by using "reply all"
in your mail client.  To manage your subscriptions to this
and other Galaxy lists, please use the interface at:

   http://lists.bx.psu.edu/
___________________________________________________________
Please keep all replies on the list by using "reply all"
in your mail client.  To manage your subscriptions to this
and other Galaxy lists, please use the interface at:

 http://lists.bx.psu.edu/

Reply via email to