Hello everyone,

I'm still trying to set up the job submission as the real user, and I get a mysterious error. The job obviously runs somewhere and when it ends it is in error state and displays the following message: "Job output not returned from cluster"


In the Galaxy log I have the following lines when the job finishes running:

galaxy.jobs.runners.drmaa DEBUG 2012-04-23 10:36:41,509 (1455/9161620.pbs-master2.embl.de) state change: job finished, but failed galaxy.jobs.runners.drmaa DEBUG 2012-04-23 10:36:41,511 Job output not returned from cluster galaxy.jobs DEBUG 2012-04-23 10:36:41,547 finish(): Moved /g/funcgen/galaxy-dev/database/job_working_directory/001/1455/galaxy_dataset_2441.dat to /g/funcgen/galaxy-dev/database/files/002/dataset_2441.dat
galaxy.jobs DEBUG 2012-04-23 10:36:41,755 job 1455 ended
galaxy.datatypes.metadata DEBUG 2012-04-23 10:36:41,755 Cleaning up external metadata files galaxy.datatypes.metadata DEBUG 2012-04-23 10:36:41,768 Failed to cleanup MetadataTempFile temp files from /g/funcgen/galaxy-dev/database/job_working_directory/001/1455/metadata_out_HistoryDatasetAssociation_1606_npFIJM: No JSON object could be decoded: line 1 column 0 (char 0)

The /g/funcgen/galaxy-dev/database/job_working_directory/001/1455/ directory is empty and /g/funcgen/galaxy-dev/database/files/002/dataset_2441.dat exists but is empty.

Any ideas about what can go wrong there? Any lead would be immensely appreciated!

Thanks,
L-A

___________________________________________________________
Please keep all replies on the list by using "reply all"
in your mail client.  To manage your subscriptions to this
and other Galaxy lists, please use the interface at:

 http://lists.bx.psu.edu/

Reply via email to